Şimdi Ara

Bilim ve hayattan beklentiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle konuyu nereye açıcagımı bilemedim,burada benim gibi bilimle ilgilenenler olduğu için daha iyi anlar'lar diye düşündüm..

    Eskiden beri bilimi ilgim vardı özellikle nerden geliyoruz nereye gidiyoruz sorusuna cevap aramak için.Son 1 senede baya bir kitap okudum fizik biyoloj sosyoloji tarih ile ilgili,ve bunları okuyup öğrendikçe koca evrende bir bakteriden bir farkımız olmadığını fark ettiğim zaman dünyevi bütün konular boş gelmeye başladı umursamamaya başladım(bir yandan güzel)ancak durum böyle olunca hayatta sanat ve bilim harici hiç bir şeye ilgimin kalmadığını insanların yaptığı çoğu konun boş gelmesiyle biraz asosyelleşmeye başladığımı fark ettim.

    Dahada önemlisi hiç bir dine inanmadığım içinde hiçlikten geldik ve hiçliğie gidiyoruz mantığıyla herşey çok anlamsızlaştı ve bir amaç bulamaz oldum.Öğrenmek dışında bununda tek sebebi ''merak tutkusu''..

    Buda iyi bir şey mi kötü bir şeymi karar veremedim,benim gibi düşünen arkadaşlar varsa ne düşünüyo yazarlarsa güzel olabilir..

    Konu muhtemeln yanlış yerde ancak din tartışması ve bilimle ilgileneyenerin tahmini olarak yorumlarından tartışma çıkmaması adına burasını uygun gördüm







  • Ben senin sosyal versiyonunum ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyledigin gibi dunyevi hususlarin muhim olmadigini farketmeye basladiysan maneviyata daha da cok onem vermen gerekmez mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bank

    soyledigin gibi dunyevi hususlarin muhim olmadigini farketmeye basladiysan maneviyata daha da cok onem vermen gerekmez mi?

    Tabikide veriyorum herzaman daha çok önem vermişimdir ama bunlar 2-3 kişiyi geçmeyen şeyler..Geri kalan insanları dinlemek ızdırap vermeye başladı dedikodu iş sonra biraz daha dedikodu bir ton saçma salak şey daha işte..Yani eskiden en saçma bir konuda bile sıkılmadan konuşurdum şimdi içimden hem şu ses geçiyor '' adamlar orda nelerle uğraşıyor sen burda kim ne yapmış anlatıyorsun''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.