Şimdi Ara

Acer Predator Helios 300 buradan mı yurt dışından mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam millet,
    Uzun ara sonra bir soruyla sizleri rahatsız edeyim dedim. Normalde gtx 1070 li bir masa üstü gaming sistemim var ama sürekli işte olduğum için ve işe yanımda götüremediğim için günde max 3-4 saat kullanabiliyorum. O yüzden artık yavrucağa acımaya başladım. Elden çıkarıp bir gaming laptop almayı planlıyorum, malum oyuncu adamım. Pek çok gaming laptop un Türkiye içi satış fiyatlarıyla donanımlarını inceledim ancak çok fahiş buldum.

    Akrabalarımın bazıları İsviçre'de yaşıyorlar ve düzenli olarak gelip gidiyorlar. Demin dolanırken gözüme Acer markasının "Predator Helios 300" modeli takıldı. İsviçre fiyatı 5750 TL civarı ve full dolu hali. Türkiye pazarını inceledim bu fiyata bu özelliklerde bir laptop bulamadım. Bu ürün Türkiye'de yakında satışa başlayacakmış ama beklenen satış fiyatı en ucuz haliyle 6000 TL civarı olacak diyorlar. Yani full bir Acer Predator Helios 300 yaklaşık 7000-7500 TL yi bulur gibi geliyor bana.

    Şimdi uzun uzun girizgahı yaptığıma göre asıl soruyu sorabilirim. Eğer bu mereti İsviçreden alıp getirtirsem yaklaşık 1500-2000 TL kar yapmış olacağım ama herhangi bir sorun da Türkiye içinde garantisi olmayacağı için bir şeyi tutma ihtimalim çok yüksek olacak :D Sizce 5000 TL bandın da Türkiye de garantisi olan daha düşük donanımlı bir gaming laptop mu almalıyım yoksa rikis budur deyip daha ucuza daha yüksek donanımlı laptop u garantisiz yurt dışından mı getirteyim?

    Top sizde gençler!!



  • amazondan gümrük vergisi dahil 1300dolara geliyor. buna bayi kar koysa %15 den aşşağı koymaz genelde 1500dolar eder. en iyi ihtimalle buda, direk firma kendisi ihraç ediyorsa oda.

    Ülkemize avrupadan ihraç edileceğini düşünürsek 1500euro dan aşşağı olucağını sanmıyorum. Dediğim gibi arada başka firma olmicak a firması satıyorsa o getiriyor olucak ve ülkemizde genelde aracı firma fırma olur

    karar sizin ve ülkemize ne zaman geliceği belli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.