Şimdi Ara

Superonline paket hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 25 mb 75 GB Akk li paketi 60 tlye kullanıyorum. Taahhüt hazirqn gibi bitiyor. Sorum şu superonline nin yeni tarifelerinde benim paketimin muadili olan 24 mb 100 gb akk paket 70tl. Benim paketimin taahütu bittiğinde o pakette istediğim kadar kalabilir miyim? Çünkü benim paketimde akk girince 15mb oluyor ve 10 tl daha ucuz



  • Aynı paketi kullanıyordum 54 tl'ye bugün taahhüt bitti. Devam etmek istedim tabi ki dediler ancak fiyat 89.99 tl ye çıktı yani pek bi beklenti içine girme.
  • mylovedie M kullanıcısına yanıt
    Bende şuan bu paketi kullanıyorum, paketin son haftası ve yeni fiyatlar çok uçuk. Hangi pakete geçeceğimi bulamadım bi türlü. Temsilciler hiçbir avantaj önermiyorlar.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum inanılmaz ucuk fiyatlar
  • Scienly S kullanıcısına yanıt
    Dün superonline iptal birimi en son 24mbps 75gb akn(3 ay ücretsiz) için 69tl demişlerdi. Ben de bugün kablonete gidip konuşturan eğlenceli pakete geçtim. Ne hikmetse superonline bugün hattı kapatırken aynı pakete 59tl dedi. Eee dün o kadar yalvardım son fiyat mı diye ne değişti bi günde?
  • mylovedie M kullanıcısına yanıt
    Pakedin iptal edilmesi umrumuzda değilmiş gibi davranırsak indirebilirler belki.
  • Blöf yapabilirsiniz, ya da 2018'de yeni paketler çıkacak, o zamana kadar belki daha güzel paketler çıkar.
  • superonline tekel değil.

    bakır kablo bile varsa alt yapınız vdsl destekliyorsa Türk Telekom'un 35 mbps 50 gb kotalı tarifesi 65 lira. Kota dolunca hız 16 mbps ye düşüyor.

    100 mbps 50 gb kotalı tarifesi 85 lira. Kota dolunca 24 mbps ye düşüyor.

    Yüksek fiyat çekiyorsa direk iptal dilekçesini yollayın gönderin modemi. Şımartmayın bu adamları.

    5-6 yıl öncesinde 100 mbps download/100 mbps upload limitsiz kotasız interneti 100 küsür liraya veriyordu. İyice şımardılar burunlarından kıl aldırmıyorlar.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Aman hocam. Ttnetten kaçtık superonline a geçtik zaten. Superonline binada fiber verirken Türk Telekok daha 16 mb veremiyordu. Ve de kesintiler oluyodu. Superonline dan çok memnunum su anda bakalım taahhüt dolunca ne olacak
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2018 de çıkması olası yeni paketlerin içeriği hakkında durumunuz var mı? Öznesi superonline olunca, müşteri lehine bir paket çıkarmazlar diye düşünüyorum
  • Kararsizkalanadam K kullanıcısına yanıt
    Vodafone a geç superonline kendi altyapısında 24 üzer akk li paket veremiyor vodafone veriyor superonline üzeriden
  • Kararsizkalanadam K kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar öyleydi.



    Ama şimdi superonline nin fiber alt yapı ile vermediği tarifeleri Turk Telekom bakır alt yapı ile veriyor.



    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede



    Buradan kac mbps hız alabileceğine bakabilirsin. Ya da Vodafone fiber e geçebilirsin. Arkadaşın dediği gibi.
  • taydag kullanıcısına yanıt
    Turkcell neden uygun paket çıkarsın ki.



    Millete pahalı pahalı tarifeleri sunuyor. Kimse sesini çıkarmıyor herkes memnun. Paşa paşa taahhüt veriyorlar.



    2 milyon abonesi var. Para kesiyorlar resmen. Bu çeyrek rekor gelir açıkladı. Hatta bu çeyrek ilk defa Türk Telekom u geçerek gelir kısmında pazar lideri oldu.



    Superonline ismini yaptı. Markasini yarattı. Turkcell pahalı ya deriz hep mobil de. Ama herkes kullanır. Aynısı superonline da da oluyor. Pahalı ama herkes kullanıyor. Bu saatten sonra çok zor uygun tarife çıkarması. Anca toplu iptaller olacak belki. Adsl de bile türk Telekom un 35 mbps verdiği fiyata 8 mbps hız veriyor millet paşa paşa kullanıyor. Gayet memnun. En ucuz vdsl tarifesi 90 liradan başlıyor. Türk Telekom un 57 liraya vdsl tarifesi var.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    İnsanların pek alternatifi yok. O yüzden mecburen superonline a yöneliyorlar.
  • taydag kullanıcısına yanıt
    Hiç bir bilgim yok maalesef fakat en azından fiber/vdsl için 24-25 mbps üstü AKK li paketleri tekrar sunacaklarını düşünüyorum çünkü Superonline sunmazsa Vodafone hali hazırda sunuyor gören çoğu kişi Vodafone'a geçer, rekabet için daha iyi paketler çıkarması lazım.
  • Ben kurtuldum Superonline'dan. 59 liraya 8 Mbit hız alırken TurkNet'te VDSL 35 Mbit AKK'siz, taahhütsüz rahatım şu an. 60 liraya tam kotasız internet kullanmak varken müşteri hizmetleri görece daha iyi diye Superonline'ı bir daha gözüm görmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrah_88

    Ben kurtuldum Superonline'dan. 59 liraya 8 Mbit hız alırken TurkNet'te VDSL 35 Mbit AKK'siz, taahhütsüz rahatım şu an. 60 liraya tam kotasız internet kullanmak varken müşteri hizmetleri görece daha iyi diye Superonline'ı bir daha gözüm görmez.

    hocam hangi altyapıyı kullanıyor bu turk net.

    bende geçesim var. modem veriyorlar mı peki? bide benim taahhüt devam ediyor onu karşılıyorlar mı binada FIBER kutusu var
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'un bakır telefon kablolarını kullanıyor. Tıpkı fiberi olmayan yerlerde Superonline'ın ADSL ve VDSL'yi Türk Telekom altyapısı ile verdiği gibi. Aynı binada, aynı dairede 8 Mbitten yüksek hız alamazsın dedikleri halde TurkNet 35 Mbit VDSL veriyor. Bakır kabloyla veriyorlar, fibere ihtiyaç yok.

    Modem vermiyorlar, taahhüt olmadığı için. Diğer operatörler 24 ay kendilerine bağladığı için bir nevi modemi kiralıyorlar sana, aboneliğin bitince de iade etmeni istiyorlar. Ben 50 liraya Sahibinden'den TTNet çıkmadı Huawei bir modem aldım memnunum.

    120TL'ye kadar taahhüt bozma bedelini ödüyorlar.
  • cazip ama 300 tl taahhüt bedelim var ve modem vsdl değil.. bilmiyorum ne yapacağımı kablolardan çok çektim ya güvenemiyorum türktelekom a. fiber de öyle bir şey yok ama
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Anladım, o kadar taahhüt bedeli varsa biraz daha beklemelisin. TurkNet'ten çok kişi şikayetçi ama dediğin gibi Türk Telekom da çektiriyor insana. Yani altyapı şans işi galiba. Ben sabah akşam full 35 Mbit hız alıyorum. Bir başkası akşam 1 Mbit ancak alabiliyor. Fiber gibi sabit, sorunsuz değil haliyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.