Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 8 500 TL Hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar

    Malum uzunca bir süredir bekledikten sonra ön sipariş ile hepsiburada üzerinden note8 satın aldım.Ön sipariş hediyesi olan 500 TL lik hediye çeki haftalardır sallana sallana sonunda 3 gün önce hesabıma geldi.2 gündür de bu çeki kullanmaya çalışıyorum.www.samsungwa.com.tr

    Adresinden ürün ekliyorum kodu giriyorum ama kabul etmiyor.Samsunga durumu bildirdim geri dönüş yapılacak dendi tabi ki yapılmadı haftalardır bir güncelleme furyasıdır gidiyor sitelerinde.Israrla aramam sonucunda bugün öğrendim ki Hepsiburada tarafından çek tanımlandığı için samsung kendisi çek tanımlayamıyormuş.Saçma sapan olan noktada burada başlıyor.

    Çeki sadece satıcı samsungwa olan hepsiburada sayfasında kullana biliyorum.2 şekilde de satıcı aslında gene DRK elektronik tabi ki hepsiburadanın üzerinde satış yaptıkları sayfada ürünlerin hepsi içler acısı vaziyette.Örneğin: satın almak istediğim gear s3 saat yer almıyor ama kordonları mevcut vb.

    Şimdi bu çekleri kullana bilen oldu mu ? Yada benim gibi hepsiburada üzerinden note 8 siparişi veren var mı ? Durumu hepsiburada ya bildirdim gene 2 gündür cevap gelmiyor.Telefonlar zaten ulaşılmıyor hakketten bu ülkede ön sipariş ile mal almak kadar saçma bir şey yok.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.