Şimdi Ara

Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba ;

    Bu satıcıdan 1 adet Hybrid Pro Hd kulaklık aldım ve sahte çıktı. Dispute açtım ve haftalarca uğraştım, hem satıcı, hem de Aliexpress ürünün orjinal olduğunu iddia etti. Sonunda dispute satıcının lehine sonuçlandı ve sadece 4 küsür dolar hatalı aksesuar için geri ödeme onaylandı. Disputede sunduğum delillere ait fotoğraflar ekte, Aliexpress bunlara rağmen kabul etmedi ve Satıcıyı haklı buldu. Gerekçesi satıcının sunduğu Xiaomi Yetkili Satıcı Belgesi ..!
    Siz siz olun Aliexpress ten ürün alırken, özellikle de kulaklık alırken bir kere daha düşünün ..!
    https://tr.aliexpress.com/item/Latest-Original-Xiaomi-Hybrid-Earphone-Pro-HD-Circle-Iron-Wired-Xiaomi-Headset-In-Stock-Noise-Cancelling/32767513347.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.PZZKli


    Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !Aliexpress 'ten Xiaomi marka Ürün Almayın !



  • Hocam epey uğraşmışsınız. Helal olsun. Ben de bir ara power bank alırken böyle bir durumla karşılaşmıştım. Ama o zaman şöyle bir durum vardı, bataryayı hem mi hem mi adına başka firmalar üretiyordu. Diğer firmalar tarafından üretilen ürünler biraz daha uygun ve birkaç küçük farklılıkları vardı. Bunu da ilanlarda belirtiyorlardı. Burda da bu şekilde bir şey olmuş olabilir belki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocağın 13ünde ayrılan item bakalım ne zaman varacak. 2 aylık Süre bittikten sonra dispute açabiliyor muyuz?

    Ayrıca aldığım ürün 31 dolar, vergi ödemesini nasıl olacak?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.