Şimdi Ara

Canan Karatay sizce ne kadar doğru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uygulayanlar sonuçlara göre ne elde etti? Bazı araştırmalara ters düşen fakat kendi edindiği araştırmaları da sunan bir doktor sizce ne kadar doğrudur?

    Not : Araştırmalar çelişebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Uygulamadım, kendisini dinlemedim ama kendi araştırmalarını sunabiliyorsa bu ülkemiz açısından gurur verici bir şey olmalı. Ne yazık ki biz bu özgüveni yıllar yıllar önce kaybetmiştik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya'nın en haklı insanlarından birisidir

    Tereyağ ve zeytin gibi şeyleri bolca yiyebilirsiniz diyor ama dikkatinizi çekerim

    Markettekileri tenzih ediyor (hatta marketten alınan bu tür şeylere aşırı şekilde karşı, hatta ve hatta şehir içlerinde yetişen meyvelere bile karşı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle tam bir şarlatan,,, tek yönlü ve dengesiz beslenmeyi özendiriyor,, tıp camiasında kendisine gülüyorlar,, kadın tek kalemde buğday pirinç ve şekeri günah keçisi ilan etti, ulan bunlar olmasa insanlığın en az yarısı açlıktan ölür,, bunun diyet listesi etiler’deki levent’teki sosyetiklere hitap ediyor,,, allahın haram etmediği nimetleri mındar ilan etmesinin hesabını ahirette verecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 14 Ekim 2017; 16:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dionysos_07

    kesinlikle tam bir şarlatan,,, tek yönlü ve dengesiz beslenmeyi özendiriyor,, tıp camiasında kendisine gülüyorlar,, kadın tek kalemde buğday pirinç ve şekeri günah keçisi ilan etti, ulan bunlar olmasa insanlığın en az yarısı açlıktan ölür,, bunun diyet listesi etiler’deki levent’teki sosyetiklere hitap ediyor,,, allahın haram etmediği nimetleri mındar ilan etmesinin hesabını ahirette verecek

    Dostum düşüncesine katılmayanların kullandığı tabirdir şarlatan fakat öyle yaklaşmamak gerekir. Haksız yönleri de olabilir fakat haklı önleri mesela şeker konusunda gerçekten çok fazla araştırma ile bağdaşıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence doğru söylüyor insan olarak ne zamandır tahıl yiyiyoruz ? tarımı keşfetmeden tahıl ekmek falan yiyor muyduk yemiyorduk. şahsen ekmeği hiç yemiyorum acıkınca fındığı bademi fıstığı gömüyorum protein ağırlıklı besleniyorum 3 ayda sporsuz 5 kg gitti. şekerde almıyorum günde 3 kesme şeker kullanıyorum . yok sık sık yiyin az yiyin geçin bunları eskiden insan ne zaman yerdi bulunca yerdi acıkınca yerdi yiyin gitsin. yok saat atlayınca vucut kendini korumaya alıyor yağa çeviriyor diyorlar bu koruma alma süresi 72 saatmiş bunu diyen yok bunlar hep diyetisyen uydurması . sağlıklı yediğiniz sürece kilo verirsiniz. yemeğin üstüne künefe gömeyim pilavın yanına ekmeği gömeyim salatayı boru gibi yağlayım derseniz 45 yaşında karaciğer yağlanır 50 de stent takmaya başlarlar .
  • Dogru soyluyor medyada yer edinmek icin de abartiyor. Noldu herkes onu konusuyor sesini duyurdu boylece sessiz sessiz tam harbi soyleseydi kimse haber yapmazdi. Seker hayatimiza yeni girmis bir besin. Amerikada bilim insanlari ikiye bolunuyor seker mi zararli yag mi diye cocola basiyo parayi yag zararli diyenlere herkes lezzeti sekerde aramaya basliyor yine de obezite artiyor. That Sugar Film izleyin bu tarz butun konularin altina yazarim izleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.