Şimdi Ara

iPhone 7 den Blackberry Prive Geçmek, Ciddi Yardımınıza İhtiyacım Var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, şuan iPhone 7 32 gb kullanıyorum ve kardeşim inanılmaz derecede telefonumu ona vermemi istiyor. Bende dayanamayıp vericem sanırım. Şaun kafamda tasarımına aşık oldugum Blackberry Priv var. Zaten telefonu 3 4 ay sonra alacağım. Şuan 1.499 lira seviyelerinde iken ozaman 1.200 civarına düşer. Sizden beklediğim bu cihazı alırsam cidden çok mu pişman olurum? Yoksa idare eder 2 3 sene de rahat kullanırsın hevesini al mı dersiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum, çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz macera arıyorum diyorsanız olabilir. Xperia x ve xiaomi mi5s modellerine göz atın bence...
  • Dostum şimdi özelliklerine baktım işlemci 808 pil 3410, bence güzele benziyor stock android arayuzu var buna bence rahat 2 3 sene kullanabileceğine istaret neden dersen. Suan s8 kullanıyorum ve gecen ciahzımı abime verdim bende eski cihazım olan g2 ye stcok android 7 yukleyip kulllandım stabiltesi benim kullandığım 1 ay içinde hiç uzmemişti kamaresı fılan geride kalmıştı birtek. özetle almak istiyotsan bence çekinme al, klavyesi kavisli ekran filan benimde hosuma gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snnbrn45

    Up

    Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara ben de incelemistim, fakat ciddi isinma sorunlari olan , guncelleme almayan eski bir telefon... Ama ozellikle iphone gibi nispeten sorunsuz telefondan gecilecek telefon degil... Android derseniz tecrube icin oneplus 5 falan oneririm ki zaten dizayn ayni iphone :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.