Şimdi Ara

Hepsiburada satılıyor mu?(oluculer tebrik ederim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumun parmağı olduğunu düşünüyorum..adam yazım hatası filan yapıyor gidip 1000 tane aynı üründen almaya çalışan alamayınca da mahkemeye veren tipler var.. ihtiyacı olması önemli değil isterse at gözlüğü olsun alıyor(İngiltere'den at gözlüğü aldı bu forumda insanlar(?))

    Doğan Online’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner konuyla ilgili verdiği röportajda Hepsiburada'nın satış teklifleri için Goldman Sach Group ile anlaştığını söyledi.
    Hanzade Doğan Boyner‘in yaptığı resmi açıklamada; "Hepsiburada’nın satış teklifleri için Goldman Sachs Group ile anlaşmış olması. Dünyaca ünlü yatırım danışmanlığı ve finans şirketlerinden Goldman Sachs, bu anlaşmayla Hepsiburada’ya yapılacak teklifleri değerlendirme rolünü üstlenecek.
    Hanzade Doğan Boyner’in verdiği bilgilere göre Hepsiburada nakit akışında karlılığı yakalamış bir girişim. Aylık 70 milyon ziyaretçiye 12 milyon ürün sunuyor. 2016’da pazar yeri sistemini aktif hale getirdikten ve 8000 mağazaya ulaştıktan sonra satışlarını neredeyse ikiye katlayan Hepsiburada, bu sene yüzde 40 oranında büyümeyi ön görüyor.
    Kaynak : Bloomberg

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • At gözlüğü ne La

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi güzel diyorsun da hocam, şirket büyüdüğü için satılıyor bir nevi yani at mat gözlükler işe yaramış bence :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanmam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada da bir karmaşa var uzun zamandır. Çalışanlar, kategori müdürleri değişti. Satış yapan firmalara geç dönüşler yapıldı ürün açılışlarında.



    Amazon'un Türkiye'de faaliyet göstereceği biiliniyor ama HB'yi almak yerine kendisi yeni yapı kurar diye duyumlar da aldık.



    HB şu an ciro ve yıl sonu hedefi tutturma peşinde. Sürekli indirim yapıyor ve aatıcılara baskı yapıyor kendi bütçelerinden indirim yapması için.



    Misal "Yarın saat 11 e kadar maile dönüş yapıp kampanyaya olumsuz cevap vermezseniz, sizi de katacağım kampanyaya" şeklinde mail atabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon hbyi niye alsın. Adamlar her şeyini kendileri yapıyor tr pazarında ki şirketin pazar payına ve internet dbsine mi kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence takip etmek lazım %40 büyüme hedefiyle piyasa girecekler. O eski sıcak fırsatçıları özlüyorum doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.