Şimdi Ara

Oyun için Mouse. (Alternatif markalar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 5 yıldır A4tech F4 modelini kullanmaktayım. Bazen sinirden sert davrandığım oluyor ama mouse bana mısın demedi... Ama gelin görün ki dış yüzeyi artık eski tutucu özelliğini kaybetti ve silmeye çalıştıkça daha kötü oluyor. Bundan ötürü bugün yeni bir mouse almaya karar verdim. Ancak bütçem biraz kısıtlı başlıkta da belirttiğim gbi 120 tl civarı.

    Yurt dışından getirme olayına girmek istemiyorum. Biraz zahmetli geliyor bu iş bana. O yüzden ülke sınırları içerisinde 100 lira en fazla 120 TL'yi geçmeyecek mouse arayışına girdim.

    Hayalimde tabii ki kablosuz var, kaliteliler performans olarak kabloluyu aratmıyor ancak fiyatları da epey pahalı. O yüzden önceliğimi bir kenara bırakıp kablolu da alabilirim.

    Bir kaç alternatif marka gördüm. En son mouse bakarken pek kaliteli olmayan modeller. Yorumlara falan baktım genellikle memnun kalmışlar ama bir online oyun için performansını detaylı yazan olmamış. Sizce bu aşağıda belirttiğim modeller nasıl?

    Not: Elim geniş ve büyük. Pençe ve normal tutuş diyorlar. İş yerinde M235 kullandığımızdan mecburen pençe, evde f4 kullandığımdan normal tutuş yapıyorum. Bu konu benim için en önemli özelliklerden birisi, mouse en ve boy olarak büyük olmalı.

    http://www.hepsiburada.com/everest-rampage-smx-r12-hawker-siyah-4800dpi-gaming-kablosuz-mouse-p-HBV0000051OWA?magaza=Teknopcsarf&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMIjdfvvMKQ1wIVhIeyCh3ZQQm4EAQYASABEgJqq_D_BwE


    http://www.hepsiburada.com/bloody-a9-multi-core-metal-ayak-siyah-optik-oyuncu-mouse-p-BD802108?magaza=Can%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMI8o7UmcmQ1wIVo7DtCh1zbglkEAYYASABEgKMJfD_BwE

    http://www.hepsiburada.com/logitech-g300s-kablolu-oyuncu-mouse-mousepad-p-HBV000002O3W7

    Yine everest, trust gibi modellerin çeşitli modelleri var. G300'ü de ekledim listeye. S olmayanı daha büyükmüş okuduğum kadarıyla. 6 ayda bozan da var, yıllardır kullanan da. Bu alanda epey satılan ve orta karar bir mouse anladığım kadarıyla.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.