Şimdi Ara

IELTS Hazırlık Alternatif Lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yurt dışı yüksek lisans programına katılmayı düşünüyorum , IELTS'den 6.5 minimum almam lazım. Yaşadığım şehirde ingilizce kursu ile konuştum ve ufak bir konuşma testi ile 25 saat ile rahatlıkla alabileceğim söylendi.Ancak 2 bin tl biraz fazla geldi :D Kendime güveniyorum fakat hazırlıksız girip ufak tefek hatalarla kaçırmak istemiyorum sonuçta 400 lira civarıda sınava para vereceğiz.

    Önereceğiniz online eğitim , videolu v.s uygun fiyatlı bir eğitim seti var mı ?



  • Cambridge ielts serileri var 1 den 11 e kadar gidiyor . Her birinde de 4 test var. Bu tüm deneme ihtiyacını görür ki zaten sınava yakın zorlukta oluyor. Speaking ve writing puanlamaların en kıt olduğu bölümler. Bunlara oldukça fazla çalışmak gerek. Konuşma pratiği yapmadan bir şeyler yapabilmek zor çünkü gelen farklı tarzda konular üzerine konuşmanı bekliyorlar. Bence bir ielts kursuna yazılabilirsin ancak seviyen en aşağı iyi bir upper intermediate düzeyde olman. Reading de metinlerde(academic module için) ağır kelimeler oluyor bu yüzden iyi bir kelime bilgin olmalı.
    Site olarak ielts simon ve ielts lisa diye aratırsan video-yazılı baya faydalı bilgiler bulursun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan1zek

    Cambridge ielts serileri var 1 den 11 e kadar gidiyor . Her birinde de 4 test var. Bu tüm deneme ihtiyacını görür ki zaten sınava yakın zorlukta oluyor. Speaking ve writing puanlamaların en kıt olduğu bölümler. Bunlara oldukça fazla çalışmak gerek. Konuşma pratiği yapmadan bir şeyler yapabilmek zor çünkü gelen farklı tarzda konular üzerine konuşmanı bekliyorlar. Bence bir ielts kursuna yazılabilirsin ancak seviyen en aşağı iyi bir upper intermediate düzeyde olman. Reading de metinlerde(academic module için) ağır kelimeler oluyor bu yüzden iyi bir kelime bilgin olmalı.
    Site olarak ielts simon ve ielts lisa diye aratırsan video-yazılı baya faydalı bilgiler bulursun. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.


    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.