Şimdi Ara

Ekran kartı Power Target hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bunu azaltmak karta zarar verebilir mi?Elimde strix gtx 970 var stok olarak performansı çok bile geliyor bana.Bunun yanında kartın yaptığı ses ve sıcaklığı fena olmasada fan profilini biraz daha aşağı çekebilirim diyerekten bu power targetı düşürdüm ve memnun kaldım açıkçası. Power target %83-%100 karşılaştırması şu şekil.
    Ekran kartı Power Target hakkında Ekran kartı Power Target hakkında

    Oyun içinde de aynı sabit kareye bakarken 2 fps oynadı sadece.Bu 2 fps lik kayıp yanında en az 5 derece düşüş var.Coil whine sesini de biraz da olsa azaltıyor. Amacım optimum ayarları bulup fan devrini 900 lere çekerken ve sıcaklığı da 70-72 lerde tutmak. Kart istediği gücü çekemiyor diye ömründen falan yer mi acaba? Kart bunu sadece gpu hızını düşürerek mi yapıyor acaba?







  • Amd'de power target oynarsanız TDP değişir %20 arttırırsanız voltaj vermeden oc yapabilirsiniz ama %20 düşürdüğünüzde sadece TDP düşer saat hızı voltaj düşmez elle onları da düşürmeniz gerekir.Nvidia'da power target düşürürseniz ayrıca mhz düşürmenize gerek kalmaz tek ayarla downclock yapmış olursunuz.TDP mhz ve muhtemelen voltaj düşer.zarar vermemesi lazım downclock olayının.bu kart bu gücü almalı yoksa bozulur gibi olsa power targeti düşürmeye izin vermezlerdi ya da çok limitli bir düşüş imkanı olurdu.
  • 900 serisinde farkli 1000 serisinde farkli olabilir bu is.1000 serisinde voltaj moltaj her seyi kilitlemis adamlar.1060 ile power limiti %80 yaptim degisen bir sey olmadi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.