Şimdi Ara

Türknet Adres Değişikliği ve Telefon Hattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merak ettiğim olay telefon numaram taşınmasa bile internet hizmetim taşınabilir mi ?
    Bulunduğum yerde port sıkıntısı yok zaten birkaç ay öncesine kadar da yaklaşık 70mbps kullaniyordum ama baska adrese taşıdım yazın hattımı ve şimdi tekrar ilk Türknet bağlantımın yapıldığı adrese taşımak istiyorim fakat telefon numaram taşınmıyor.Buradaki arkadaşların aksine Türknet birçok defa aradı beni fakat çözülemedi sorun.Bu sabah telekoma gittim ve adres kontrolü yaptırdım .Oradaki görevli bana adreste telefon altyapısının olduğunu söyledi, altyapisal da herhangi bir sıkıntı yok ki zaten birkaç ay yüksek hizda internet kullandım bu adreste.Telekomdan çıktıktan sonra müşteri hizmetleri ile görüştüm ve ordaki arkadas bana ankastreye kadar sinyal alındığını söyledi fakat numara hala Balıkesir alan kodunda ve ben de ankastre Trabzon'da mı diye sordum evet dedi. Böyle bir şey mümkün mü , telefon no taşınmadan İnternet hizmeti taşınabiliyor mu ?Bilseydim böyle bir şey olacağını interneti hayatta taşınmazdım. Şimdi iptal edip yeniden başvursam hemen bağlanır ama 75 lik paketten 35 e düşmek istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • TT net yalindan TürkNet e önce internet sonra ses gittiğini gördüm, ses sinyali vermeden internet vermişler ama sizin durum biraz değişik, sanırsam internet gider de sabit hat numaranız değişebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    anlamadim ben de bakalım artık duruma gire bulucaz bir yol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, konunuz ile alakalı olarak PM üzerinden sizinle iletişime geçmiştik. Sorununuzla ben birebir olarak ilgileniyorum. Arkadaşlarım hizmet incelemelerini yapıp size en kısa süre içerisinde geri dönüş yapacaklardır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    son durum nedir ? telefon hattim hala Balıkesir alan kodunda, acaba ben hattimi dondursam uc bes gun sonra tekrar acsam bana sifirdan telefon numarasi mi vereceksiniz yoksa yine ayni numarayi tasimaya mi calisacaksiniz ? ben hattimi komple kapatip yeniden acsaydim simdiye baglanmisti hattim fakat 35 mbps lik paketi kullanmak istemedigimden bekledim . eger sifirdan telefon no verme islemi yapilacaksa ben hattimi dondurup tekrar actirayim ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.