Şimdi Ara

Rezalet gibi rezalet: Aras kargo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam forum, aras kargo istanbul ici 8 gundur kargoyu teslim edemedi sizlere de anlatayim

    hersey n11.com dan yaptigim alisveris ile basladi satici 06.10.2017 (Cuma) tarihinde kargoladi. Saticida istanbulda bende istanbuldayim dogal olarak cumartesi gunu teslimini beklersiniz dimi. olmadi gelmedi dedim olur pazartesi bekleyelim yine yok salida(10.10.2017) gelmeyince musteri hizmetlerini aradim yonlendirildiigii soyledi en kisa zamanda teslimini saglicaz dedi. Carsama(11.10.2017) oldu yine yok twitterdan yazdim klasik cevap dmden bilgiler istendi. Genel mudurlukten biri aradi ilgili birimlerin arandigini en kisa zamanda tesliminin saglanacagini soyledi. Bu konusmadan sonra kargonun durumu "Alici musterinin talebi uzerine subeden teslim edilecektir" olarak degisti ki benim boyle bi talebim kesinlikle olmadi. (Resimlerini ekledim). Persembe(12.10.2017) oldu yine kargo ortalarda yok, musteri hizmetlerinden geri aranarak bilgi verilmesini istememe ragmen arayan soran da yok. Cuma oldu artik son raddeye geldi twitterdan yine yazdim savciliga sikayet edicem diye bunun ustune sms geldi "herhangi bi sorun da bizi arayin" yani diyor ki bizi twittera oraya buraya yazmayin bizi arayin cozelim diyo.Yine aradim musteri hizmetlerini cevap veren arkads tam suclu psikolojisi ile cevap vermekten kacip cozum uretmeyen bi arkadas surekli tesekkur ediyo baska bisey demiyor o da ayni sekilde en kisa zamanda teslim edilecek dedi kapatti. Bi kac saat sonra 0850----1231 numarali telefondan biri aradi aras kargo genel mudurluk adina. Bu arkadas tam cinnet getirmelik. Kargo 3 gundur subede bekliyormus bugun subeden almazsan iade olacakmis. Teslim edin diyorum eve teslimli kargoydu o, subeye sorayim musaitse yapar gibi laubali bi cevap lanet olsun dedim yarin subeden alirim iste oldugum icin alamazdim o gun bu olay dun(13.10.2017 cuma) 4 gibi oluyor. Dun aksam acil il disina cikmam gerekti bugun (14.10.2017) arkadas kargoyu almaya gittiginde sistemsel ariza var kargoyu veremem diyip arkadas eli bos geldi.


    Kisaca aras kargo 8 gundur istanbul ici kargoyu teslim edemedi ustune sube eve getiremez yarin 1 e kadar subeden alin gibi sacma sapan bisey soylediler.


    Twitter konusmalarini sms leri ekliyorum siz siz olun kargo secimi yaparken bunu da gozonune alin.




    Rezalet gibi rezalet: Aras kargo Rezalet gibi rezalet: Aras kargo Rezalet gibi rezalet: Aras kargo Rezalet gibi rezalet: Aras kargo Rezalet gibi rezalet: Aras kargo Rezalet gibi rezalet: Aras kargo Rezalet gibi rezalet: Aras kargo



  • Merhaba segmentation_fault!,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba segmentation_fault!,

    Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    n11.com

    Sizlik bı durum olmamasına rağmen ilginiz için teşekkürler n11.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkün oldukça aras kargo kullanmayın. Cuma akşam 19 küsürde kargonuz şubenize teslim edilmiştir mesajı geldi(tabii bu saatte şube kapalı), cumartesi işim vardı gidemedim, pazar kargo şirketleri zaten kapalı. Pazartesi öğleden sonra kargomu teslim almaya gittim, 3 gün dolduğu için gönderene geri göndermişler :D Cumayı tam gün saymışlar + pazarı da saymışlar :D Eskişehir şubesini aramaya kalktığımda da operatör ''görüşmeniz kaydedilmektedir, ..., bu numara meşgul'' deyip kapanıyor, açmıyorlar :D Düşman başına.
  • Bende PTT tarafından 2 aydır mağdur ediliyorum. Ülkede düzgün çalışan hiçbir kurum veya özel sektör organı yok. Rezalet puanım 10/10.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mro bi bak
  • N11 hesabı da varmış vay anasını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.