Şimdi Ara

Beruby'den Uzak Durun, Kullanmayın , Kullandırtmayın...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu tür siteleri çok sık kullanan biri değilim ama Avantajix'in kullanmadığın dönemler için bile yıllık 10 TL ücret alması gibi nedenlerle çok önceden açmış olduğum Beruby hesabım vardı. 3-4 sene öncesinde alışveriş yapıp iade aldığım da oldu. Geçenlerde aliexpress'ten yaptığım alışveriş için kullanmak aklıma geldi. Öncelikle şunu söyleyeyim, diğer sitelerdeki durumu bilmiyorum ama beruby üzerinden aliexpress'e giderseniz kesinlikle beruby işlem hareketleri içinde görünmüyor. Neden diye sorduğumda Aliexpress ile ilgili sistemsel bir arıza varmış... ilk önce denemek için daha düşük tutarlı bir işlem yaptım ve ittire kaktıra hesabıma iadeyi yansıttılar. tabi onaylanması için 2-3 ay daha geçmesi gerekiyormuş...

    ödeme talebi yapmak için eskiden alt limit yoktu.. ancak geçen bir bakayım dedim , banka transferi için tam 100 TL alt limit belirlemişler.. bu müşteriye küfür etmek gibi bir şey zaten.. ya da kontör yükleme talebi yapılabiliyormuş... ama geçen forumda bir arkadaş ödeme talebi yaptığında onay sms'inin bir türlü gelmediğini söylemişti... yani iş ödemeye gelirse ne olacak belli değil...

    gelelim yaptıkları aldatmacaya...;
    Aliexpress ile ilgili işlemler kesinlikle işlem hareketlerinde görünmüyor, daha doğrusu biz göremiyoruz. en son ürünü teslim alıp , işlemi onayladığında yetkiliye mesaj gönderiyorsun. o da aliexpress üzerinden sorgu gönderiyormuş. ilk siparişimin iadesi bu şekilde hesabımda göründü. ama daha yüksek tutarlı 2. siparişim için farklı mazeretler öne sürdüler. bana verilen cevap şu:
    "Aliexpress'te sipariş tarihiniz 18 Ağustos 13:18 olarak görünüyor. beruby'den Aliexpress'e 17 Ağustos'ta erişmişsiniz, sonrasında 29 Ağustos'a kadar linklerimizi kullanmamışsınız. Kazancınız bu yüzden eklenmemiş. Cashback almak için siparişi vermeden önce mağazaya mutlaka beruby linklerini kullanarak erişmeniz gerekiyor. Aksi takdirde ilgili mağazalar satışın beruby'den yönlendiğini göremiyor ve ödeme yapmıyor."

    işte bu noktada yalan söyleyip paranın üstüne yatmak istediklerini anladım. zira ben 18 ağustos tarihinde sipariş verdim ama ödeme yapmadım. ödemeyi de 29 ağustos tarihinde kart ekstresi kesildikten sonra yaptım. ben bunlara 29 ağustos tarihi ile ilgili hiçbir bilgi vermediğim halde, verdikleri cevapta 29 ağustos tarihine kadar linklerimizi kullanmamışsınız ... diyerek yalan söylüyorlar. zira asıl ödeme yapacağım vakit yani 29 ağustos'ta AE'ye beruby üzerindeki linkten ulaştım. ha bir de benden alışveriş için ekran görüntüsü istediler, halbuki her türlü bilgi ellerinden vardı.

    29 Ağustos'u hesap edemediler sanırım. benim sipariş tarihim ekran görüntüsünde 18 ağustos olarak görünüyordu, verilen cevapta 17 ağustos tarihinde aliexpress'e beruby üzerinden gitmişsiniz ama sipariş tarihiniz olan 18 ağustos tarihinde beruby kullanmamışsınız diyerek, Aliexpress'in bunlara aktardığı paranın tamamına el koymak istiyorlar... halbuki adım gibi eminim sistemlerinde 29 ağustos tarihinde yapılan işlem görünüyor... yoksa ben söylemediğim halde 29 ağustos tarihini bilemezlerdi..

    özetle arkadaşlar , siz siz olun beruby'den uzak durun, sanalpazar neyse bunlarda o...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 19 Ekim 2017; 17:0:52 >



  • Son 1 senedir beruby ve avantajix aktif olarak kullanıyorum, 3-4 ay önce avantajixden, 1 ay önce ise berubydan sorunsuz iade aldım. Hiç sorun yaşamadım. Ne zaman sorgu göndersem onayladılar. Kesinti yapmadan parayı da yatırdılar.

    İki siteden de 100'er TL iade aldım bu arada.

    Aliexpress kısmını net hatırlamıyorum ama avantajixden iade aldım, berubydan iade almadım şeklinde hatırlıyorum. Bende de yansımamıştı sanırım ama onun dışında bi problemim olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 25 Ekim 2017; 2:38:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.