Şimdi Ara

SGK dan gelen posta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Eşim bir işte çalışmaya başlamıştı ancak 1 hafta geçti ve sigortası başlatılmadı. Deneme süresi olduğunu ve bu süre içerisinde sigorta yapmayacaklarını söylediler. 1 hafta sonunda eşim işinden ayrıldı. Çalışma şartları vs... Deneme süresinde ücret olmaz demişler göndermişler. Bende merak edip araştırdım ve deneme süreside olsa çalışılan sürenin karşılığının ödenmesi gerektiğini öğrendim ve sgk ya şikayette bulunduk. Bunun sonunca söyle bir cevap geldi. Şimdiki süreçte ne yapmalıyım ?
    İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

    Merkezimizde * **** 01 01 ****235 006 28-68 sicil sayılı dosyada işlem gören Etimesgut / Ankara adresinde kurulu "BİLGİSAYAR DANIŞMANLIK FAALİYETLERİ" işi işyeri ilgili olarak Sosyal Güvenlik Denetmenleri tarafından düzenlenen 21.09.2017 tarih 2017/***21/0*1 sayılı rapor düzenlenmiştir. Söz konusu raporda yakındığınız konu hakkında herhangi bir tespit yapılamamıştır.

    Bu ihbarla 5510 sayılı yasanın 86. maddesi 9. fıkrası gereğince Yetkili İş Mahkemesinden alacağınız ilam ile hizmetlerinizin ihyasının yapılacağını

    Rica ederim.







  • alacak davası açmalısınız
  • Hizmet tespiti davasi acmaniz gerekiyor. Esinizin orada calistigina dair taniklik yapabilecek kimse var mi? Ya da baskaca bir ispat vasitaniz var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıklığı kimse yapmaz büyük ihtimal ama iş sözleşmesi var elimizde imzalanan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.