Şimdi Ara

Ukrayna kiev veya diğer şehirlerine tatile çıkacakların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ukrayna ülkesine tatil amaçlı veya iş seyahatlerinizde exchange ofislerinden para bozdururken mümkün olduğunca sahte olup olmadığına dikkat ediniz.
    Bulumduğunuz şehirde yolda yürürken önünüzde giden kişi bilerek cebindeki düşürüyor hali ile düşürülen parayı görüp insanlık adına iyilik yapmaya çalıştığınızda farkında olmadan iyilik yapmak isterken başınıza bayağı bir sıkıntı alabilirsiniz.
    Böyle durumlarda düşürülen parayı görmezden gelip yolunuza devam ediniz.
    Gece klublerine giderken üzerinize fazladan grivna alın. Çünkü gece klublerinde olurda $ veya euro bozdurmaya kalkarsanız çoğu gece klubleri bozduracağınız döviz cinsinin o günkü kurun %10-%20-%30 gibi eksiğine bozuyor.
    Şehir merkezinde genellikle center noktalarda bazı insanlar farklı hayvan kostümleri giyerek veya ellerinde bazı hayvanlar ile turisterin sempatik davranışlar ile dikkatini çekerek fotoğraf çekmek istermisiniz diye sorup sizi bir şekilde ikna edip 1 fotoğraf örnek 50 grivna ücretinin olduğunu size söylüyor. Sonrasında siz fiyatı uygun olduğunu düşünüp eğer fotoğraf çektirmek isterseniz but insanlar izin fotoğrafınızı çekerken minimum 5-6 fotoğraf çekiyor siz fotoğraf ücreti 50 ödeyerek fotoğrafları almak istediğinizde siz den ne kadar fotoğraf çektiyse ayrı ayrı ücretini istiyorlar. Sonrasında fotoğrafları istemeseniz bile gerçek yüzleri ortaya çıkıyor bir şekilde siz den o parayı alıyor.
    Yapmış olduğum paylaşım umarım size faydalı olur.







  • Taksi kullanmanız gerektiğinde 1 kilometre mesafe ile 5 kilometre mesafede ortalama 50 griva.
    Taksi kullanmanız gerektiğinde sıkı bir pazarlık yapmadan binmeyin. Ben kiev de yaşıyorum kiev de taksiler turkiyede ki gibi sarı araçlar değil burda bütün araçlar eğer taksi yerine geçiyor yolda giden araçlara el kaldırmanız yeterli işi olmayan yada durdurduğunuz aracın şoförünün gittiği güzergah sizin gideceğiniz yere doğru ise yada yakınsa uygun fiyata gidebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kievtatil -- 9 Kasım 2017; 8:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar.

    Kiev borispol havaalnindan kiev sehir merkezine yani kreschatik caddesine ortalama taksi ucreti ortalama 300 grivna civarinda.
    Kiev juliana havaalanindan kiev sehr merkezine ortalama taksi ucreti 100 grn civarinda bu bahsettigim havaalanina bagli olan taksilerin ucretleri.
    Taksi kullanmak istediginizde gitmek istediginiz adresi soyleyin ve ortalama fiyat sorun cunku bazi uyanik taksiciler taksi metre ayari ile tarifeyi degistirebiliyor.
  • Yararlı bilgiler takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay 5 gün kaldım ukrayna da . Lviv girişli oradan Kiev e, en sonda kharkiv den geri döndüm.

    Ekleme: taksi kullanmayın uyanık oluyorlar. En iyisi uber. Para belli gitceği güzergah belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 30 Kasım 2017; 9:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı ukraynalı kızların tr ye gelme durumu nasıl? ben diyorum ki oraya gidiyim kızlarla tanışıyım sonra arada onlara uçak bileti alıp tr ye getiriyim. sonra tr de.. neyse o kısmı yazmaya gerek yok yani gelirler mi genel olarak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em2018 -- 30 Kasım 2017; 10:11:4 >
  • Buradan ne anliyoruz insan ac kalirsa babasini bile cig cig yer .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.