Şimdi Ara

IŞİD'in İSTANBUL'da bir AVM'de 3 aşamalı KORKUNÇ KATLİAM PLANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul’da bir AVM’nin otoparkındaki otomobil ve motosiklette ele geçen bombaların dışında polis, AVM’ye yerleştirilmiş bomba dolu 4 mikrodalga fırın buldu.

     IŞİD'in İSTANBUL'da bir AVM'de 3 aşamalı KORKUNÇ KATLİAM PLANI

    İddiaya göre iki IŞİD hücresinin üç aşamalı dehşet planları yaptığı iddia edildi. Buna göre teröristler önce fırınlardaki bombaları, ardından da AVM’nin otoparkında araçların içindeki bombaları patlatacaklardı. IŞİD’li teröristler son olarak ise canlı bomba yeleklerini giyerek yardım için toplananları katledeceklerdi.

    Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre: Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy ve Esenyurt’ta 2 evde meydana gelen patlamaların ardından başlattığı çalışmada, evlerde terör örgütü IŞİD üyelerinin kaldığını ve bombalı eylem hazırlığında olduklarını belirlemişti. Bomba yükledikleri otomobilin izi önceki gün Bayrampaşa’da bir alışveriş merkezinin (AVM) açık otoparkında bulundu. 4 kişi araçtan uzaklaşmak için hareket ettiklerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandılar. Kaçmaya çalışan IŞİD üyelerinden biri bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

    OTOPARKTA 66 BOMBA

     IŞİD'in İSTANBUL'da bir AVM'de 3 aşamalı KORKUNÇ KATLİAM PLANI


     IŞİD'in İSTANBUL'da bir AVM'de 3 aşamalı KORKUNÇ KATLİAM PLANI

    Polis, otoparkta bomba yüklü sadece bir otomobil olmadığını, ikinci IŞİD üyesinin otoparka getirdiği motosiklette de bomba olduğunu belirledi. Her iki araçta 66 tane el yapımı, uzaktan kumandalı parça tesirli bomba bulundu. Gözaltına alınan IŞİD üyelerinden ikisinin M.P. ve eşi S.P. olduğu belirlendi. IŞİD üyelerinin Türk asıllı Avusturya vatandaşı olduğu, çiftin 5 yıldır Arnavutköy’de yaşadıkları tespit edildi.

    Ekiplerin yaptığı çalışmalarda, AVM içinde içi bomba doldurulmuş 4 mikrodalga fırın da bulundu. Araştırmalar sonucunda iki IŞİD hücresinin saldırıları nasıl düzenleyecekleri deşifre edildi. Teröristler bir süre önce AVM’deki mağazalardan mikrodalga fırın aldı. Mikrodalga fırınların içini bombayla dolduran teröristler, daha sonra fırınlarda problem olduğu bahanesiyle tekrar AVM’ye götürerek içeriye soktular. Bomba dolu fırınlar emanet bölümüne konuldu.

    KALABALIĞIN ARASINDA..

    İddiaya göre IŞİD hücresi ilk aşamada bu fırınlardaki bombaları uzaktan kumandayla patlatacaktı. İnsanlar panik halinde kaçarken otomobil ve motosikletteki bombalar da uzaktan kumandayla havaya uçurulacaktı. Son aşamada da canlı bomba yeleklerini giyerek yardım için toplanan insanların arasına dalarak bomba butonlarına basacaklardı. Bu saldırıları düzenlemeden önce de polisin dikkatini başka yöne çekmek için Arnavutköy ve Esenyurt’taki evlerde bombaları patlatmışlardı. Bu evlerdeki bombaların ise binaları yıkmak üzerine planlandığı anlaşıldı.

    https://www.aydinlik.com.tr/isid-in-avm-de-3-asamali-katliam-plani-turkiye-ekim-2017-2

    Başka sitedeki ayrıntılar;

    29 Ekim’de İstanbul’da saldırı planlayan IŞİD'li teröristlerin 16 kimyasal maddeyi karıştırarak bomba imal ettiği, Mücahit Ş.’nin Suriye’de bomba üzerine kimya eğitimi aldığı öğrenildi.

     IŞİD'in İSTANBUL'da bir AVM'de 3 aşamalı KORKUNÇ KATLİAM PLANI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumagir -- 1 Kasım 2017; 6:56:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Failler varsa
    Bombalı araçlar yakalanmışsa
    Artık bu bir "iddiaya" göre olayı değildir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne desem az düşüncesi bile korkuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkegin tip lezgi, kadinin ise rum.

    gecenlerde burada birine rum yazmistim ... gitmis admine aglamisti ...


    sizi Turk yapan o cok sovdugunuz Ataturk.

    karinin gozlere bakmak yeterli ayrica. ne kullanmissa. bunlardan cok var avrupada. altlarinda premium kasa audi ve bmw lar var. cakallar ozellikle sirket acip daha ucuza getiriyorlar arabalarini ... sorsan almanya kotu, batiyor.
  • Bayrampaşa da oturuyorum hemen dibimizdeki Avm.Lakin tiplere bakarmısnız Allah aşkına yani ben artık bıktım yav.Araştırılsa kesin suriyeden kaçıp gelenlerdir.Hadi onlar değil diyelim reine saldırısını hatırlayın.Şimdi bizim yapmamız gereken ülkeye belli bir ülkelerin vatandaşlarını ülkeye yüksek mebla döviz ile kabul etmemiz gerekir.Bu sayede eleme kısmında daha rahat ayırırız.Şimdi teröristler döviz ile giriş yapamaz mı elbet yapabilir,peki bunu nasıl çözeriz?

    Örneğin Irak yılda atıyorum 100 kişi geliyor Türkiye'ye ve bu 100 kişi 1 milyon dolar döviz ile gelsin.Şimdi benim dediğim sistemde ise yılda 10 kişi gelsin ama yanında kişi başı 100.000 dolar döviz ile gelicek(harcama zorunluluğu olmadan) Ülkeye giriş yapmadan önce vize alınırken Herhangi bir devlet bankasına konucak ve özel kart verilecek ve ülkeyi terk ederken kalan parasını komple alıp kartı iade edip ülkeyi terk edicek.

    Şimdi neden böyle bir şey diyorum onu açıklayayım.Özel bir teknik ekip kurup ve süper bilgisayar sistemi kurup ülkeye giren turist'lerin hangi aralıklar ile ne kadar para çektiklerini yada verilen banka kartı ile ne alışverişi yaptığını filan filtreleyip ona göre potansiyel çıkarması gerek.

    Hee şunu diyebilirsiniz yine 100 kişi gelsin ama daha düşük döviz getirsin oda olabilir lakin 1. seçeneğe oranla tehlike daha fazla.Neden derseniz herhangi bir terörist sistem'i kandırıcak şekilde Alışveriş,sinema,akşam yemeği vs. izleyip sistemi kandırabilir.

    Bu sadece güvenlik önlemlerinden birisi.Böyle böyle güvenlik sistemleri kurarak ülkeyi terör belasından koruyabiliriz.Radikal kararlar almamız gerek.

    İşin birde içerideki hücre kısmı var onu ne siz sorun ne ben söyliyeyim öncelik yukarda da yazdığım gibi bütün potansiyel olan yabancı uyruk vatandaşlarını ülkeden kovmak.Başta suriyeliler...

    Sonrasını emniyet genel müdürlüğü ve mit ortaklaşa çözer.

    Bakın yukarıda yazdıklarım benim gibi basit birinin düşüncesi bunu eminim abd gibi ülkeler uyguluyordur yada farklı bir yöntemi.Ama kesinlikle bir güvenlil önlemleri vardır.




  • Önyargı diyenler olacak ama şu tiplere bakar mısın arkadaş. Sanki aynı fabrikadan çıkma ürünler gibi. Tiplere bak kaç.

    Neyseki yakalanmışlar. Şansa bala yaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeye giren çıkan belli değil ki arkadaş sınırlar delik deşik olmuş zaten, sallama felan değil gittik gördük askerlik yaptık orada biliyoruz da konuşuyoruz.Okadar eyp yapacak malzemeyi nereden bulup getiriyorsun? Ulan hiç mi denetlemeye çevirmeye vs yakalanmıyorsun.Lan tüpçüde bile okadar tüp yok.Onlarca tüpleri eve doldurup evi havaya uçurana kadar konu komşu hiç mi şüphelenmıyorsun? Valla şansa yaşıyoruz, mesela havalimani saldırısından bir tanıdığım 2 saat önce gittiği için kurtulmuştu.Düşünsenize öyle bir ülkeyiz ki ölüm bizi teğet geçiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

    Bu Dincilerin Tipi neden böyle Nefret ve Kin kusuyor gibi..



    Çoğunluğu böyle. Hani dinler sevgi, hoşgörü, iyilik gerektirir diyorlar. Adamlarin tipi ofsayt.

    İnsanların islamdan ya da dinlerden nefret etmesi için ters psikoloji taktiği..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 1 Kasım 2017; 6:37:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu karıyı bizim endüstri mesleğe verseler bi kaç günlüğüne güzel cezalandırılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. Ace kullanıcısına yanıt
    Bilerek mi yapıyorsun ? hangi din şiddeti öneriyor ki islama dil uzatıyorsun .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefsiz kara köpekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.