Şimdi Ara

Türknet teknik ekibinde beyin olmama ihtimali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 7-8 aydır TurkNet kullanıyorum. Klasik süreç: Telekom gelip evin girişindeki kutuya kadar kabloyu ayarları üzerine adımı yazıp gerisi sizde dedi. Elektrikçi çağırdım, bina eski olduğu için kabloyu sıfırdan çektirdim ve o günden beri sorunsuz kullanıyorum.

    Forumda da sormuştum internetim VDSL ışığı alıyor hattıma tanımlı internet hızı 24mbps civarında olmasına rağmen hız testlerim 16mbps çıkıyor. Çünkü telekomda hala bu bölge ADSL görülüyor felan fişman. Bu sebeple TurkNeti aradım benim internetim 16mbps sınırlandı sanırsam ama hattıma 24mbps (Line Rate ) tanımlı, lütfen arttırın dedim. Yapamadılar beni teknik ekipten bi bayan aradı " Öyle birşey imkansızzzz " diyor. Neyse anladım bunlar değil telekom çözecek telekoma gittim oradanda TURKNET ise biz ilgilenmiyoruz onlara bildirin dedi. Buraya kadar internetimde bir sıkıntı da yoktu hızın düşük olması dışında.


    Neyse bende TurkNeti aradım , evime ekip istiyorum dedim (10.10.2017 Salı günü sabah ). Hiç yoktan ekibe gösteririm xDSL istatistiklerini bana bir açıklama yapar diye. Neyse o gün akşam oldu internette sorun yok. Sabah kalktım (Çarşamba günü) işe geçtim, TurkNetten aradılar perşembe günü saat 11-11.30 gibi ekip gelecek diye iyi dedim teşeekkür ettim kapattım.

    Akşam geldim benim DSL ışığı artık yanmıyor ?. Lan sabah sıkıntı yoktu ne oldu birden ? Hayır ekip istedikten sonra gerçekten ekibe ihtiyaç duyulacak bir durumun ortaya çıkması daha garip. Neyse aradım TürkNeti Arıza kaydınız var ilgileniliyor deyip kapatıyor, müşteri hizmetlerinden kimseyle bağlantı kuramıyorum. Neyse dedim yarın sabah ekip gelecek zaten Perşembe günü (12.10.2017) tarihinde sabah işe biraz erken geldim saat 11 gibi izin alırım diye. Bekliyorum bekliyorum arayan soran yok. 11.40 gibi TurkNet FB sayfasına yazdım aranmadı felan diye. 20dk sonra birisi aradı.

    Adam diyorki Sizin eve gelmişler evde sizi bulamamışlar ancak hattın kontrolünü eve kadar onaylamışlar. Kardeşim diyorum" neden aramıyorlar geliyorlarda bende onları bekliyorumda evde değilim şimdiye kadar her geldiğinde teknik ekip aradılar " , adamın verdiği cevap "Onlar sizi aramak zorunda değil".

    "Kardeşim benim 6 aydır internetim vardı hız sorunu için ekip çağırdım zaten şimdi internetim yok hattımda zaten sıkıntı yoktu " diyorum.
    -" SİZ BAŞKASININ İNTERNETİNİ KULLANIYORMUŞSUNUZ" diyor. Ya bu eleman gerçekten gerizekalının önde gideni yada oraya haspelkader alınan birisi. Kendi kullanıcı adım ve şifrem ile 8 ay önce Telekomun "bu kablolar sizin" dediği kablolar üzerinden aldığım bağlantı nasıl benim olmuyor ? Ve her zamanki gibi çarşamba-perşembe-cuma bu olaylar olduğu için haftasonu ve öbür hafta başı pazartesi-salı da internetim olmayacak.

    Böyle gerizekalı çalışanları olan birbaşka firma olamaz. Böyle beyinsizlik örneklerinin ülke içinde olması çok üzücü !







  • Bunların artık lise mezunu bile olduklarını düşünmediğim teknik destek ekibi internetimi 2 haftadır fastpath moduna alamadı bide adamların yapa alt yapısındayım. Müşteri hizmetlerine hattımı fastpath yapar mısınız diyorum bana "o da ne" diyor Güler misin ağlar mısın. Büyük ihtimal senin internetinde geri gelemeyecek sorunu çözemeyecekler diğer ISS'lerin paketlerine bakmaya başla derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuaLityTR -- 13 Ekim 2017; 14:57:56 >
  • turknetse dogal bunlar zaten cagrı merkezıde cozum bulamıyor genelde ttde saqllamıyor pek....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.