Şimdi Ara

Asus MG24UQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asus GAMING MG24UQ almayı düşünüyorum. Kodlama yapıyorum, grafikle de uğraşıyorum. Arada oyun oynamayı da severim. Ama sadece yazın. Genelde dizi film izliyorum vaktim oldukça. PB248Q aldım ama pek memnun kalmadım ışık sızması vardı iade ettim. daha onaylanmadı gerçi. 4K 24" de nasıl olur kulnana var mı? Genel az yorum var ve geneli iyi gozukuyor.
    http://www.hepsiburada.com/asus-gaming-mg24uq-23-6-4ms-display-2xhdmi-uhd-ips-oyuncu-monitor-p-HBV00000499RG?


    bir diğer kafama takılan model ise bu:
    ama ekran mat mı değil mi anlayamadğım gibi kalitesi nasıldır low blue light var mıdır bilemedim. gözlerimle ilgili sorun da yasıyorum özellikle gözümü yormayacak monitorleri tercih etmem lazım.

    Viewsonic VP2468
    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vp2468-23-8-5ms-2xhdmi-2xdisplay-mdisplay-full-hd-ips-monitor-p-HBV000001CQPU?


    şimdiden cevaplarınız için teşekkur ederim.



  • Asus MG24UQ ilgimi ceken bir monitor. 24” oyun icin ideal, hem 4k hem de Hdmi 2.0 a sahip. 9ms input lag i var ve ips panel.



    İnternette cok az kullanici yorumu var, pek saglikli yorum bulamadim. Sadece birkac site incelemis monitoru. Yeni de sayilmaz aslinda..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wNchstR

    Asus MG24UQ ilgimi ceken bir monitor. 24” oyun icin ideal, hem 4k hem de Hdmi 2.0 a sahip. 9ms input lag i var ve ips panel.



    İnternette cok az kullanici yorumu var, pek saglikli yorum bulamadim. Sadece birkac site incelemis monitoru. Yeni de sayilmaz aslinda..

    aynen oyle hocam gayet guzel monitor ama fiyattan mi yoksa 24 4K cekincesinden mi bilemedim amazonda da cok az yorum var.
  • HB'de indirime girince aldım, aslında Dell AW2518HF bekliyordum. 4k ve fiyat uygun olunca kaçırmak istemedim.

    Bugün tüplü monitor ile input lag testi yaptım 13ms gecikme çıktı. Fakat görüntüyü 4k ya upscale ediyordu doğal olarak, bunun monitörü yavaşlattığı yazıyor incelemelerde. Adaptive Sync/FreeSync i aktif etmedim testi yaparken. Ölü/parlak piksel veya clouding sorunu yok, panel tertemiz. Yarın akşam 4k oyun deneyimini yaşayacağım bu monitör ile, görüşlerimi yazarım. Şimdilik geçer not aldı benden..

    Ghosting testlerinden başarı ile geçti, Trace Free ayarını 20 e getirmek gerekiyor.. Bu ayar neden var anlam veremedim Asus monitörlerde, yükseltince görüntüde ciddi bozulma oluyor.
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    hangi saticidan aldiniz hocam benim ekran kartim yandi bi talihsizlik oldu ben de monitorun ustune dusmedim. suan amazon yensini yolluyor sagolsun. bir de 24" icin 4k nasil?
  • Satici HB’nin kendisiydi, sanirim son monitordu ellerindeki. Ben siparisi gecince satis bitti, buyuk ihtimalle o yuzden indirim yaptilar.



    Oyun icin 24” den yukarisini tercih etmiyorum, benim icin ideal olcu. 4k normal kullanimda ve videolarda cok iyi geldi, aksam oyunlarda nasil oldugunu gorecegim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    fiyat neydi hocam? beta teknoloji var monitorleri cok uyguna satiyor ama alanlarlar pek sikayetci n11'de.

    ben de u2518d ile bunun arasinda kaldim. U2518D yeni bir model lakin oyunlarda sikintiliymis sanirim. cok da yorum inceleme yok. bir de su ips glow muhabbeti var miydi monitorde ona da takigim biraz :)

    bu arada cevaplariniz icin tekrar tekrar tesekkur edeirm.
  • 2.200 Liraya aldim. Xbox One X ile 4k oyunlari test ettim, gayet guzel performans sergiledi. Oyun oynarken ghosting ile karşılaşmadım..


    4K’nın oyun konsolları için gereksiz olduğunu anladım yalnız, o yüzden monitörü 1080p ile değiştireceğim sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 18 Aralık 2017; 0:22:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.