Şimdi Ara

Komşumuz çatısını kullandirmiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm.lar.cvp veren arkadaslara simdiden teşekkürler. Evimizin 4 bir tarafi acik.isinamiyoruz.yalitim yapmak istiyoruz.mustakil evimizin bir duvarina yalitim yapabilmek icin komsumuzun catisini kullanmak zorundayiz.yalitim firmasindan arkadasla komşumuzun kapisini caldik.durumu anlattik.israrla izin vermeyecegini soyledi.kendi duvarima o izin vermezse çivi bile cakamazmisim.yalitim yaparsam onun arsasina geçmiş olurmuşum.(bizim evimiz 3 katli komsumuzunki tek katli)sonra duvarina yalitim yap ama benim catimi kullanamazsinizin vermiyorum dedi.sebep olarak sandviç panel kullanmis catisini yaparken catim çöker diyor.yalitim firmasindaki arkadaş catiya cikti cati saglam birsey olmaz diyor ama ev sahibi ısrarcı. Ayrica balkonuna sera yapmış. Buyuk büyük saksilar koymus ve benim duvarima dayamis.saksilarini dayadigi yer benim yatak odama denk geliyor ve yatak odamda rutubet olusuyor.

    Komsum cok anlayissiz ve inatçı biri.bu durumda ben hukuki olarak ne yapabilirim. Ihtarnamemi cekmeliyim?Belediyeye mi gitmeliyim davami acmaliyim.lutfen yardimci olun.yalitim firmasinla falan anlastik hersey hazir.komsumun iznini bekliyoruz ama oda izinvermiyor.lutfen yardim.
    En kisa zamanda resim eklenecektir.
    Maddi bir hasar olursa karsilayacagimizida belirttik bu arada.bizim binamiz ruhsatli komsunun binasi ruhsatsiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 14 Ekim 2017; 14:31:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İyiniyet davasi acilmasi lazim . Komsunuz niyeti kotuye kullaniyor gibi duruyor hakim sizin lehinize karar verebilir. Once blof yapilmali sonra dava acilabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla tek cepheden bitişik nizam söz konusu. 2 yapının da farklı parsellerde olduğuna emin misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn, Karataş ayri parseller evet.komsu arsasina evi yapmıştı yillar sonrada biz kendi arsamiza yaptik evler yanyana.ameliyat oldugum icin sokağa cikip fotosunu cekemedim.daha once cektigim bir fotoyu ekliyorum bu arka cepheden bir görünüş. Grundig yazan yere de komsu balkon yapip sera yapmis orasini.

    Komşumuz çatısını kullandirmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avkaratas kullanıcısına yanıt
    Foto ekledim.sn.karatas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteğiniz hukukta yeri olmayan bir istek değil. Hatta direk Medeni Kanun'a dayanan bir istek. Ancak dava açılması durumunda yargılama giderleri de davanın niteliğinden ötürü büyük ihtimalle sizin üzerinize bırakılacaktır. Bu da keşif ve bilirkişi incelemesinin yapılacağını düşününce ihtarname masrafından daha yüksek bir masrafa denk gelir. O yüzden önce haklarınızı ve aksi halde başvuracağınız yasal yolları açıklayan bir ihtarname göndermek yararınıza olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.