Şimdi Ara

Laptop Şarj Sınırı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese. Casper C510 markalı winodws 10 işletim sistemli laptopumda, aldığımda içinde yüklü gelen bir program vardı. Bu programı hem güç tasarrufu/yüksek performans vs. ayarlamak için hem de sürekli fişte kullandığım zamanlarda şarjı %80de sabitlemek için kullanıyordum. Birkaç gün önce bilgisayar daha stabil çalışsın diye windowsun olmayan bazı hizmetleri kapatmıştım. O günden beri o programı bulamıyorum ve bilgisayarın şarjı dolmuyor . Zaten uygulama sadece sol altta simge durumunda gözüküyordu. O programı nasıl bulabilirim veya o sınırı kaldırmak için bildiğiniz bir pil uygulaması var mıdır? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
    edit: programın adı sanırım "generic power management"miş ama nasıl açılır veya nasıl indirilir hala bilmiyorum.







  • " Windowsun olmayan bazı hizmetleri kapatmıştım. " Demişsiniz , bu hizmetleri tekrar açabilme gibi bir şansınız yok mu ? Yada bu belirttiğiniz programı internette arayarak bulup kurabilirsiniz .
  • Hizmetleri açmıştım ama olmamıştı. Programı bulamıyorum diye belirtmiştim. Farklı bi bilgisayarda aynı uygulamayı gördüm ve kurdum sorun düzeldi. Yine de sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.