Şimdi Ara

Taksitli CD key almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar AC origins'i almayı planlıyorum fakat malum fiyatı aşırı pahalı. Kredi kartımdan taksitle almayı düşündüm fakat bulamadım düzgün bir site. Eğer bildiğiniz ucuz ve taksit yapabilen site varssa paylaşırsanız çok sevinirim.



  • durma play.com dan aldım. Çok güvenilir bir yer mi bilmem ama steam ile ilgili konuda orayı önerenler olunca oradan 1 defa oyun aldım.

    Ben oradan normal de fiyatı 266 TL olan Wolfenstein.II.The.New.Colossus taksit ile 148,34 TL den aldım. Taksitsiz 134.90 TL di. Taksit yapınca 13.44 TL veda farkı aldı.

    Sanal kart ve sanal kredi kartları ile de oyun alınabilmekte. Ben sanal kredi kartı ile aldım. İnternet bankacılığın varsa sanal kart oluşturup ona ödeyeceğin toplam miktarı atıyorsun sonra siteden alırken taksit seçip o sanal kartın bilgileri girip alışverişini yapıyorsun. En kısa zamanda key geliyor.

    Gelen Keyi sitenin ana ekranında solda bulunan ekranda ki Siparişlerim kısmından alıyorsun. Oraya tıklayınca sipariş geçmişin çıkıyor. Oyunun cover resmi altında kodlar yazıyor ona tıklarsan keyi görüyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Kasım 2017; 14:13:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.