Şimdi Ara

Turla İtalya'ya gidenler bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba nasip olursa haziranda balayı münasebetiyle turla İtalya'ya gideceğim.Daha önce turla böyle bir tatili tecrübe etmiş arkadaşların önerilerini okumak isterim. Ne yapmalıyım, serbest zamanlarda nerelere gitmeliyim, siz nekadar harcama yPtınız vs Sizin tecrübe ettiğiniz önerilerinizi bekliyorum.

    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Turla bir yere gitmek dunyanin en rezil seyi. Surekli tura uyum saglamak zorundasin ve karsiliginda eline akilda kalir bir ani gecmiyor.
    Ben tur hic kullanmadim ama giden tanidigim var ve hic sevmemis.
  • Turla gitmemenizi öneririm. Grup halinde gezip başkalarına ayak uydurmak zorunda kalıyorsunuz. Genelde turlar şehir merkezine uzak otellerde konaklatıyor ve otele girişi herkesle birlikte erken dönerek yapmak zorunda kalırsınız. Roma ve Floransa gibi şehirlerde birçok gezilmesi ve görülmesi gereken yerler birbirine çok yakın durumda. Aralarında mesafe olan yerleri de metro ağını ya da otobüsleri kullanarak görebilirsiniz.



    Biraz bile İngilizce’niz olması yeterli. Kolaylıkla gezebilirsiniz. Merkezi ve güzel yerde bir otel ayarlayıp uçak biletlerini kendiniz alarak seyahat etmenizi öneririm. Ben bu şekilde yaptığımda çok daha verimli vakit geçirdim. Eğer kendiniz gidecekseniz Google maps üzerinden kendim için çizdiğim birkaç rotayı ve kullandığım kaynak kitapları paylaşabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fink Ployd -- 21 Ekim 2017; 23:9:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.