Şimdi Ara

Beylikdüzü - Küçükçekmece Trafiği (duyun sesimizi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul da trafik yoğunluğu diyelim ki % 15 işte %10u bu güzergahta.. Yol boyunca simitçi sucu yanyoldan vazgeçip geri geri E-5 e dalanlar. Tırlar, kamyonlar, vinçler herşey var ama malesef yolda polis yok.. Bir araba bozulur saatlerce orada kalır. Geriye 10 km yol kilit vaziyette. Her gün yüzlerce araç trafiğe katılır, onlarca lüx proje devam ediyor, binlerce yeni ev sahibini buluyor ama yol 30senedir aynı..Farjlı güzergahları deniyoruz ama o yollar kırık dökük araçlar tırlar parketmiş durumda ve ara sokaklarda kilitlenip kalıyoruz..Giden yakıtın bozulan araçların ve yıpranan sinirlerin ne haddi var ne hesabı.. Servis araçları Halk otobüsleri yan yolda değil artık E-5 te yolcu indirip bindirir.. Emniyet şeridi ihlali had safhada..

    İstanbul un neredeyse 4/1 i bu bölgede yaşıyor.. 10km lik yol minimum 45 dk bazen 90 dakika sürüyor.. Sabah başka dert akşam başka dert.. Yollarda masaj salonu kartı dağıtan gavatlara daha çözüm bulamadılar, bunlar da trafiği sıkıştırıyor..
    Peki yok mu bu işin bir çözümü.. Bir trafik amiri müdürü bu işlerin yetkilisi hiç yol haritasına bakıp demiyor mu "bu ne hal" diye.. Alternatif güzergahlar üretip neden vatandaşı rahatlatmazlar.. Bir sabah gelsinler Beylikdüzü nda K. Çekmece ye kadar araçlarıyla bir analiz etsinler de anlasınlar insanların ne sıkıntı çektiklerini..

    Kafanız bozulur da derseniz metrobüs e bineyim diye.. Aman Allah'ım bu araçlara binmek için çok mukavemeti ve sabırlı sağlıklı olmanız lazım.. Her türlü kavgaya hakarete hazır olmanız lazım.. Gören de bedava taşıyorlar zanneder.. Bir bilet 3.85 Lira ve Çin işkencesi tıkış tıkış herkes birbirine yapışık halde... Her sabah muhakkak kavga bağırış, hakaret ikaz.. Herkesin sinirleri tepesinde. İnsanlar işe varmadan daha yolda performanslarını yitiriyorlar..

    Bize başımızdakilerin verdiği değeri ben bu yukarıdaki yazdığım satırlarla endeksli olarak görüyorum.. Varsa benim gibi şikayetçi veya farklı bir önerisi olan yazsın da paylaşalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.