Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.039
Cevap
79
Favori
258.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte böyle ansızın beklenti yaratmadan çıkan oyunlara bayılıyorum ön sipariş verdikten sonra acabalar vardi oyun da 10.saatim ve aldığım haz ina nıl maz atmosfer nedir öyle ya şahaser resmen doku kalitesi çok iyi olmamasına rağmen ışıklandırma muhteşem olmus. Hava şartları bir garip geldi sadece birden iklim değişiyor sanki acaba bilerek mi yapılmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

    İşte böyle ansızın beklenti yaratmadan çıkan oyunlara bayılıyorum ön sipariş verdikten sonra acabalar vardi oyun da 10.saatim ve aldığım haz ina nıl maz atmosfer nedir öyle ya şahaser resmen doku kalitesi çok iyi olmamasına rağmen ışıklandırma muhteşem olmus. Hava şartları bir garip geldi sadece birden iklim değişiyor sanki acaba bilerek mi yapılmış
    ansızın ve beklenti yaratmadan mı?
  • Ps 4'ün son exclusive'i diye bu kadar yüksek sanırım user score. Red dead 8.2 yav. Tamam oyun keyifli gerçekten beğendim ama sıradan bir açık dünya oyunu. Hatta bazı yerlerde animasyonlar ve sunum şekli hiç exclusive gibi hissettirmedi. Keyifli 7.5 veya 8 lik bir oyun en fazla benim için. Gerçekten aynı şeyi mi oynuyoruz merak ediyorum ve 9.2 ye hala şaşırıyorum. Ne diyeyim zevkler renkler. Ama bu oyuna tam puan verenler hiç açık dünya oyunu oynamamış sanırım. Laf ettiğimiz ubisoft hemen hemen benzerini her ac oyununda yapıyor zaten. Tsushima combatı biraz daha güzel yapmış ancak side questlerdeki sunum kalitesi falan ac odysseyden bile kötü bana kalırsa. Animasyon yok resmen iki karakter odun gibi duruyor karşılıklı konuşuyor. Kamera da özellikle uzaklaşıyor karakterlerden belli olmasın diye. Neyse yine de ortalama üstü bir oyun olmuş bu temaya ilgi duyanlar ve çıtır çerezlik oyun arayanlar deneyebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediklerin muhtemelen PS5 versiyonuna gelecek güncellemeyle olacaktır. Bence PS4 için gayet normal bu görsellik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, oyunu alıp oynayan arkadaşlar, oyunu almak istiyorum size bu oyun alınır mı yoksa Last of us part 2 mi? bir yanda da ps5 için Pro'mu satılığa koyacağım. Hali hazırda birikmiş para da var yurtdışından bir arkadaşa aldıracağım ps5. Ghost Of Tsushima'yı şimdi alsam ps4 pro ya, daha sonra bu oyunu PS5te de oynayabilecek miyim ?
  • Oyunu az önce platinledim 45 saat falan sürmüştür.Her dakikasından keyif alarak oynadım.Adamlara helal olsun iyi oyun yapmışlar ben çok beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: console-master

    ansızın ve beklenti yaratmadan mı?

    Alıntıları Göster
    Şöyle hocam son oynayış videosundan sonra acaba oldu ya bizde biraz beklentiyi düşürdük ama çıkışıyla birlikte utandırdı bizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. kısıma yeni geçtim, oyun beklediğimden iyi gidiyor.

    Tüm duruşları açtım ve hepsini fulledim duruşların. Combatlarda doğru duruşları kullanmak çok önemli, ilk başlarda çok önemsemiyordum bu duruma ama duruşları aktif bir şekilde düşmana göre kullandığımda işim baya bi kolayladı. Özellikle hard zorlukta oynuyorsanız aktif olarak duruşunuzu değiştirmeye alıştırın kendinizi.
  • Dezert kullanıcısına yanıt
    Ps5’ te geriye uyumluluk olacak deniliyordu, öyleyse oynarsınız. Ayrıca şimdi oynamayacaksanız bekleyin Eylül gibi alın, o zaman indirime girer her iki oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bambu olayını nasıl yapıyorsunuz? bir türlü yapamadım
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    tuşlara basıyorsun işte
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    aynen düşmana göre duruş değiştirip saldırmak lazim yoksa hem uzun sürüyor öldürmemiz hemde hasar alıyoruz yanliş duruşta çok iyi savunma yapiyor düşman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    gösterilen tuşlara ilk bambuya vurmadan basmak gerekiyor. ilk 2 si basit zaten sonuncusu 3-4 denemede yapılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byvolcan

    gösterilen tuşlara ilk bambuya vurmadan basmak gerekiyor. ilk 2 si basit zaten sonuncusu 3-4 denemede yapılıyor
    sadece 1 yerde yapabildim diğer yerlerde nedense tamamlayamadım
  • Dost Kayaoğlu incelemiş.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hangi düşman tipinde hangi duruşlar etkili oluyordu peki?
  • Güzel Kombo yapmış. :)


  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Kalkanlı düşmanlar - Su duruşu
    Kılıçlı düşmanlar - Kaya duruşu
    Mızraklı düşmanlar - Rüzgar duruşu
    İri kıyım (cüsseli) düşmanlar - Ay duruşu

    https://ghostoftsushima.fandom.com/wiki/Stance



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 21 Temmuz 2020; 21:46:3 >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Güzel bir inceleme doğru eleştiriler var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşten fırsat bulup anca ikinci haritaya geçebildim fakat oyun zorluk konusunda hayal kırıklığına uğrattı beni. İlk haritada tüm duruşları açıp, kılıcı da beş seviye geliştirince, ikinci haritada oyun hard da bile çok kolaylaştı. Biraz Dark Souls/Sekiro etkisi bekliyordum ancak zorluk konusunda beklediğimi bulamadım, oldukça kolay bir oyun olmuş.

    Keşif konusunda başardıkları iş muazzam bence, ikinci haritaya geçtiğimde ilk kısımda bazı köyleri Moğol'ların tekrar işgal ettiğini gördüm. Klasik oyunu uzatma çabası diye düşündüm ama üç tanesini yaptıktan sonra yarım düzine yeni görev ortaya çıktı ve de bir zırh için gerekli olan altı anahtardan birini elde ettim. Bu oyunda hiçbir şeyi es geçmemek gerekiyormuş, onu net bir şekilde gördüm.

    Gözüm Witcher'daki gibi kontrat görevleri aradı. Çünkü haritada dolaşmak çok keyifli olsa da, sonuçta çoğu zaman boş arazide koşturuyoruz, kontrat tarzı görevler biraz daha doldurmuş olurdu.

    Fotoğraf moduna ayrı bir paragraf açmak lazım, zira enfes olmuş. Bu kadar detaylısı yapıldı mı daha önce emin değilim, foto yakalamak ayrı bir oyun modu gibi adeta, girince çıkamıyorsun. Oyunun başından beri çektiğim birkaç foto.














    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 21 Temmuz 2020; 22:17:57 >




  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.