Şimdi Ara

Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer



    DEQ2496, DSP açısından zengin bir DAC'dir. Dahili DAC'yi kullanmak için dijital giriş ve çıkışların (XLR koaksiyel ve Toslink) yanı sıra analog giriş ve çıkışlara sahiptir. Profesyonel, stüdyo mastering uygulamaları düşünülerek tasarlanmış olsa da, Hi-Fi kullanımlarına da uyarlanabilir. Aynı anda seçilebilen 4 EQ modu vardır: 10 bantlı parametrik EQ. 31 bantlı grafik EQ. Bir Geri Bildirim Destroyer. Stereo kanal başına 3 Dinamik EQ. Ayrıca 61 bantlı FFT Analizörü (isteğe bağlı mikrofon) ve dijital stereo genişlik kontrolü de vardır.





    By Sensation45: audio uzmani






    Behringer DEQ2496 Ultracurve PRO 24-Bit / 96 kHz Dijital EQ / RTA Mastering İşlemci

    DEQ2496, gelişmiş canlı ses sorunlarını giderme veya ses yalıtımı mastering için ideal, yüksek hassasiyetli, 24 bit / 96 kHz EQ / RTA master işlemcidir. DEQ2496, kayıtlı malzemeye son rötuşlar koyarsanız olun veya çok yönlü bir PA için optimal bir canlı ses oluşturuyorsanız, titiz kontrol sağlamak için üretilmiştir.

    Çift 31 bantlı Grafik Ekolayzır, 31 bantlı Sanal Para Grafik Ekolayzerleri ve 10 bantlı Parametrik

    Doğal olarak DEQ2496, faz-nötr sayısal grafik EQ'ye sahip ... fakat ek olarak her frekansın bant genişliğini standart 1/3 ile 59 / 3'e kadar değiştirebilmenizi sağlayan bir işlev ekledik. Ya da, eski okul yaklaşımını değişken bant genişliğine tercih ederseniz, bir oktavın 1/60 'ına kadar olan kademelerde hassas biçimde ayarlanabilen 10 bantlı parametrik filtreler ekledik.

    Dinamik olarak etkinleştirilen EQ

    Dinamik EQ, ses seviyesine bağlı olarak tanımlanmış bir frekans aralığını otomatik olarak yükseltir veya düşürür. Kelimenin tam anlamıyla, bir ekolayzer (frekans merkezi ve bant genişliği kontrolleri ile) ve bir dinamik işlemci (Saldırı, Yayın, Eşik ve Oran parametreleriyle birlikte) bir kombinasyonudur. DEQ hem yaratıcı mastering hem de PA problemi çözme imkânlarına sahip bir dünya açar. Size band geçirme modu da dahil olmak üzere birden fazla filtre türü ile toplam kontrol sağladık. Ve elbette herhangi bir zamanda manuel olarak veya MIDI vasıtasıyla geri çağırma için DEQ ayarlarını saklayabilirsiniz.

    Geribildirim Destroyer'ı Öğrenme Modu ile

    Listelediğimiz sayısal özelliklerle, neden oldukça etkili bir Geribildirim Destroyeri (FBD) özelliği ekleyebildiğimizin anlaşılması kolaydır; bu, temel olarak dinamik olarak aktive edilmiş bir parametrik EQ olup, tüm frekans spektrumunu 1 / 60-oktav bantlarını dinler ve anında geribildirimi tanımlar ve notlar. FBD, sahnedeki performans oyuncularının hareketlerini telafi etmek için AUTO modunda çalıştırılabilir veya SNGLE modunda bireysel frekanslara kilitlenir ve daha sonra sabit mikrofon kurulumlarına daha uygun olan geribildirim uyarısına bağlı olarak zayıflama ve bant genişliği miktarını değiştirir. Kısa ses darbeleri üreten, geribildirim oluşana kadar kazançlarını arttıran ve daha sonra sorun yaratan potansiyel bant merkezlerine kilitlenen bir ÖĞRENİM modu da dahil ettik.

    Stereo Görüntüleyici (Genişlik)

    Genellikle bir mastering tekniği olarak düşünülürken, stereo görüntüyü genişletme özelliği canlı ses işlerinde de yararlı olabilir. Hareket halinde duyduğunuzda, siz ve izleyicilerinizin etkileneceğini düşünüyoruz. DEQ2496 Genişlik işlemcisi Stereo Genişliği (stereo resmin iki kenarının birbirinden ne kadar net ayrıldığını), Asimetri (sol / sağ stereo sinyalinin göreli hacmi), Rotasyon (stereo görüntüdeki stereo + mono'yu kaydırma) , ve bir çok parçalı Karıştırma işlevi, ek bir düşük frekanslı stereo genişlik efekti üretmekten daha yüksektir.

    Kompresör / Ekspander ve Limiter

    DEQ2496, bağımsız iki kanal veya stereo bağlı olarak kullanılabilen kapsamlı bir dinamik işleme araçları grubuna sahiptir. Özel bir kompresör / genişletici üzerinde bulacağınız herşey burada 1: 1.1'den 1: 100'e kadar değişken oranlar, 0 - 200ms arası ATTACK süreleri, 0-3dB değişken diz ve 20 - 4000ms RELEASE, hepsi kaba / ince ayarlanabilir ayarlama ölçeği. Dahili ayrı LIMITER, Eşik, Beklet ve Yayın işlevlerine sahiptir.

    Dijital Gecikme

    DEQ2496'nın Ana veya AUX çıkışlarını 0 ila 300ms arasında herhangi bir yerde geciktirebilir ve sol ve sağ kanalları bağımsız olarak işleyebilir. Ayak veya metre cinsinden zaman gecikmesini belirlemekle kalmaz, aynı zamanda ses hızını etkileyen ortam sıcaklığını telafi etmekle kalmaz!

    Auto EQ fonksiyonlu RTA / SPL / FFT Analiz cihazı

    DEQ2496, 61 frekans bandının tam grafik gösterimi için bir FFT gerçek zamanlı analiz cihazına sahiptir. Ana veya dijital giriş ve çıkışları, Aux / Digital Out'ı veya bir RTA mikrofondan bir beslemeyi izleyebilir ve sonuçları funky retro VU metre dahil çok sayıda şekilde görüntüleyebilirsiniz. Profesyonel bir ölçüm aracından beklediğiniz her zamanki tepe / bekleme, gösterim hızı ve ölçek özelliklerini ve sisteminizin frekans tepkisini otomatik olarak analiz etmenizi ve ayarlamanızı sağlayan, kullanıcı tanımlı AEQ (Auto EQ function) özelliğini elde edersiniz (mükemmel ilk oda ayarlamalarını "soymak" için). Grafik EQ modunda, bitişik bantların karşılıklı etkisini gösteren Düzeltilmemiş yanıt ile ekolayzır ayarının gerçek sonuçlarını görüntüleyen özel olarak geliştirilmiş bir algoritmayı uygulamak için Doğru yanıt seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

    Kurması ve kullanması kolay

    DEQ2496, dengeli girişlere ve altın kaplamalı XLR konektörlere, stereo aux çıkışına, AES / EBU ve S / PDIF girişlerine ve XLR'ye ve optik çıkışı servo balanslı çıkışlara sahiptir. Yapılandırma, ekrandaki blok şeması görüntüleriyle sezgisel ve fantom güçle ayrı bir RTA mikrofon / hat girişi, tam bir uzaktan kumanda için profesyonel bir wordclock girişi ve MIDI bağlantıları yanı sıra önceden hazırlanmış çöplükler ve sistem güncellemeleri alırsınız. Bir seferde 64'e kadar kapsamlı kullanıcı önayarlarını koruyabilir ve tabii ki gerektiğinde döküp yükleyebilirsiniz. Ayrıca, DEQ, PEQ, Genişlik veya Dyn gibi ayrı modülleri kaydedebilir ve geri yükleyebilirsiniz. Komple hazır ayarların bu alt kümeleri, bir ön ayarın ayarlarının çoğunu korumanıza izin verir, ancak yepyeni bir hazır ayar oluşturmak zorunda kalmadan birkaç tane değiştirir (grafik EQ gibi).

    Yol için zorlandı, stüdyo için kesin

    DEQ2496 inanılmaz sonik çözünürlük ve 113 dB dinamik aralık için yüksek kaliteli 24-bit / 96 kHz A / D ve D / A dönüştürücüler ve iki adet yüksek performanslı 32/40-bit kayan nokta dijital sinyal işlemcisine sahiptir. Dahili anahtar modlu güç kaynağı, maksimum esneklik (100-240V ~), gürültülü ses, üstün geçici yanıt, mümkün olan en düşük güç tüketimi ve güç dalgalanma hasarına karşı özgürlük sağlar.

    Bir Bakışta Özellikler

    32/40-bit kayan nokta DSP teknolojisine sahip ultra-yüksek çözünürlüklü 24-bit / 96 kHz master işlemci
    113 dB dinamik menzil sunan Audiophile 24-bit / 96 kHz A / D- ve D / A dönüştürücüler
    4 eşzamanlı seçilebilir EQ modülü (31 bant grafik EQ, 10 bant parametrik EQ, Feedback Destroyer artı stereo kanal başına 3 Dinamik EQ)
    Oda ve hoparlör eşitlemesi için ilave otomatik EQ işlevine sahip ultra-yüksek çözünürlüklü 61-bant gerçek zamanlı FFT analizörü
    Benzersiz VPQ (Sanal Paragrafik EQ) seçeneği, grafik EQ'lerin parametrik olarak kontrol edilmesini sağlar
    Her stereo kanal için zirve sınırlayıcıya sahip son teknoloji ürünü kompresör / genişletici, gecikme hattı uygulamaları için ilave stereo imajlayıcı ve stereo gecikme
    Çok fonksiyonlu seviyeli sayaçlar (RTA / Mic girişi üzerinden dBA / dBC ağırlıklı zirve / RMS, VU ve SPL metre)
    Tam kurulumlar ve / veya bireysel modül konfigürasyonları için 64 kullanıcı hafızası
    RTA ve Otomatik-EQ uygulamaları için ayrı mikrofon / hat girişi fantom gücü ile
    Altın kaplamalı XLR konektörler, stereo aux çıkışı, AES / EBU ve S / PDIF giriş ve çıkışları (XLR ve optik) ile dengeli girişler ve servo dengeli çıkışlar,
    Tam uzaktan kumanda, ön hazırlık dökümanları ve sistem güncellemeleri için profesyonel Wordclock girişi ve MIDI bağlantıları
    MIDI yoluyla gelecekteki yazılım güncellemelerine izin veren açık mimari
    Maksimum esneklik için (100 - 240 V ~), gürültülü ses, üstün geçici yanıt ve enerji tasarrufu için düşük güç tüketimi için "Planet Earth" anahtarlama güç kaynağı
    Yüksek kaliteli bileşenler ve olağanüstü sağlam yapılar uzun ömür sağlar




    GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR


    Kanal Sayısı 2
    Girdiler 2 x XLR (ses)
    1 x XLR AES / EBU
    1 x TOSLink optik S / PDIF
    1 x XLR mikrofon
    çıkışlar 2 x XLR (ses)
    1 x XLR AES / EBU
    1 x TOSLink optik S / PDIF
    2 x 1/4 "TRS telefon
    Maksimum Giriş Seviyesi + 12dBu veya + 22dBu, değiştirilebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 4 Mart 2020; 5:55:41 >







  • DEQ'yi çift ​​mono olarak yapılandırıp her bir kanalı ayrı ayrı düzeltebilirsiniz..

    Aksi halde, stereo link modunda 3 ve 7 sıraları, hatta 4 ve 8 ile küresel bir düzeltme yapmaktan memnun kalacağız .

    Bir stereo ses ile iki kanallı mono ses arasındaki fark nedir? İlk durumda, iki kanal farklı bir ses sinyali yayınlarken, ikincisinde sağa ve sola yayılan aynı sinyaldir. İki kanallı mono gürültünün amacı nedir? Belki de parazit olaylarıyla bazı küçük asimetrileri vurgulamak için henüz emin değilim? Diyelim ki benim emrinizde ama özellikle 3. ve 7. dizileri kullanmayı düşünüyorum.





    farklı kayıtların tedavisi



    mezar

    Odada rezonanslar olduğunda ve bir subwoofer kulağa ayarlandığında, genellikle ne olur:

    1. Bu rezonansa kutunun hacmini ayarlarız; tolere edilebilir bir seviye;

    2. Ancak, bu frekanslar oda tarafından birkaç on, hatta yüzlerce kez yükseltildiğinden, kendisi yanında büyük delikler bulur;

    3. Kesme frekansını yükselterek bas yetersizliğini telafi etmeye çalışıyoruz;

    4. dolayısıyla ana hoparlörlerle çok kusurlu bir iyileşme.

    Subwoofer ve hoparlörler arasında iyi bir bağlantı sağlamak için, kesme frekansını düşürmek ve ses seviyesini artırmak gereklidir, ancak bu sadece daha önce rezonansları zayıflattığında mümkündür. Bütün bunları yapmanın bir prosedürü:

    1. Test sinyali olarak pembe bir ses kullanın ve rezonans frekanslarını tanımlamak için logaritmik ekranda spektrumu analiz edin;

    2. Bu parametrik rezonansı çok kesin ve büyük oranda azaltın, kutunun hacmini yükseltin, kesme frekansını düşürün;

    3. Bas yanıtını olabildiğince doğrusallaştırmak için tüm mevcut parametreleri (parametrik filtreler, grafik filtreleri, subwoofer kazancı, subwoofer frekansı) oynatarak gerektiği kadar tekrarlayın.



    Not:

    Rel kutuları, sinyali amplifikatörün hoparlör çıkışlarında alıyor (tabii ki ana hoparlörleri besleyen akımın bozulmaması için) ayrım yapıyor. Amplifikatörün hat seviyesinde çıktısı üzerinde alınan bir sinyale kıyasla (bant çıkışı) şu avantajlara sahiptir: Amfinin her dokunuşuyla kutunun hacmini yeniden ayarlamak zorunda kalmazsanız ve ana hoparlörler tarafından yayılmakta olan aşırı ciddi bir renge benzemek için. Bu koşullarda aşırı düşük ses seviyesini arttırmak için, yani ana hoparlörlerin düşük sınır frekansının (benim durumumda 60Hz) altına düşürmek için doğrudan ses seviyesine geçmek daha iyidir. bas tonunu ekolayzer seviyesine yükseltmek yerine,



    orta

    adımda, aynı test sinyali ortamdaki muhtemel mevcut rezonansları ve diğer kazaları düzeltmek için kullanılır. İkincisi genellikle grafik ekolayzır kendilerini çok iyi düzeltir.



    tiz

    Doğrusal bir ekranda sunulan beyaz bir gürültüye verilen tepki, tizin kazalarını aynı anda görselleştirmeyi ve bir hedef eğrisi hedeflemeyi mümkün kılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 7 Aralık 2017; 18:12:47 >




  • psikoakustik düzeltmeler



    kulak maksimum duyarlılık bölgesinde



    Yukarıda verilen açıklamalar burada DynEQ'nin ilk filtresine uyguladığım parametrelerdir:

    M kazanımı: -6 dB

    eşik: -25 dB

    oranı: 1/10

    saldırı: 0 (minimum)

    serbest bırakma: 20 ms (en düşük)

    mod : BandPass

    frekansı: 3169

    BW: 1

    Not: -6dB büyük bir düşüş gibi gözükebilir, ancak bir yandan filtre dinamik olduğu için yalnızca en yüksek seslere uygulanan maksimum bir düşüş olur Öte yandan eğer bu, güç faktörünün 4 katına düştüğü anlamına gelirse (hassas kulaklar için uygundur), ses yüksekliği hissi yalnızca üçte bir oranında azaltılır.





    Dinleme seviyesine bağlı olarak



    Böyle bir düzeltme yapmak için önce dinleme seviyesi hakkında bir fikriniz olmalı. DEQ2496'nın METER işlevi böyle bir ölçümü sağlar, sadece bir mikrofon bağlayın ve duyarlılığını belirtin (çok yönlü kapsül ile donatılmış B5 için -40dBV / Pa). Farklı seviyelerde dinlenen çeşitli müzik örneklerinin sonuçları ve bunları nasıl dinliyorum:

    - 80 ila 90 dB SPL arasında ses yüksek sesle bir sansasyon;

    - 75 ila 85 dB SPL arasında orta düzeyde rahat;

    - 70 ve 75 dB SPL arasında tatlı geliyor.

    Bu, üç program yaratmanızı önerir: güçlü, orta ve yumuşak. Mümkün ama onu yönetmek biraz zor, yani, yüklemek için bir disk programını dinlemeden önce her defasında düşünmek gerekiyor. Olguların çoğunda hizmet veren normal bir programa ve düşük ses seviyesinde dinleme için ayrılmış bir ses şiddeti programına sahip olmayı tercih ediyorum . Bu hariç tüm önceki ayarlarını içerir

    0 kazanç (üç yerine) Ofset> 1. yardımcı

    2. DynEQ> M-kazanç -3 (yerine -6)

    bir filtre: 3. GEQ düşük raf arasında + 3dB, 0'dan 315Hz'e kadar bas seviyesini + 3dB'den 25Hz'e yükseltmek için 315Hz'de

    4. GEQ: yüksek raf filtresi0'dan 5kHz'e + 4dB'den 20kHz'e tizin doğrusal bir artışına sahip olmak için + 7dB'den 5kHz'e

    Not: İstenilen sonuçları elde etmek için bu filtreler üzerinde yapılacak ayarlardan çok fazla şey anlamıyorum ...



    Tüm düzeltmeleri hesaba katarak, GEQ'un parametreleştirilmesi için ne verdiği (1 normal, 2 ses yüksekliği):




  • ek düzeltme



    Dedim ki, dinleme odam küçüktür ve olması gereken hoparlörlerden uzak durmalıyım: Hoparlörler 1.4 m aralıklı iken dinleme noktası 2,8 m, bu sadece açılma açısı 30 ° 'dir. Genel olarak, ideal bir stereofonik ayırma için 60 ° önerilir ve birisi merkez kaynakların dinlenmesini ayrıştırmak istiyorsa biri 45 ° 'ye kadar inebilir. Ama 30 °, gerçekten dar bir ses sahnesidir.

    DEQ2496, WIDTH adı verilen bir çözüme sahiptir. Yalnızca stereo bağlantı modunda çalışır ve çift ​​mono olarak çalışmazdolayısıyla bu modda çalışma ısrarı. Ses sahnesinin genişliğini ayarlamanıza izin verir (ayrıca asimetrileri düzeltmek için, ancak bu son parametreler benim için yararlı değildir). Böylece + 2'ye koyduğum tek stereowidth parametresinden memnunum .
  • Alman Bellinger Şirketinin profesyonel bir dijital işlemcisidir.

    işlevselliği ile karşılaştırıldığında Ucuz ürünlerözellikleri ve gücünden başka temel tasarım gerçekten debu yüzden,

    ben yeniden çalıştı.



    96 kHz 24 bit A / D · D / A dönüştürücü, gerçek zamanlı analizör,

    ölçüm mikrofonu kullanılarak frekans özelliklerinin görüntülenmesi ve düzeltilmesi gibi çeşitli işlevler vardır.

    Ayrıntılar için üreticinin web sitesine bakın.

    http://www.behringer.com/DEQ2496/index.cfm?lang=JPN









    İşlemci

    sol taraftabir A / D / D / A dönüştürücüsü vesağ tarafta bir güç kaynağı vardır.







    Sol taraftan güç girişi, üç MIDI terminali, WordClock girişi,

    S / PDIFgirişi/ çıkışı, AES / EBU girişi / çıkışı, analog AUX (TRS) çıkış terminali, terminaldeki

    gerçek zamanlı analizör mikrofonu,

    3 pinli bir XLR giriş / çıkış terminalidir.



    Asahi Kasei'nin A / D · D / A dönüştürücü - diğer IC işlemci kartı için kullanılır. 1. Önce A / D dönüştürücüsü için 96 kHz 24 bitlik AK 5393 kullanılır.http://www.asahi-kasei.co.jp/akm/japanese/product/ak5393/ak5393_f04j.pdf#search='AK5393 '















    2.

    96kHz 24-bit AK4393, D / A dönüştürücü için kullanılır.

    http://www.asahi-kasei.co.jp/akm/japanese/product/ak4393/akd4393j.pdf



    3.

    S / PDIF

      için 192 KHz 24 bit dijital ses arabiriminden AK4114 kullanılır.

    Http://Www.Asahi-kasei.Co.Jp/akm/japanese/product/ak4114/ak4114_f04j.Pdf



    4.

    Gerçek zamanlı analizör ve AUX terminali için 96 kHz 24 bit A / D · D / A dönüştürücüsünden AK4524

      kullanılır.

    http://www.asahi-kasei.co.jp/akm/japanese/product/ak4524/ak4524_f03j.pdf

    @SCCR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 7 Aralık 2017; 18:40:36 >




  • Midi bağlantisi ile pc den bütün ayarlari yapabilirsiniz





    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer





    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer





    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer





    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer





    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer





    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer




  • Deq 2496 nin efsane dac devresi





    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer


    @Emin-Firtina



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 7 Aralık 2017; 18:27:24 >
  • Deq2496 dyn ayarlari



    http://www.nu9n.com/deq2496.html
  • Deq2496 dyn ayarlari







    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer









    Aşağı Doğru Genişletme Bölümü (Kompresör kullanılmıyorsa) - Tavsiye edilmez



    DYN Page 1 (EXPA Highlited - Turuncu zemin üzerine siyah metin)

    Oran: 1: 1.6



    DYN Sayfa 2

    Saldırı: 13.18 ms

    Sürüm: 49,9 ms



    DYN Page 1 Tekrar

    hayır Konuşmakla, Ayarla "Eşik" "LR GAIN" seviyesine ulaşır -15

    Konuşurken, "LR GAIN" seviyesinin 0'a geri döndüğünden emin olun.

    ( Her ikisini birden gerçekleştirmek için "Eşik" kontrolüm -52dB'de biter )





    Kompresör Kesiti (Aşağıya Doğru Genişletici



    Kullanmıyorsa ) - Tavsiye Edilen DYN Sayfa 1 (COMP Highlited - Turuncu zemin üzerine siyah metin)

    Oran: 1: 2 (Yumuşak seviye düzeltme / hafif sıkıştırma için önerilir) ( kullanıcının tercihi * )



    * Dinamik Oran kullanıcı bağımlı program materyali ve tercih…

    20: 1'in üzerindeki oranlar, sert sınırlamalara göre yumuşak olarak sınıflandırılabilir

    6: 1'in üzerindeki

    oranlar , sert sıkıştırmaya göre yumuşak olarak sınıflandırılabilir 2: 1'in üzerindeki oranlar , yumuşak sıkıştırmaya yumuşak sıkıştırma olarak sınıflandırılabilir DYN Page 2 Saldırı: 2,77 ms Diz: 0 (zor) (kullanıcının tercihi)









    Sürüm: 85.6 ms



    DYN Page 1 tekrar

    "EEEEE" sesini sesinizle yapın ve "Eşik" değerini ayarlayın, böylece "LR GAIN" seviyesi hafifçe aşağı doğru bir kazanç azaltma (yaklaşık -1dB) göstermeye başlar.

    "SSSing" frekansları -7dB ile -10dB arasında zayıflama göstermelidir.

    ( Bunu yapmak için "Eşik" kontrolüm -45dB'de biter )



    Yukarıda tarif edilen şekilde ayarlandığında, sıkıştırılmış yüksek frekanslar DEQ # 3 bölümünde yüksek frekanslı dinamik zayıflama ile yaklaşık 10dB'lik bir başlık odasına izin verecektir. Bunun nedeni, DYN bölümünün DEQ bölümünden önce gelmesidir, bu nedenle herhangi bir DEQ işlemi öncesinde yüksek frekanslı sıkıştırma gerçekleşecektir. Bu mükemmel yüksek frekanslı dinamik kontrol sağlar!



    Ek bir yarar olarak, normal konuşma sırasında 1dB orta dereceli sıkıştırma ve normalde üstündeki konuşma seviyelerinde artış, yüksek frekanslar gerektiğinde daha agresif bir şekilde sıkıştırılır. (Bunun nedeni, yüksek frekanslarda çok daha agresif bir şekilde EQing olduğumuz ve burada mono bantlı bir kompresör kullandığımız içindir.)





    Sınırlayıcı Bölüm



    DYN Sayfa 2 (LIMIT MENU)

    Basılı: 30,6 ms Açık

    : 304,2 ms





    DEQ Bölüm





    DEQ # 1



    DEQ Sayfa 1, DEQ # 1

    M Kazanç: -15dB

    Oranı: 1: 100



    DEQ Sayfa 2, DEQ # 1

    Saldırı: 2.77ms

    Yayın: 105.4ms



    DEQ Sayfa 3, DEQ # 1

    Mod: BP

    Frekansı: 40,4

    BW (OCT): 4





    DEQ # 2



    DEQ Sayfa 1, DEQ # 2

    M Kazanç: -15dB

    Oranı: 1: 100



    DEQ Sayfa 2, DEQ # 2

    Saldırı: 61.59ms

    Yayınlama: 50,9 ms



    DEQ Sayfa 3, DEQ # 2

    Mod: BP

    Frekansı: 408

    BW (OCT): 5





    DEQ # 3



    DEQ Sayfa 1, DEQ # 3

    M Kazanç: -15dB

    Oranı: 1: 100



    DEQ Sayfa 2, DEQ # 3

    Saldırı: .30ms

    Bırakma: 20ms



    DEQ Sayfa 3 , DEQ # 3

    Mod: BP

    Frekans: 10023

    BW (OCT): 5



    Notlar:

    Yukarıda belirtildiği gibi, uygun parametrelerin tümünü girdikten sonra, DEQ NO # 1 ve DEQ NO # 2 için bireysel eşikler, sabit bir kullanıcı programı mikrofona beslenirken kazanç azaltma için -5dB'ye sıfırlanmalıdır. (Örneğin, bir katı ahhhhh ...) (Aşağıdaki örneğe bakın)

    DEQ NO # 3'ü herhangi bir yüksek frekans distorsiyonunu ortadan kaldıran asgari eşiğe ayarlayın.

    Yukarıda verilen DEQ merkez frekansı ve bant genişliği değerleri aşağıdakileri kapsamaktadır: DEQ1: 20Hz ~ 300Hz, DEQ2: 300Hz ~ 2.5kHz, DEQ3: 2.5kHz ~ 20kHz


    PEQ (Parametric Equalizer) Sayfa 1 ve 2 PEQ ayarlarınız çeşitli faktörlere bağlı olarak değişecektir: Alıcı-verici bant genişliği, kullanılan mikrofon, sesiniz ve istediğiniz ses. Aşağıda gösterilen genel örnekte, dinamik bir mikrofon kullanarak yaklaşık 3 ila 4 kHz'lik bir TX bant genişliği için ayarlamıştım. Eğer bir kondenser mikrofonu kullanacaksanız, bir kondenser yaklaşık 6 ~ 10dB daha düşük frekanslı genliğe sahip olacağından, çok düşük bir frekans artışı eklemeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 9 Nisan 2018; 17:3:33 >




  • Deq2496 video da döktürüyor





    https://m.youtube.com/watch?v=KdwOd5iBdgU
  • Bir konunuzu daha görmüştüm , sanırım oldukça güçlü bir amfi projeniz vardı. Son durum nedir nasıl bir sonuca ulaştınız. Birde oluşturduğunuz sistem sanırım sahne sistemlerinde kullanılan tipte . Siz bunları nerede kullanıyosunuz?
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    Aslında bu tarz aletler ses kayit ve home stüdyolar için ama hifi sistemlerde de kullanılabilir birçoğu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 20 Ekim 2018; 20:19:6 >
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    2x500w 8ohm anfi çalişmam



    https://forum.donanimhaber.com/pr-800-mjl4281-mjl4302-2x500w-8ohm-diy-amplifer--134897322
  • Deq2496 tübe çalışması (alıntıdır)


    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 17 Haziran 2019; 17:50:30 >




  • Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer




  • Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer
  • sensation45 kullanıcısına yanıt
    Deq2496 nin kalbi dac devresindeki 100nf smd capacitor ler alman WİMA capacitor lerle değiştireceğim


    Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 8 Mayıs 2019; 14:30:15 >
  • Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer Hiend hi-fi stereo Deq2496 audiopihile odyofil DAC ekolayzer




  • 100nf wimalar geldi yırtık vergi yıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 24 Mayıs 2019; 1:8:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.