Şimdi Ara

Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.939
Cevap
61
Favori
139.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GearBest Türkiye Ana Konusu

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=118802964

    Takipsiz kargo (Takip Numarası Yok) seçeneği ptt ile geliyor. Takip numarası yok dense bile bazı sitelerden yurtdışından gelene kadar takip etmek mümkün.Ancak yurtiçinde takibi maalesef yok. Mecbur olmadıkça seçmemeye çalışın.

    SB ile başlayan takip kodu sorgulama:
    http://ww2.cjah.co/tracking

    NR ile başlayan takip kodu sorgulama
    http://www.sky56.cn/english/track/index

    10 - 30 iş günü içinde teslim olur yazıyor. Yetkili arkadaş 60 gün sonra gelmezse iletişim kurarak destek alabilirsiniz dedi. Bu durum bütün kargo seçenekleri için geçerlidir.

    =================================================================
    =================================================================

    Öncelikli kısımda Türkiye Hızlı Kargo seçeneği (Alljoy-intermng) ile geliyor. 6 - 10 iş günü Ortalama 2 hafta içinde geliyor.

    ALJTR ile başlayan takip kodu sorgulama
    http://tms.alljoylogistics.com/default/index/track

    Yuriçine girdiğinde ise
    http://inter.mngkargo.com.tr/Tracking adresinden takip edebilirsiniz.
    İnter Mng Tel: 0850 222 0606

    =================================================================
    =================================================================

    Takipli kargo kısmında Post NL - takipli seçeneği ptt tarafından getiriliyor. Fazla ürün alıyorsanız bu kargo yöntemi öneriliyor. Bazen ücretsiz olabiliyor. 15 28 iş günü deniliyor.

    RU ile başlayan takip kodu sorgulama (Netherlands Post)
    http://www.postnl.post

    Postnl den gelen yurtiçine girince buradan takip ediliyor.
    http://gonderitakip.ptt.gov.tr

    =================================================================
    =================================================================

    Birde Aramex var. Bu en pahalı ve hızlı kargo yolu diye biliyorum. 3 - 7 gün geliş süresi yazmışlar.

    Takip için.https://www.aramex.com

    Vergi iadesi için Detayları şu şekildedir:

    Yapılan bu açıklamaya göre, support.gearbest.com adresinden gönderilecek bir ticket ile basit bir şekilde bu işlem halledilebilir. Dil olarak İngilizce’yi seçmeniz gerekmektedir.

    100$’a kadar olan ürünler için tam vergi iadesi, +100$ ürünler için(üst limit yok) ise verginin yarısı kadar bir para iadesi yapılacaktır. İngilizce konusunda sıkıntınız bulunursa, Google Translate’i veya aşağıda vermiş olduğumuz dilekçe örneğini kullanabilirsiniz.

    GearBest Örnek İade Dilekçesi

    • Question Type : Tax issues > I need to pay Customs tax

    • Subject : I want to pay back my paid taxes

    • Message : I brought some products from GearBest and I paid some Customs tax. My order number is W123456789123, and there is my tax receipt. I want to pay back my paid taxes. Greetings.

    (• Soru tipi : Vergi sıkıntıları > Gümrük vergisi ödemem gerekiyor

    • Konu : Ödenmiş vergilerimin iadesini istiyorum

    • Mesaj : GearBest’ten bazı ürünler aldım ve gümrük vergisi ödedim. Sipariş numaram W123456789123 ve vergi dekontum da burada. Ödenmiş vergilerimin iadesini talep ediyorum. İyi günler.)

    Attach files : Gümrük vergisi kesildiğine, gümrük vergisini ödediğinize ve kargonun elinize geçtiğine dair ekran görüntüleri / resimler.

    7-14 iş günü içerisinde vergi iadeniz gerçekleştirilecektir. Ödeme yaptığınız ödeme yöntemine göre iadeniz gerçekleştirilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 23 Nisan 2018; 16:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • daha sistemi tam oturtmadan TR ibaresi koyup yurtdışı alışveriş pastasından pay almak için ortaya çıkanda gearbesttir, milletten haraç kesen firmalarla anlaşma yapanda gearbesttir. yurtdışı merkezli bir sitenin muhatabıda TR ibareli olduğu için buradaki temsilcisidir, adam çözmek zorunda zaten, işi bu değil mi, indirim kodu tanımlayıp alışveriş üzerinden pay almak mı sadece firma temsilcisi olmak. gearbest madem o kadar büyük ve düzgün bir firma hediye çeki vereceğine ücret iadesi yapsın mağdur müşterilere, geçeceksiniz o işleri.
    Gearbest firma yetkilisi orada burada reklam kampanya yaptık şu yaptık bunu yaptık diye konu açıp reklam yapacağınıza buradaki insanların sorunlarını çözün önce insanları mağdur ediyorsunuz 9 Aralıkta öncelikli 6-10 gün hızlı kargo diye aldığım üründen halen haber yok Nasıl becerdiyseniz insanların 10-15 dolarlık ürünlerine gümrük derdi çıkardınız bir çok kişinin kargosundan haber yok. 6-10 gün diye aldığım ürün 2 gün sonra 20 gün oluyor ortada yok. Kendi adıma konuşayım 2 gün daha bu durum devam ederse bankaya Chargeback başvurusunda bulunacağım..
    Evet resimde de görüldüğü gibi Inter by MNG tarafından arandım ve 20$'lık TV Box için TRT Bandrol + Vergi ücreti çıkarttılar. ürünüm 20$ olmasına rağmen fiyat çıkardılar.Vergi ücreti çıkması için 30€ veya daha fazla bir fiyat olması gerekmektedir.Bunu sorduğumda ise AllJoyLogistic firması Inter By MNG'ye ürünün linkini atmış ve ürünün fiyatı 30€'dan fazlaymış.Yani Bu firma faturadaki yazan miktara değil AllJoy firmasının attığı linkteki ürünün fiyatına bakarak ücret çıkarıyorlar. Inter By MNG firması oyuncak drone a bile sivil havacılık belgesi isteyen bir firma. Ürünleri gümrükte bekletip, aynı kişiye gelen birden fazla ürünün fiyatlarının toplamını baz alarak vergi ücretine tabii tutuyorlar.Biz sesimizi çıkartmadıkça bunlar bizi soymaya devam edecek. Bu konuya hakim veya hakim olmayan arkadaşlarda bizlere sesimizi duyurmamız için destek verirse seviniriz. 20$'lık ürüne 55 Lira vergi fazla değil mi sizce? Aldığım ürün TV Box. TV Box'lara TRT Bandrol ücreti alıyorlar bu bile bir saçmalık. Sonuçta herhangi bir IMEI'si veya Radyo Frekansı tuner vs. gibi bir özelliği yok. Sırf isminde TV geçtiği için bu ücreti aldıklarını duydum.Söyleyeceklerim bu kadar bir sürü mağdur kişiler tanıyorum yazık gerçekten.

    Arkadaslar Merhaba

    GearBest denilen siteden ilk defa alışveriş yaptim. Yapmaz olaydim.Normalde Aliexpress'te Platin kullanıcısı birisiyim. 9.11 tarihinde Xiaomi Amazfit Pace modelinden (indirimli fiyati 89.00$) aldim. 2 gün sonra 11.11 indiriminden 5 $ fiyatli bir oyuncak 1 $ fiyatli bir aparat aldim.

    Bu aptal site elinde olmayan bir akilli saatten indirimli fiyata 1.000 küsur adet sattı. Ben de Turkey Priority'i sectim. Ağam bir de ücret koymamış 0.00$. Avantaj sağlamış bildiğin. Sipariş vermemi takip eden 3 gün icinde kargolanmayinca GearBest ile iletisime gectim. Ne dediler biliyor musunuz ? Urun elimizde yok 16 kasımda gelecek. Tamam dedim ne var ki 4 gün kalmış. 16si geldi catti hicbir hareket yok. Mesaj attim. O robotik cevap yüzüme gülermiş gibi beni aptal yerine koyarmis gibi 20-25i arasi gelecek dedi. Ürün sağlayıcılari bunlara istedigi tarihte vermemis ürünü. O gun bugündür her gün ticket atiyorum. Paşamlar günde bir tane cevap veriyorlar. 9.11 tarihinden beri 'out of stock' yazmadan bu urunu cesitli indirimlerle satmaya devam ediyorlar ve bize ürün sağlayıcısı göndermedi diyorlar. Bana bunu biri aciklasin ? Elinizde olmayan ürünü niye satmaya devam ediyorsunuz? Var mi boyle bir rezalet. @GearBest.com (olur da 25i günü ürünün ücretini tam şekilde iade etmezlerse bir hukuk ogrencisi olarak, büyüklerim aracılığı ile dava açacağım) Gelelim 11.11 gunu siparis verdigim iki ürüne, onlar da siparis verdigim gunden beri Shenzendeler. Onlar da Turkey Priority ile gelecekler. Ve bugün 10.gun. Hala Shenzendeler. Buyrun takip numarasi ALJTR1711010003139 . Gelsinler de 5 dolarlık ürüne vergi ödeyeyim diye sabırsızlıkla bekliyorum ya. Çok heyecanlıyım.

    Yani diyeceğim o ki arkadaslar bunlardan bir daha da alışveriş yapmam hayatta. He bu arada bana iade şansı da tanımadılar he. Sadece Exchange or Wait secenegi verdiler. Haberiniz olsun arkadaslar sizin de.
    Hiç problem değil atıp atmaması ancak kendisine bir kelam etmemişken yapması hoş olmadı. Bir mağduriyeti belirttik burada bir arkadaşın yazdığı mesajı bana sebep göstermesi biraz saçma oldu. Her konunun altına birileri bişey yazıyor. Şikayet et bunun için var. Benimle alakası konuyu başlatmam oldu her halde neyse takılsın o kafasına göre.
    Değerli müşterilerimiz,

    Alljoy / Türkiye Hızlı Kargo ile ilgili olarak; gümrükte bekleyen 116 sipariş/paket için sabah müşteri hizmetleri tarafından gönderilen mesaja istinaden bu açıklamayı yapıyorum:

    Geçtiğimiz günlerde KHL/KTG tarafından aranan ve gümrük vergisi için ödeme yapılması istenilen müşterilerimizin bir şey yapmasına gerek yoktur. Alljoy gümrükleme firmasına bildiride bulunacak ve siparişleri teslim edilecketir.

    KHL/KTG tarafından vergi istenilen müşterilerimiz; lütfen istenilen hesaplara ve istenilen şekilde vergi ödemesini yapsınlar. 100$'a kadar olan ürünler için ödediğiniz verginin tamamını, 100$ üzerindeki siparişler için ödenen vergilerin yarısını telafi ediyor, ödeme yaptığınız hesaba iade ediyoruz.

    Bu duruma ek olarak da sabah mail gönderilen ve Alljoy / Türkiye Hızlı Kargo ile ilgili gümrük sorunu yaşayan müşterilerimizin hesaplarına ' 4$ değerinde 200 GearBest Para Puanı' göndereceğiz.

    Yaklaşık 1 haftadır(sadece bugün 7 saattir) bu iş için uğraşıyorum, umarım tüm müşterilerimiz sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde siparişlerini teslim alabilir.

    Ben ve üstlerim, sizlerin daha iyi bir hizmet alabilmeniz adına elimizden gelenin fazlasını yaptığımızdan şüpheniz olmasın.

    Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

    Berkan ÖZMEN
  • Konu amacının dışında ilerlediği için yaptığım yorumu siliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mynak19 -- 20 Kasım 2017; 19:45:31 >
  • Bu başlığı gördükten sonra iyi ki netherland i secmisim dedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgili arkadaşı konuya çağırmış olayım bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet resimde de görüldüğü gibi Inter by MNG tarafından arandım ve 20$'lık TV Box için TRT Bandrol + Vergi ücreti çıkarttılar. ürünüm 20$ olmasına rağmen fiyat çıkardılar.Vergi ücreti çıkması için 30€ veya daha fazla bir fiyat olması gerekmektedir.Bunu sorduğumda ise AllJoyLogistic firması Inter By MNG'ye ürünün linkini atmış ve ürünün fiyatı 30€'dan fazlaymış.Yani Bu firma faturadaki yazan miktara değil AllJoy firmasının attığı linkteki ürünün fiyatına bakarak ücret çıkarıyorlar. Inter By MNG firması oyuncak drone a bile sivil havacılık belgesi isteyen bir firma. Ürünleri gümrükte bekletip, aynı kişiye gelen birden fazla ürünün fiyatlarının toplamını baz alarak vergi ücretine tabii tutuyorlar.Biz sesimizi çıkartmadıkça bunlar bizi soymaya devam edecek. Bu konuya hakim veya hakim olmayan arkadaşlarda bizlere sesimizi duyurmamız için destek verirse seviniriz. 20$'lık ürüne 55 Lira vergi fazla değil mi sizce? Aldığım ürün TV Box. TV Box'lara TRT Bandrol ücreti alıyorlar bu bile bir saçmalık. Sonuçta herhangi bir IMEI'si veya Radyo Frekansı tuner vs. gibi bir özelliği yok. Sırf isminde TV geçtiği için bu ücreti aldıklarını duydum.Söyleyeceklerim bu kadar bir sürü mağdur kişiler tanıyorum yazık gerçekten.

    Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]




  • lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    bunu buraya değilde, tüketici haklarına yazmanız gerekmiyormu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cossie

    Ben de ilk kez bu kargo seçeneğiyle 19 dolarlık Dafang kamera aldım korktum şimdi.

    Geçmiş olsun eğer henüz gelmedi ise size de vergi çıkacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lewizsthank1

    Evet resimde de görüldüğü gibi Inter by MNG tarafından arandım ve 20$'lık TV Box için TRT Bandrol + Vergi ücreti çıkarttılar. ürünüm 20$ olmasına rağmen fiyat çıkardılar.Vergi ücreti çıkması için 30€ veya daha fazla bir fiyat olması gerekmektedir.Bunu sorduğumda ise AllJoyLogistic firması Inter By MNG'ye ürünün linkini atmış ve ürünün fiyatı 30€'dan fazlaymış.Yani Bu firma faturadaki yazan miktara değil AllJoy firmasının attığı linkteki ürünün fiyatına bakarak ücret çıkarıyorlar. Inter By MNG firması oyuncak drone a bile sivil havacılık belgesi isteyen bir firma. Ürünleri gümrükte bekletip, aynı kişiye gelen birden fazla ürünün fiyatlarının toplamını baz alarak vergi ücretine tabii tutuyorlar.Biz sesimizi çıkartmadıkça bunlar bizi soymaya devam edecek. Bu konuya hakim veya hakim olmayan arkadaşlarda bizlere sesimizi duyurmamız için destek verirse seviniriz. 20$'lık ürüne 55 Lira vergi fazla değil mi sizce? Aldığım ürün TV Box. TV Box'lara TRT Bandrol ücreti alıyorlar bu bile bir saçmalık. Sonuçta herhangi bir IMEI'si veya Radyo Frekansı tuner vs. gibi bir özelliği yok. Sırf isminde TV geçtiği için bu ücreti aldıklarını duydum.Söyleyeceklerim bu kadar bir sürü mağdur kişiler tanıyorum yazık gerçekten.

    Gearbest Türkiye Tüm Kargo Sorunları [Ana Konu]


    Öncelik geçmiş olsun. Durumunuzu paylaşarak gelecekte alışveriş yapacaklara yardımcı oldunuz. Mağduriyetinizi elbette karşılamaz ama ilk mesajda bulunan formu doldurun en azından teselli olarak kupon alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar,



    Öncelikle yaşanılan ve yaşanacak sorunlar sebebiyle sizlerden özür diliyor, mağduriyetin giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda gösterdiğim ve firmamızın gösterdiği çabayı herkes biliyor ancak durum bazılarının sandığı kadar basit değil.

    Bireysel kişilerden değil, şirketlerden bahsediyoruz. X kargosunu kullandım, şu sorunu yaşıyorum.. Bu sebeple artık X kargosunu kullanmayacağım diyebilirsiniz ama, şirketler için böyle olmuyor maalesef. Belkide milyonlarca dolarlık anlaşmalar yapılmakta.. bi' anda kestirip atamayız. Öncelikle tepeden tırnağa kadar inceleyip rapor etmeli ve gerekenleri yapmalıyız. Bunu zaten geçtiğimiz haftalarda yaptık ve hem firmamız hemde MNG kargo gereken bildirileri yaptı. MNG kargonun gümrük sorumlularından İsmail Bey ile sürekli iletişim halindeyiz. Her ikimizde siz değerli müşterilerimizin sorun yaşamaması adına gerekenleri yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde sorunsuz bir şekilde Türkiye Hızlı Kargosunu kullanabilir duruma geleceksiniz, bundan şüpheniz olmasın.



    Sağlıklı ve mutlu günler, iyi alışverişler dileriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mağduriyet yaşayan arkadaşlar BIMER üzerinden şikayetlerini yapsınlar hatta ödediğiniz vergi için dekont ürünler için ne kadar ne odediginizi gösterecek görüntüleride şikayete ekleyin gereken en hızlı şekilde yapılır ama sadece forumdan hayıflanmak ile çözüm bulmak zor. Ben yapacağım ama yaşamadan yaşamış gibi yazmak etik gelmiyor bu hafta ici yaşayacağımı tahmin ediyorum paketlerim birikti, ondan sonra bende Bimer üzerinden şikayetimi ileteceğim. Bu uygulama hukuksuzdur. Evet üzerinde yazan tutara inanmayıp piyasa araştırması yapabilir memur ama siz ne odediginizi kanitladiginizda bunu düzeltmek durumundalar. Bunu kabul etmemek hukuku tanımamaktir. Kargo sirketinden de bu keyfi uygulamayı yapan memurdan da kan alırlar tabi bunun için 10 dk ayırıp bimer basvurusu yapmanız şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 20 Kasım 2017; 18:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GearBest.com

    Merhabalar,



    Öncelikle yaşanılan ve yaşanacak sorunlar sebebiyle sizlerden özür diliyor, mağduriyetin giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda gösterdiğim ve firmamızın gösterdiği çabayı herkes biliyor ancak durum bazılarının sandığı kadar basit değil.

    Bireysel kişilerden değil, şirketlerden bahsediyoruz. X kargosunu kullandım, şu sorunu yaşıyorum.. Bu sebeple artık X kargosunu kullanmayacağım diyebilirsiniz ama, şirketler için böyle olmuyor maalesef. Belkide milyonlarca dolarlık anlaşmalar yapılmakta.. bi' anda kestirip atamayız. Öncelikle tepeden tırnağa kadar inceleyip rapor etmeli ve gerekenleri yapmalıyız. Bunu zaten geçtiğimiz haftalarda yaptık ve hem firmamız hemde MNG kargo gereken bildirileri yaptı. MNG kargonun gümrük sorumlularından İsmail Bey ile sürekli iletişim halindeyiz. Her ikimizde siz değerli müşterilerimizin sorun yaşamaması adına gerekenleri yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde sorunsuz bir şekilde Türkiye Hızlı Kargosunu kullanabilir duruma geleceksiniz, bundan şüpheniz olmasın.



    Sağlıklı ve mutlu günler, iyi alışverişler dileriz.

    Bize vergi çıktığında almayıp iade ettiğimiz de prosedür nasıl işleyecek bunu açıklar mısınız? 10 dolara 10 dolarda vergi ödemek mantıksız almak istemiyoruz ne olacak? Mağdur etmemek adına iadeler kabul edilemez mi? Bu şekilde bir yöntem mümkün mü? Yada kişisel olarak almadım iade ettim ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    Mağduriyet yaşayan arkadaşlar BIMER üzerinden şikayetlerini yapsınlar hatta ödediğiniz vergi için dekont ürünler için ne kadar ne odediginizi gösterecek görüntüleride şikayete ekleyin gereken en hızlı şekilde yapılır ama sadece forumdan hayıflanmak ile çözüm bulmak zor. Ben yapacağım ama yaşamadan yaşamış gibi yazmak etik gelmiyor bu hafta ici yaşayacağımı tahmin ediyorum paketlerim birikti, ondan sonra bende Bimer üzerinden şikayetimi ileteceğim. Bu uygulama hukuksuzdur. Evet üzerinde yazan tutara inanmayıp piyasa araştırması yapabilir memur ama siz ne odediginizi kanitladiginizda bunu düzeltmek durumundalar. Bunu kabul etmemek hukuku tanımamaktir. Kargo sirketinden de bu keyfi uygulamayı yapan memurdan da kan alırlar tabi bunun için 10 dk ayırıp bimer basvurusu yapmanız şart.

    Bimer'e öğle saatlerinde başvuru yaptım, bakan Bülent Tüfenkçi'yi ekleyerek tweet attım. Bakalım sonuçları neler olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah yüzümüze bakmış sipariş geçmemişiz, adamlar çete kurmuş faturalı ürüne ilave bedel çıkarıp insanları alenen dolandırmışlar ama hala şirketler arasında anlaşmalar varmış . güzel kardeşim sen madem firma temsilcisisin o zaman herkesin mağduriyetini gidereceğinize dair bizzat söz vereceksin temsilcisi olduğun firma adına. şu yaşanan şeyler bana hiç normal gelmiyor kusura bakmayın, ne demek sipariş edilen fatura tutarını yüksek gösterip milletten haraç kesmek, bunun adı sahtekarlıktır, olay çözülüp herkesin mağduriyeti giderilene kadarda konu başlığının GEARBEST REZALETİ olarak değiştirilmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Dostum burada magduriyeti yasatan firma gearbest degil kendi ceplerine girmeyen bir parayi hediye ceki olarak bile olsa size iade ediyorlar. Bu hayıflanacak değil taktir edilecek bir durum. Yanlışı yapan taşıyıcı firma ve gümrük memurları duruyor. Gb bu olayı düzeltmek için çaba sarf ediyor lutfen elma ile armutu karıştırmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Burada sorun temsilci değil kaldı ki kendisi de sorun yaşanmaması adına elinden geleni yapıyor, bir çok kişi hediye kartı olarak ödediği verginin karşılığını aldı. Buradaki sorun gümrükte, adamlar hiç bir şekilde bizim beyanımızı kabul etmiyor. Elimde dekontlarım var diyorum banane diyor, aldığım ürün kulaklık isterseniz açıp bakın diyorum bize öyle beyan edilmedi sen router almışsın diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    Dostum burada magduriyeti yasatan firma gearbest degil kendi ceplerine girmeyen bir parayi hediye ceki olarak bile olsa size iade ediyorlar. Bu hayıflanacak değil taktir edilecek bir durum. Yanlışı yapan taşıyıcı firma ve gümrük memurları duruyor. Gb bu olayı düzeltmek için çaba sarf ediyor lutfen elma ile armutu karıştırmayalım.

    Taşıyıcı firmalar ile anlaşmalar yapan kim hocam. Burada en büyük suçlu gearbestdir. Armutun ta kendisi o çekler de tekrar alışveriş zorunluluğu için veriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alaka ya, adamlar senin gümrüğüne ne diye karışsın? Onlar mı diyor siz alıcıyı dikkate almayın diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mynak19

    Hocam ne alaka ya, adamlar senin gümrüğüne ne diye karışsın? Onlar mı diyor siz alıcıyı dikkate almayın diye.

    Alljoy firması uyduruyor referans sitesini Alljoy ile anlaşma yaparken bunları göz önüne alarak yapılmalıydı bizlere de bilgilendirme olmalıydı. Ama ne yazık ki hiç birşey yok ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Anlaşma taşıma üzerine yapılmıştır bu şekilde sıkıntı yaşanabileceği tahmin edilemedi muhtemelen çözüm için ellerinden geleni yapıyorlar ceplerine girmeyen bir parayı iade ediyorlar. Yaşınız çok genç olsa gerek veya internet alışverişi özellikle yurtdışı konusunda deneyiminiz az. Usb bellek diye yollanan cıvatalar ile büyümüş biz nesiliz biz, bence firma şuan gayet yapıcı davranıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    Anlaşma taşıma üzerine yapılmıştır bu şekilde sıkıntı yaşanabileceği tahmin edilemedi muhtemelen çözüm için ellerinden geleni yapıyorlar ceplerine girmeyen bir parayı iade ediyorlar. Yaşınız çok genç olsa gerek veya internet alışverişi özellikle yurtdışı konusunda deneyiminiz az. Usb bellek diye yollanan cıvatalar ile büyümüş biz nesiliz biz, bence firma şuan gayet yapıcı davranıyor.

    Bu işin yaş ile bir alakası yok da yaşıtız diyeyim yine de sana hocam. Firma yapıcı olabilir ben olmayan birşey yazarsam sen beni uyar. Ben yaşanılan sorunları yazıyorum. Bunlar da öncelikle satıcı firmayı alakadar eder. 15 yıl öncesi ile şimdiyi bir kefeye koymak yanlış bir yaklaşım. O yüzden firmayı koruyacak değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.