Şimdi Ara

Guitar hero live Xbox One

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Aramaya inanan biriyim ama forumda satılık ilanları dışında Xbox One için Guitar hero live başlığı bulamadım. bulunursa oraya taşır sileriz..

    bir kaç haftadır guitar hero ya heves ettim. fakat xbox one için gitar nerdeyse hiçbir yerde satılmıyor. acaba yenisi çıkacakda eskileri piyasada bittimi? garantili alabileceğim tabikide uygun fiyatlı bir yer varmı?

    yada oyun o kadar kötüki kimse almak istemiyormu? oynayıpda deymez parana yazık diyenler varsa da yorumları beklerim. amaki telefondaki benzer bir oyunu aylarca oynamıştım ve çok sevmiştim. adı tap tap gibi birşeydi galiba. müzik ile ekranda beliren noktalara tıklamalı...



  • Sagentech'den xbox 360 için 200 tl'ye aldım. Bir bak istersen.
  • extremlygamer E kullanıcısına yanıt
    baktım hemen. ama maalesef xbox one için yok. ilginç bir şekilde piyasada kalmamış. böyle görünce acaba yenisi falan mı gelecek diye düşündüm.
  • oyunu oynayan kimse varsa bana ulaşabilirmi? gitar aldım ama oyun cd ile gelmedi. microfost storeda da "currently not available" diyor indiremiyorum. nasıl oynayacağım??
  • sorunları çözdüm oyunu oynamaya başladım. forumda bulunsun diye yaşadıklarımı ekliyorum. belki birilerine faydası olur.

    Guitar hero live Xbox one için online satılmıyor. oyunun kutulu versiyonunu almanız lazım. piyasada oyun+gitar şeklinde bir kutu var onu almanız lazım. daha sonra 2. gitarı isterseniz oyunsuz sadece gitar olan bir kutu daha satılıyor.

    sadece gitar olan kutuyu alıp oyunu online satın alıp oynayamıyorsunuz.

    oyun genel olarak eğlenceli ama biraz da zor. bu tarz oyun sevenlere tavsiye ederim. ama zor seviyelerde beceremeyince biraz sıkıntı oluyor :)

    detay bilgi isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.