Şimdi Ara

900 Milyon Dolarlık Kahve

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 900 Milyon Dolarlık Kahve

    Metin kendi icinde birden fazla nokta barindiriyor.Aslinda ibretlik.Kendi yazilimimizi yapamadigimizdan dolayi disa bagimli olmamizdan vuruyor daha sonra ister Turkiyeye ozel bir uygulama deyin isterse farkli ama personelin hakki olan Kahve Molasinin her ne sebepten olursa olsun bolunmeyeceginin.Uzucu cok uzucu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çinliler, Japonlar ve Koreliler...

    Onlardan yıllar önce de Avrupalılar ve Amerikalılar...

    Bedeli ne olursa olsun, ürettiler. Büyüme değil, kalkınmaya önem verdiler ve sanayilerini geliştirdiler. Sanayi tesisi kurulamayacak yerlere ise ya otel kurup para kazandılar ya da okul inşa edip, genç beyinlerini eğittiler.

    Amerika'yı bir kenara bırakırsak;

    Avrupa'nın tamamı, Japonya, Kore ve Çin 2. Dünya Savaşı'nda yerle bir oldular. Gerçek anlamda yerle bir olan bu ülkeler, zihinsel olarak yerle bir olmadıklarından, bugün dünyayı yönetiyorlar.

    Biz ise tamamlanamamış devrimlerimizden arta kalanlarla birbirimizi yiyerek, zeki olanlarımızı batıya satıp fakir olanlarımızı ise batıya asker olarak kiralayarak zamanımızı geçirdik.

    Değiştik mi; yoo...
  • Burada bırak kahveyi, tuvalette olsan kapıyı kırıyorlar. Hasta oluyorsun, hadi normal grip neyse de ateşin 40'lara dayanıyor, betin benzin atıyor, akşam gidince yatarsın bizde hasta oluyoruz birşey olmaz diyorlar. Bence bizim milletin en büyük problemi para. Patron olan, paranın kaynağının başına geçen insanlıktan çıkıyor, maddi çıkarı olmayan herkese it köpek muamelesi yapıyor. Ne yazık ki de düzelmiyor insanlarımız hep daha kötüye gidiyor...
  • kafama takilan olay bu borsa istanbul baskani neden heryerde adını sıkca goruyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.