Şimdi Ara

Chrome sayfanın tam yüklenmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun yeni güncellemelerden mi kaynaklı bilmiyorum veya ayarlardan mı?Sayfa tamamen yüklenmeden duruyor.Sayfayı bazen birkaç kez yenileme yapmak durumunda kalıyorum.Firefox da bu sorun yok.Çözümü hakkında fikri olan varsa şimdiden teşekkürler.



  • Chrome komple kapatıp ccleaneri yükleyip açın sonra chrome olan bölümün altındaki tüm tikleri işaretleyip bi temizleme yapın düzelmez ise silin yine ccleaner ile temizlik yapın kayıt defteri bölümündende temizliğini yapıp tekrar kurun büyük ihtimal düzelecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Advanced System Care ile hergün temizliyorum bilgisayarı ve tarayıcıyı.Kayıt defterinden silme konusunda biraz acemiyim.Yanlış birşeyi silebilirim belki!Çok fazla sayıda yer işatetleri var ve ne kadar yedeklesem de tamamen silmek korkutuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abrooke139

    Aslında Advanced System Care ile hergün temizliyorum bilgisayarı ve tarayıcıyı.Kayıt defterinden silme konusunda biraz acemiyim.Yanlış birşeyi silebilirim belki!Çok fazla sayıda yer işatetleri var ve ne kadar yedeklesem de tamamen silmek korkutuyor.

    O programı derhal silin !

    Sonra ccleaner yükleyin ve sadece ccleaner kullanın.

    Kayıt defteri temizle derken bunu ccleaner ile yapacaksın. Program kendisi tarayıp temizliyor senin yapman gereken programı açıp taramayı başlatman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki deniyeceğim.Bir ara Glary Utilities kullanıyordum.Başkası ASC yi tavsiye etti diye kullanmaya başladım.Teşekkürler.İnşallah düzelir sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.