Şimdi Ara

Teknobiyotik Para İade Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şikayetim çözüldüğü için konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 29 Eylül 2017; 10:40:40 >



  • Onlar para kazanma derdinde. Sen haftasonu getea beş oynama derdinde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Catology

    Onlar para kazanma derdinde. Sen haftasonu getea beş oynama derdinde..

    Dostum bu PSU iş amaçlı alındı. zamanında ulaşmadığı için iade edildi. Dertleri para kazanmak değil öyle olsa elemanları şubeyi aramaktan imtina etmezdi. Dertleri keriz silkelemek müşteriyi enayi yerine koymak. Bilmediğin konuda yorum yapma. getabeş miş he dostum he.
  • Yakın zamanda 1500 liralık alışveriş yaptım 3 günde elime ulaştı kargo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

    Yakın zamanda 1500 liralık alışveriş yaptım 3 günde elime ulaştı kargo.

    Burda sorun müşterinin mesafeli satış cayma hakkına saygı durulmaması. Pazartesi iade yapıyoruz diyen firmayı pazartesi arıyorum "yok bidahaki pazartesi" diye oyalıyor. Bu paraya el koymaktır. Başka da bir ismi yok bunun.
  • Kargo kaç günde geldi belirtmemişsiniz ama ben olsam ben de kargomu takip etmek isterim tabi. Diğer yandan satıcı 3 iş günü sözü vererek gönderim yapıyor ve 4. gün de kargo yoksa o zaman iade hakkınızı kullanırdınız. Bir kod yüzünden biraz fevri davranıp böyle bir sıkıntıya düştünüz şimdi de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İadelerde belki alıcı ürünü açmış mı kullanmış mı diye bir prosedürleri vardır. Kargoyu satıcı ödüyorsa belki yapılan ödemeden iade ürünün durumuna göre kesinti yapılacaktır o yüzden bekletiyorlardır. Belki de firma gerçekten berbattır benim şansıma gelmiş de düzgünce ürün elime ulaşmış da olabilir. Firmayı savunduğum düşünülmesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ron Jeremy

    İadelerde belki alıcı ürünü açmış mı kullanmış mı diye bir prosedürleri vardır. Kargoyu satıcı ödüyorsa belki yapılan ödemeden iade ürünün durumuna göre kesinti yapılacaktır o yüzden bekletiyorlardır. Belki de firma gerçekten berbattır benim şansıma gelmiş de düzgünce ürün elime ulaşmış da olabilir. Firmayı savunduğum düşünülmesin.

    Şikayetimi sosyal medya ve şikayet var ayrıca buraya yazdığımda ne hikmetse çözebildiler. Neyse ben birdaha firmanın sitesini dahi görmek istemiyorum. Birde kullanıcı haklarına göre ürünün iade sürecindeki kargo bedelinin vs kesinti olarak yansıtılma hakkı olmadığını da belirterek madur olabilecek arkadaşlara ip ucu vermiş olayım.
  • İyi hadi gözünüz aydın. Aslında facebook sayfasından daha çabuk yanıt veriyorlar. Olur da bir daha alışveriş yaparsanız oradan ulaşın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.