Şimdi Ara

Yavaş yavaş derbi kavramını bile yitiriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 4-5 seneye bakıyorum da 1 tane bile sahadaki futbolun konuşulduğu maç yok. Hep skandal, hep olaylar, sürekli hakem eyyamı derbilerin bile tadı tuzu kalmadı artık. Son 5 senede sadece geçen sezon oynanan ve 2-2 biten Beşiktaş Galatasaray maçından keyif almıştım, diğer maçlar resmen kedi köpek kavgası gibi geçti. Dün oynanan maçı tüm Türkiye bekliyor ama karşılaştığımız şey bilinçsiz taraftar topluluğu ve eyyamcı bir hakem. İngilterede ispanyada almanyada oynananlar derbiyse bizdekiler ne?

    Dün sahada adam gibi bi hakem olsa son yılların en güzel maçlarından birini izleyebilirdik ama adam yönetmek için değil idare etmek için çıkmış maça. Çooook daha acı olanı bu adam avrupada çok önemli maçlar yönetip Türkiyeyi temsil eden bi adam.

    Önümüzdeki Beşiktaş Galatasaray maçından çok umutluyum ama maalesef bu federasyon ve bu hakemler ile pekte mümkün görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ciddi söylüyorum. Bjk ile gs maçlarında normal maç gibi geçiyor.Arada hatalar oluyor ama öyle kasıtlı bir yönetim olmuyor. Bu fener maçlarında kesin bir şey oluyor. Talimatları almışlar öyle belli ediyorlar ki gözünün önündeki pozisyonları bile görmemiş gibi davranıyorlar. Daha maçın 1. dk mariano yardıra yardıra giderken ozan sarılık hareket yaptı vermedi 2 dk sonra daha hafifini mariano yaptı direk sarı verdi. Yine hakem konuşacaz dedim. Hakemler 3 maymunu oynuyor. Şu maçı fifa yetkilileri izlese bir daha maç alamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 23 Ekim 2017; 15:53:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derbilere yabancı hakem şart. Şöyle oyunu durdurmayan, Hasan Ali gibi kendini yere fırlatıp oyunu baltalamak için sahaya çıkmış adamlara prim vermeyen bir hakemi getirsinler bak nasıl derbi oluyor. Ha Fenerin işine gelmez tabi hemen itiraz ederler, futbol oynama mentalitesinde olmadıkları için. Cüneyt ya da Bülent Yıldırım olmadan adamlar sahaya çıkmaya bile korkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı hakem şart

    Dün yabancı hakem olsa ilk 10 dakika da 2 0 öne geçmiştik maçı geri kalanı da oldukça zevkli geçerdi.



    Cüneyt gibi fener düşmanı eyyamcı hakemlerden de kurtuluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen seneki 2-2lik maç iyiydi (İnönü'de ki bjk gs maçı ) EPL maçı gibiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüneyt Çakır'dan daha kaliteli 1 ya da 2 yabancı hakem vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/SfFEHEBmCeU

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam her şeye faul çalıyor. 30 dk falan oynanmıştır ancak. Hangi takım bu sürede tempo yapabilir ki? Rezalet bir hakem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde ki derbilerin heyecanı kavgalarda itişmelerde saklı
  • Ben 25 senedir ayık gözle futbol izliyorum. Ben derbilerde futbol oynandığını hiç görmedim. Neyi yavaş yavaş yok oluyomuş ben bildim bileli kavga dövüş kırmızı kart hakem skandalları eksik olmaz derbilerde. Beşiktaşla oynan futbolu derbiden saymıyorum zaten yavan kalıyor.
  • Son yillarda oynanan fb gs maclarinda futbol adına hicbir sey yok. Kavga gurultu gerginlik, iki takimin birbirini kilitledigi kabiz bir oyun seklinde geciyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.