Şimdi Ara

İhtiyacıma yönelik uygulama arıyorum, fakat bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Size durumu şu şekilde açıklayayım.

    İHTİYAÇ: 9 10 tane çalışanımızdan sürekli her gün rapor almam gerekiyor. Ve yolladıkları raporları aldıktan sonra skorları onlara iletmem gerekiyor.


    PLANLANAN: Her personel'e bir kullanıcı adı ve şifre vereceğim, herkes kendi hesabından siteye giriş yapacak. Sitede boşluk doldurma şeklindeki formu doldurup bana gönderecek(bana mail gelse yeterli). Bende raporu inceledikten sonra sadece gönderen kişi görebilecek şekilde onun kullanıcı arayüzüne skorunu gün gün yazacağım.


    Şuana kadar sadece wordpresste hazır temalar ile birkaç site yaptım. Şimdi ise bununla uğraşmak istiyorum. Sunucumda aşağıdaki uygulamalar mevcut, bunlardan biri ile bu istediğimi yapabilir miyim yoksa başka bir uygulama öğrenip onları mı denemeliyim ?

    İhtiyacıma yönelik uygulama arıyorum, fakat bulamıyorum.







  • Merhabalar cok bilgim olmamakla birlikte excel ile basit de olsa bu tarz bir sey yapabilirsiniz gibi geldi bana ama offline olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreytoddgray2 -- 26 Kasım 2017; 22:18:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coreytoddgray2

    Merhabalar cok bilgim olmamakla birlikte excel ile basit de olsa bu tarz bir sey yapabilirsiniz gibi geldi bana ama offline olur.

    Şimdilik işi google formlar aracılığı ile ilerletmeye çalışıyoruz. Ama bu da personele geri bildirimi mümkün kılmadığı için yine tam istediğimiz gibi bir çözüm olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.