Şimdi Ara

20 günlük TürkNet maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üye olurken ilgilenen fakat sonrasındaki her sorununla en az 3 gün sonra ilgilenen bir firmadır kendisi. Modem 15 dkdan önce bağlanmaz, arada gidip gelir. Fiyat performası iyi fakat esnaf işi bir firma. Performansıda yarım sayılır. Bugün türktelekoma geçtim hayırlı olur umarım.
    20 günlük TürkNet maceram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hayırlısı olsun. Bana hattın 8 Mbit'ten fazlasını desteklemiyor diye ısrar eden diğer servis sağlayıcılara karşın, TurkNet sözünü tutup 35 Mbit hız verdi ve şu an sorunsuz kullanıyorum. Ama biliyorum ki en ufak bir arızada, uzun süre sorun çözülemeyecek. Yani pamuk ipliğine bağlı kullanıyor, bir sorun çıkıp da olmayan müşteri hizmetleriyle uğraşmamak için dua ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrah_88

    Hayırlısı olsun. Bana hattın 8 Mbit'ten fazlasını desteklemiyor diye ısrar eden diğer servis sağlayıcılara karşın, TurkNet sözünü tutup 35 Mbit hız verdi ve şu an sorunsuz kullanıyorum. Ama biliyorum ki en ufak bir arızada, uzun süre sorun çözülemeyecek. Yani pamuk ipliğine bağlı kullanıyor, bir sorun çıkıp da olmayan müşteri hizmetleriyle uğraşmamak için dua ediyorum.

    Ben de internetim tamamen kopana kadar idare ediyordum ama bi gün eve geldim ve internetim ne yapsam gelmiyor, kimseye ulaşamıyorum, dedim yıl olacak 2018 bunlarla mı uğraşacağım geçerim kurumsal firmaya 10-20 tl fazla veririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.