Şimdi Ara

SÖYLENTİ: CAPCOM, DEVIL MAY CRY 5İ PSX'DE DUYURACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Reddite yer alan söylentiye göre DMC 5 geliyor ek olarak dante, vergil ve nero oynanabilir olacakmış.

    Daha önceden bu kişi ninja kaplumbağaların injustice 2ye ve Sf5e gelecek dlc karakterleri de açıklamıştı, bekleyip görnekte fayda var.

    Devil May Cry 5:

    This will finally be announced at PSX. Dante, Vergil, and Nero will all be playable on the game. I don't know if that will be confirmed at PSX in particular alongside the reveal, but multiple sources have informed me that all three characters are on it and you can play as them.

    https://www.reddit.com/r/Kappa/comments/7c9n8i/leakileaks



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Kasım 2017; 15:56:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dante reyiz önlendi. Umarım güzel bir çıkartırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah doğrudur. Koskoca nesil DmC'siz geçti, olmadı.
  • DMC 2 gelsin. Veya seriye düzgün bir Reboot atsınlar. Devil may cry güzel bir seriydi ancak oyundaki senaryolar nedeniyle evrenini bitirdiler. Kronolojik olarak 2. oyun serinin sonu diye biliyorum. Koskoca seriye noktayı koyan boss heihachi kirmasi sıradan birisi.

    Son çıkan DMC'deki Dante'nin tipini gelen tepkiler dolayısıyla değiştirdiler. İsterseniz beyaz saçlı haliyle de oynayabilirsiniz. Hayır körü körüne eleştirmeyin açın eski DMC oyunları ile son çıkan DMC'yi bir kıyaslayın. Ninja Theorynin DMC'si kült olan 3. oyun hariç diğerlerinden çok daha iyi. Hack n Slash desen var. Dilinize dolanan, kafanızda yer eden müzikler var, bir sürü silah var, silahlar arası geçişler çok iyi, karakter esprili, eski oyunlardaki gibi odun değil, ağzından kerpetenle laf almak zorunda kalmıyorsunuz, boss savaşları güzel.

    Adamlar dahi baktılar DMC3'teki esprili Dante diğer kütük Dantelere göre daha iyi gidiyor arada zaman farkı olması gerekirken (Seri 3-1-4-2 şeklinde ilerliyor) 4. oyunda da kütüğü bırakıp esprili Dante'ye geçtiler. Oysa bundan sonra gelmesi gereken DMC2'de yine Dante'nin eski kütük haline dönüşmesi gerekiyor.


    Dediğim gibi ya reboot gelsin ya da Ninja Theory'nin yaptığı DMC'nin devamı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 13 Kasım 2017; 19:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son çıkan emocan dante olacaksa hiç olmasın. Gerçi 5 diyor umarım karizmatik esprili danteyi geri getirirler. Liseli tayfa için farketmez gerçi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.