Şimdi Ara

Aracımın Ekranı çalındı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
346
Cevap
4
Favori
29.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kocaballi kullanıcısına yanıt
    Ekranin,nbt nin... ne varsa iste calinmasi normal araba zengin arabasi memurun ve isci kesiminin binecegi standart arabalardan degil. Adam euro,dolar uzerinden satiyor birde bu parcalari kar marji yuksektir.



    Gelelim bizim olaya arkadasin babasinin kulustur sahin s i calindi. Arabada onlerde cakma recaro koltuga benzer koltuk vardi. Adamlar onu bile sokmus , hadi teyp,su bu anlarimda kiytirik koltuktan ne istediler ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim,
    aracımı en son tarabya big chefs valesine bırakmıştım, vale işi olduğunu sanmam.
    oto yıkamam tanıdık, böyle bi iş içinde olucağını düşünmüyorum.
    otoparka anahtar bırakmadım.
    takip edilme olayına gelirsek, benim de aklıma geldi. ama bana kalırsa bu çete arabayı park ettiğim civarlarda dolaşıp, uygun arabayı bulduğunda işe koyuluyorlar.
    çünkü aynı saat içinde başka bir bmw daha soyulmuş.
  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Aracınız marketin uzağında kalmış.

    Arkadan arabayla takip edip yanınıza park etseler, birini de sizi gözetlemeye gönderseler çok zor bir iş olacağını düşünmüyorum.

    Kamera kayıtlarına bakılsa sizi takip eden arabadan bu çete çökertilir.

    Ama çökertilse de hırsızlık için caydırıcı cezalar yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alarm falan da işe yaramıyor desenize



    Çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun. Hocam size de geçmiş olsun. Etrafta sivil polis falan yok tabi. O konsolun ve NBT'nin öyle 5 dk'da sökülebilir olduğunu hiç zannetmesem de, velevki söküldü kolayca diyelim. Peki adamlar ulu orta gündüz ve o kadar kalabalık bir Avm'nin bahçesinde camı patlatıp hiçbirşey olmamış gibi kimsenin müdahalesine maruz kalmadan bu işi nasıl yapıyorlar? Bu ülkede polis ancak hız sınırını aşan sürücüler veya park ihlali yapan araç sahiplerini düdüklemek için mi maaş alıyor? Ne desek boş. Avm'nin kamera kaydı otoparkı kapsıyorsa şerefsizlerin eşgalleri belki çıkabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler,
    şöyle söyleyeyim, arabayı o halde bulduktan 5 dk. sonra bi hanım geldi yanımıza, elinde migros poşetleriyle.
    arabasını benimkinin yanına koymuş. markete girerken arabada hiçbir şey yokmuş. yani adamlar ortalama bi ev alışverişi süresinde ön konsolu söküp gitmiş.
    eminim gören olmuştur bunları ama insanlar herhangi bi müdahalede bulunmaya korkuyor. yoksa o saatte, o kalabalıkta kimsenin görmemesi imkansız.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Son 1 yıl içersinde çok yakın bir arkadaşımın 40. Yıl 320i sinden 2 kere nbt direksiyon florya da çalındı. Bir kezde ümraniyede aynalarını çaldılar. Şaka gibi resmen ya. Gün ortasında göz göre göre bu işleri yapaniliyorlar kimsede kılını kıpırdatmıyor. Sonumuz hayrolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Oraya yakın yerde oturuyorum. Bankalar caddesi arkasında ki migrosun otoparkı çok büyük. Ne zaman migrosa gitsem markete uzakta koysam aracı içim çok ürperirdi çünkü baya tekin. Bu olay bana ders olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaay şerefsizler!..





    Bu faturasız ne olduğu belli olmayan NBT ekranları, sırf uygun fiyatlı diye "umursamadan" taktıranlar da bu işlere vesile oluyorlar. Alıcısı olmasa bu adamlar bu işleri bu kadar yüzsüzce yapmazlardı.
  • Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    aslında çok da uzağa koymadım, otoparkın ortalarında bi yere koydum. kuytu köşe değil, aksine herkesin görebileceği yerdeydi.
    alınabilicek en iyi önlem cadde taraflarından mümkün olduğunca uzak durmak çünkü adamlar mc donalds'ın önünde soymuşlar diğer arabayı.
  • Çok geçmiş olsun, bu aralar teyp hırsızlığı hayli arttı. Sizin araçtaki sistemde hayli kıymetli olunca hırsızların odak noktası olmuş. İşin en acı tarafı sanırım hırsız yakalansa dahi serbest kalacağını bilmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İste başa gelmeden insan bu belayi anlamiyor geçenlerde farkli bir malim çalindi kamera görüntüsü bile var ama zar zor polis geliyor tutanaği tutuyor gidiyor.UĞRAŞMIYORLAR HERSEY PROSEDÜR..HIRSIZLIĞA CAYDIRICILIK YOK...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam yakalanırlarsa da salarlar o itleri dikkatli olmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Kasko olsa bile insan uğraştığına, zamanına acıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun. Ne zorluklarla, ne fedakarlıklarla alıyorsunuz ve sonuç. Söyleyecek söz yok gerçekten.
  • Adamcağız ekmeğinin peşinde, mesleğini ifa ediyor. Niye arkasından sallıyorsunuz ki? Ülkemizin önemli geçim kaynaklarından birisidir hırsızlık.

    Hocam çok geçmiş olsun, muhtemelen sipariş üzerine çalınmıştır. Böyle bir ülkedeyiz işte, sipariş üzerine arabadan parça çalınan bir ülke.

    Bu ülkede yapılacak şey ya piyasada olmayan bir arabaya bineceksiniz, ya da Tofaş gibi ucuz ötesi bir arabaya bineceksiniz. Şaka yapmıyorum. Sokağa bırakıyoruz onca para eden arabayı. Daha durun, geri görüş kamerası, kapı, sensör v.b çalınıyor.

    Güvenlik cidden yok. Ülkenin emniyet sisteminin radikal bir şekilde değişmesi lazım.
  • Aga sürekli suç işleyeni imha edeceksin. Yaşaması hem insanlara hem de devlete zarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar için bize geldiği kadar lüks değil bu araçlar. Adam dediğime bakmayın adam olan harama el uzatmazda neyse. Bunlar belirli zamanlarda belirli bölgelerde dükkanda reyonda gezer gibi gezer alır gider. Enselenmesi gerek tabi bunların. Konu sahibine çok geçmiş olsun. Takip vs işlerine gireceklerini sanmam dışarda dolu 1-3-5 serisi araç var adamın ekstra çabasına gerek yok. Adamlar zaten o yüzden bu kadar çabuklaştırmışlar. E araba modeli fazla pahalı donanımı para eden araçlar. İnşallah yakın zamanda bulunur yakalanırlar ki bi nefes alırsınız. Tabi bir tane değiller hepsi tez zamanda içeri girer inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    benimde telefon çalınmıştı, karakola gittim, benden hırsızın adresini bulun ekip yollayım dediler,, sordum soruşturdum, otcular tanıyormuş,, bu otcuya bir sigara aldım adresi öğrendim, gittim polise verdim,, polis almış bunu, hırsız kafam kötüydü madde bağımlısıyım diyerek itiraf ettmiş,, neyse verdik mahkemeye, mahkemede o kadar ifade verdik, hakim demez mi bu hırsızlık suçu bizim mahkeme bu olaya bakmıyor,, bende dedim artık uğraşmak istemiyorum hem vaktimizi buralarda harcayacak değiliz, dedik çektik geldik,, buda bize kapak oldu,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 17 senedir bahçeşehir de oturuyorum. 3m migrosu iyi bilirim. Orası en işlek yerlerden biridir. Nası olmuş kimse görmemiş. Çok enteresan. Çok geçmiş olsun. Benzinlik olayı da ilginç geldi. Shell de mi olmuş olay?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.