Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxramma

    Boyle gulen bir insani dikkate almali miyim?

    seni kimse nasıl dikkate almadıysa öğrencilik hayatında,sende beni alma dostum.
  • Obp kalksın diyen arkadaşlar binali yıldırımın açıklamasını duymadı galiba.Adamlar özellikle dört yılın not ortalaması çok etki edecek diye bastıra bastıra söylüyor.Hala obp kalkacak diyenler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxramma kullanıcısına yanıt
    90 i gerçekten yüksek mi sanıyorsun olay şurda o özel okulda okuyqn adamlar haksız obp aliyor paragoz hocalar sisiriyor yani swnin aldığın notu sınava girmeden aldığı için yüksek obp lerin değeri düşüyor hep diyorduk 93 94 yüksek diye ama onları dahı düşürdü bir yerde haksız bir artış oluyorsa bir gruba seninki yüksek olsada seni kötü etkiler herkesin ki 100 olsa 95 de kötüdür şu an 90 96 arası eh 96 97 üstü de genelde özel okulda olur iste onlarlada hakizlik tavan yapıyor olay burda bizim okul birincisi nin obp 95 kusur di mesela ama git özel okulda vs derece sınifina 95 ten düşük yok cubku susirme bn 93 ile 3.yum başka okulda olsam en as 96 özelde olsam 100 olurdu işte bu durum yüksek obplileride etkiliyor zaten 80 altı obp önceden de düşürüyor du sorun gitgide yüksek obp lerin düşürmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Ilk satirda okumayi biraktim. Farkettiysen mesajimda diploma puanim 90 o BILE yukseltiyor dedim. O bile yukseltiyor. 90 yuksek degil ama 90 bile siralamayi yukseltiyor. Gayette dusuk bir puan olmasina rağmen. Ama siz geriliyosaniz demek ki 90dan daha düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxramma kullanıcısına yanıt
    Düşük puanda yükseltmesi kadar doğal bir şey yok?
  • ben kırık obp yuzunden 2.sınıfı bekledim 1 yıl daha kaybım oldu. bence etkisi azaltılmalı.zaten kaldırmazlar.benim twitter çabam düşürülmesinden yanaydı.ayrıca kalkmalı diyen az kişi gördüm sen nerede gördün forumda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxramma

    Obpnin kaldirilmasini isteyenler, dusunenler, teklifte bulunanlarin hepsi ( kesinlikle hepsi ) 9 10 11de calismayip son yilda bisiler yapan kisiler. Hayir efendim cezasini cekeceksiniz siralamaniz gerileyecek temel lisede 100 veriyolar bizi geciyolar tatavasi yapmayin. Benim diploma notum 90 bu ortalamayla bile siralamam yukseliyor. Ki 9. Sinif ortalamam 80di. Calissaydiniz. Etkisi bile azalmaz umarim. Insallah.

    Dostum iyi de herkesin kapasitesi senle ayni olacak diye birsey yok ki adam isterse sinavdan onceki gece calisip yapsin sinavda seni geciyosa o adam senden iyi demektir senin 3 yil calistigini o adam 1 yilda yapiyorsa kusura bakma ama sikinti sendedir



    Her okulun sinavi ayni mi sanki merkezi olarak mi yapiliyo sinavlar da obpyi destekliyorsunuz? Her okulun hatta her hocanin sinavi farkli egitimi farkli sinavi okumasi bile farkli sevmedigi ogrencinin kagidini farkli okur sevdigini farkli.



    Bak sozlu notlari konusuna girmedim bile. Obp denen seyin desteklenecek hicbir tarafi yok o zaman sinavi kaldirsinlar madem herkes obp gore gitsin uniye??



    10 iq temel liseli 4 yil boyunca inek gibi calisan birinin beni gecmesi ne kadar adil?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kaldıramaz. Meslek lisesi çıkışlıyım 73.68 diploma puanım var çalıştım emeğimin karşılığını aldım.
    Emeğinin karşılığını alan adamların niye obpsi düşüyor veya kaldırılıyor? Kurunun yanında yaşı da yakmazlar rahat ol.
  • Noxramma kullanıcısına yanıt
    Fazla boş konuşuyorsun obp 89 ve beni bu sene bile geriye attı bu ortalama.93 anca kurtarıyordu yüksek sıralamalarda. Sen büyük ihtimal düşük bir sıralama yaptığın için seni ileriye atmış. Eğer etkisi falan artarsa 95'ten aşağı obp sıralamada geriye düşecek.Ben de etkisinin düşürülmesini istiyorum. Öyle sandığın gibi sadece 9-10-11'de yatan insanlar desteklemiyor bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede 3 sene yatıp 1 sene adam gibi çalıştınız diye milletin 4 sene boyunca sizin 1 senede yaptığınız çalışmaya mı göz diktiniz şimdi ? İyi pazartesiler...
  • Konuyla alakasiz cevaplar geliyor,benim burda dert yandigim sey kirik obp mevzusudur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxramma kullanıcısına yanıt
    Sıralaması kötü geldiğinde özel liselilere saydıracaklar da var merak etmeyin !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrs.Scientist -- 2 Ekim 2017; 14:52:14 >
  • Kaldırılmıyorsa azaltılmalı yoksa her geçen sene daha fazla geri atacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Ilk 15bin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkisi düşürülsün yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şöyle düşün bu sene ki sıralamanda obp seni ne kadar geri atacak hedefledğin yere göre eğer obp ile geri gideceğini düşünüyorsan neden kalkmasın ki ama diyorsun ki o zaman boşuna mı mezuna kaldım evet haklısın birde şunu düşün o zaman mezuna kalmanın verdiği üzüntü mü daha büyük olur yoksa obpnin seni geri atması mı ?

    Son olarak üniversite de hazırlanmakla mezunken hazırlanmak arasında da fark illaki olacaktır.
  • Kalkmayacak tabi uruk. Arkadaşlar 3 ay yattılar şimdi akıllarına geldi. Yazar giderdim o zaman eczacıliğa veya Mühendisliğe nede olsa artık kırılma derdi de yok. bu saçma sistemde ne olacak, sınav günü bir sorun olacak mı diye de düşünmezdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanip sınava girenlere -30 puan yaparsın is biter bunu bile düşünemiyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle haklısın. Bende bekledim OBP gelsin diye hiç tercih yazmadım. Nur topu gibi OBP var. Benim ne günahım. Bunlar gerçekten kendilerine Müslüman. Evet etkisi düşürülebilir ama kaldırılması gerçekten çok saçma ve sinir bozucu. Bende meslek lisesi mezunuyum. Özel lise falan değilim. Şuracıkta üç beş puanımız var. Onu da kaldırmaya çalışıyorlar. Demek ki ülkenin yarısı işini bilmiyor. Ya bunlar olsaydı milli eğitim bakanı? O zaman ne yapacaktık. Halimizden bunların anlaması gerekirken bunlar yolumuza taş koyuyor. İnşallah kalkmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drakex4141

    Kimse kaldıramaz. Meslek lisesi çıkışlıyım 73.68 diploma puanım var çalıştım emeğimin karşılığını aldım.
    Emeğinin karşılığını alan adamların niye obpsi düşüyor veya kaldırılıyor? Kurunun yanında yaşı da yakmazlar rahat ol.


    Dostum bu kadar ezik olma adamın obp si 90 ama geri attigi için kaldırılmasını istiyor sen 73 ile çaliştim emegimi aldim diyorsun :D 200 bine kadar en kötü 70 zaten artık ne kadar kötü yapiyorsan seni ileri atacagını fln düşünüyorsun sanırım. Ayrıca asıl şuan kurunun yanında yaş yanıyor ama senin işine geldiğinde kurunun yanında yaşın yanmasını önemsersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHellsing -- 3 Ekim 2017; 14:25:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.