Şimdi Ara

Hepsiburada Fahiş kargo ücreti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar HB'den bir telefon almak üzereydim. Son anda dikkatimi çekti. Kargo ücreti 14,22 TL. HB'den 90 kuruşa geçen senelerde Deo Roll-on hediyeli, ücretsiz kargolu kitaplar almıştık. 2-3-5-10-50 TL.lik ürünlerde Ücretsiz kargo ile satış yapıyorlar. Çünkü HB'nin indirim oranı çok, çok yüksek. 1.269 TL.lik cep telefonundan 14,22 TL. kargo ücreti nasıl alırlar? Tabii ki fazlası kendilerine kalıyıor. Bir de yüksek kargo ücreti olunca iade ihtimali de azalıyor. Onun için yaptıkları belli.
    Ben Yurt İçi kargo ile normal bir telefon gönderimi yapsam bu kadar tutmuyor. gittigidiyor indirimi ile de 4,59 TL.ye ürün gönderip, alabiliyoruz.
    HB fahiş kargo ücretini neden, hangi gerekçeyle alır? HB'ye de yazdım. 2 gündür bu soruma cevap ver(e)meyip, mesajlarımı ilgili birime yöndendiriyorlar (!)
    Bu saçmalığı düzeltmezlerse ürünü almayacağımı yazdım.
    "1.269 TL. yi veriyorsun da 14,22 TLyi. mi vermiyorsun?" diyenler olabilir. Fakat ben aptal yerine konulmak istemiyorum.







  • kargo bedellerini söyliyeyim 2.50-3.00 tl arası taşıyor kargo firmaları. tabii taşırlar en kötü zaman'da bile para akıtan musluğa hangi lojistik firması hayır diyebilir ki ? kargo bedavayı iste 14-15 lira yaptıklarından çıkarıyorlar. arta kalan ücret ile paketlemeyi yapan personelin maaşı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.