Şimdi Ara

Notebook Ekranları Standart Mı Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asıl konu başlıktaki soru olduğu için konuyu sahibi olduğum markanın alt konusu altında açmadım. En uygun yerin burası olduğuna karar verdim. Asus'un k53sd model notebook'una sahibim. Display inanılmaz kötü. IPS değil, renkler yetersiz. Bu makineye ram güncellemesi ve SSD güncellemesi yaptım. Makineden memnunum sadece ekranı biraz kötü.

    Şimdi ben bu makineye güzelinden IPS bir 15.6 inç display alsam uyar mı? 1366x768 çözünürlüğe sahip mevcut ekran. Ben buna 1080p display alsam destekler mi?



  • Bilgisayarınızın markası ve modeli ne o önemli bir detay. Her marka ve her markanın her modelinde bu şekilde ekran değişimi mümkün değil diye biliyorum. Bir kaç inceleme sitesinde böyle yazılmış ve anlatılmıştı. Yani marka ve modeli yazmadan size insanların yardımcı olabileceğiniz sanmıyorum. Ben 1 kadar önce dizüstü aldım ve alırken aldığım modelin inceleme videosunda filan dizüstü alırken şu şu özellikli ekran istiyorsanız alırken önceliği ona verin lakin sonradan ekran değişimi kolay olmamakta hatta mümkün olmayabilir diye ufak bir not düşmüşlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Bilgisayarınızın markası ve modeli ne o önemli bir detay. Her marka ve her markanın her modelinde bu şekilde ekran değişimi mümkün değil diye biliyorum. Bir kaç inceleme sitesinde böyle yazılmış ve anlatılmıştı. Yani marka ve modeli yazmadan size insanların yardımcı olabileceğiniz sanmıyorum. Ben 1 kadar önce dizüstü aldım ve alırken aldığım modelin inceleme videosunda filan dizüstü alırken şu şu özellikli ekran istiyorsanız alırken önceliği ona verin lakin sonradan ekran değişimi kolay olmamakta hatta mümkün olmayabilir diye ufak bir not düşmüşlerdi.

    Standart değil yani, anladım sizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.