Şimdi Ara

Digiturk Sorunum Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Kendi evimde digiturk'un kurduğu çanak ile eutelsattan yayınları izliyordum ancak evimi taşıdım. Taşındığım yerde merkezi eutelsat ve TÜRKSAT mevcut, ancak kullanacağım odaya TÜRKSAT çanağından uç gelmekte, merkezi sistemde odaya gelen ucu bulup digiturk eutelsat çanağına bağlasam çalışır mı? Yoksa ayrı aparata mı ihtiyacım olacak?



  • merkezi sistemden gelen kabloda TÜRKSAT - HOTBİRD VE DİGİTURK muhtemelen vardır. kablo ucu değiştirmeden kolay kurulum yapınız. kanalların gelmesi gerekir. eger ki gelmedi bir ustadan teknik destek almanız gerekir..
  • Merhabalar ,
    Elinizdeki uç merkezideki tüm uyduların birleşimidir böylece tek kablo ile hapsini alabilirsiniz. Ayrıca Eutelsat'sız merkezi çok çok nadirdir.
  • Gelmesi gerekiyor diyorsunuz da kafam karıştı :) Digiturk ü arıyorum nakil talebi vermelisiniz diyor servis gönderelim diyor, kanalları aradığımda eutelsatta çok az kanal çıkıyor o zaman eutelsat bu uca bağlı değil mi ki :(
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Site yöneticisine bildirmeniz gerek onların sistemi kuran uyducusu satfinder cihazıyla sinyali ölçebilir. Odalar arası bile seviye düşebiliyor.
  • Hocam yardımlarınız için teşekkürler, digiturk ayarlarından diseqc i B yaptım tarattım kanallarım geldi. Peki size başka bir soru sorsam?
    Bildiğim kadarıyla evime 2 hat geliyor ama 3 TV var, oturma odası ve salonda yayın mevcut hemen yanındaki mutfak için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eléctronics -- 27 Ekim 2017; 15:33:59 >
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    3, televizyon için türksatdan yayın izlemek için yeni bir kablo çektirmelisiniz santralden. (santralde yer yoksa balkona veya çatıya anten kurduracaksınız) 2. secenek digitürk yan oda talebi alacaksınız en düşük paket ailenin yıldızı ayda 12,50 tl.... 3, seçenek internetiniz varsa ip tvli bir cihaz alıp oradan internet üzerinden yayın izleyeceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.