Şimdi Ara

Spor medyası ve Fenerbahçe...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bakıyorumda son günlerde spor kallarında Fenerbahçeden başka konu yok nerdeyse..Alay edenler ,çekip gidin diyenler ,fırsat bu fırsat deyip belden aşağı vuranlar..Hoooppp..o kadarda değil..Yönetim ve teknik kadronun hataları elbette var , futbolculardanda probli olanlar var..Ama bu linç girişimi hiç hoş değil..Adam resmen alay ediyor ,dalga geçiyor ya... kapattım gitti.. Az kalsın düşman takım ilan edecekler..3 Temmuzdan sonra da bu fırsatçılar ortadaydı.. Demek Fenerbahçe diye bir takım olmasa konu bulamayacak acınızdan öleceksiniz..
    Herşeye rağmen küllerinden yeniden doğ FENERBAHÇE diye haykırasım geldi.. Programlar biraz daha saygılı ,yapıcı olmalı..Kalın sağlıcakla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 9 Kasım 2017; 0:29:33 >



  • kasım ayının ilk haftasında hatta bana göre daha öncesinde lige havlu atmış bir fenerbahçe var. vardar adında uefa gruplarlarında averaj takımı olmuş bir takıma 2 maçta yenilip elenmiş ve avrupa defterini çoktan kapatmış bir fenerbahçe var. teknik direktörü istifa edeceğini ima edip 2 gün ortalıktan kaybolmuş ve oyuncularının kendisini sabote ettiğini söylemiş bir fenerbahçe var. taraftarının stata gitmeyi bırak, tv karşısında sinir hastası olmamak için izlemek bile istemediği bir fenerbahçe var. bugün konuşulanlar, yazılanlar-çizilenler az bile. dibe batmışız bütünüyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    kasım ayının ilk haftasında hatta bana göre daha öncesinde lige havlu atmış bir fenerbahçe var. vardar adında uefa gruplarlarında averaj takımı olmuş bir takıma 2 maçta yenilip elenmiş ve avrupa defterini çoktan kapatmış bir fenerbahçe var. teknik direktörü istifa edeceğini ima edip 2 gün ortalıktan kaybolmuş ve oyuncularının kendisini sabote ettiğini söylemiş bir fenerbahçe var. taraftarının stata gitmeyi bırak, tv karşısında sinir hastası olmamak için izlemek bile istemediği bir fenerbahçe var. bugün konuşulanlar, yazılanlar-çizilenler az bile. dibe batmışız bütünüyle.

    İlk defa sana artı veriyorum.Durum tam olarak bu
  • Yine mi üstümüze oyunlar oynanıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.