Şimdi Ara

B350 Çipsetli Anakartlar Arasındaki Farklar ve Fiyatlar-Ryzen için hangi anakart ne veriyor tablosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • B350 almak için yaptığım listeyi herkes faydalansın diye paylaşıyorum. Kendime göre tercih sebebi olabilecek parametreleri kullandım.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/907548/06594a7d-e88b-4afe-a5d3-b909586a81a5.png

    Kişisel yorum olarak ekleyeyim, ilk nesil Ryzen işlemcilerde overclock performansı kısıtlı olduğu için en ucuz anakartı tercih etmek mantıklı oluyor. Geleceğe yönelik düşünürsek FAZ ve VRM yapısı önemli olabilir. Ama yine de VRM'lerin üzerinde soğutucu olması daha sağlıklıdır bence. Faz sayısının çok olması ne ifade ediyor o da soru işareti. Forumda her konuda Asrock AB350 PRO4 öneriliyor ama Asus'un en pahalı anakartlarında bile 4+2 faz yapısı var. Asrock'un Türkiye'de olmayan en alt seviye anakartlarında bile bu faz yapısı var. Bu Asrock'un cömertliği mi, Asus'un cimriliği mi, yoksa bu sayı aslında oradaki mimariyi tam olarak açıklamaya yetmiyor mu bilemeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 20 Eylül 2017; 23:4:50 >



  • Alıntı yapayım.

    USB 3.0 artık USB 3.1 Gen 1 olarak adlandırılmakta. Bu standart en fazla 5 Gbps hız sunuyor. Gerçek USB 3.1 ise USB 3.1 Gen 2 olarak geçiyor ve 10 Gbps hız sunabiliyor
  • Ulan arkadaş hay Allah razı olsun bende böyle bir şey arıyordum, çok teşekkürler...
  • İsine yarar belki,

    Güzel paylaşım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce b350 gaming Pro carbon alınır mı? Açıkçası görüntüsü falan rgb ışıkları hoşuma gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gen 1 ve gen 2 arasındaki farkı ne kadar kullanabiliriz acaba? Asus almak isteyen biri olarak 3200mhz ramleri desteklememesi yüzünden soğudum resmen.Hatta birazdan uyumlu oldukları 16gb 3200mhz ram var mı diye soracam kendilerine. Tabi ne zmn gelir bilinmez... gen1 e geçip asrock mu alsam acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZicKleR

    Gen 1 ve gen 2 arasındaki farkı ne kadar kullanabiliriz acaba? Asus almak isteyen biri olarak 3200mhz ramleri desteklememesi yüzünden soğudum resmen.Hatta birazdan uyumlu oldukları 16gb 3200mhz ram var mı diye soracam kendilerine. Tabi ne zmn gelir bilinmez... gen1 e geçip asrock mu alsam acaba?

    Taşınabilir ssdler çoğalmaya başladı, uyumlu cihazlar çoğaldıkça, işe yarayacaktır. Açıkçası hiç kullanmasam bile gen 2 olan 1-0 önde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaming, carbon, strix, rgb vs.vs. bu para tuzaklarına kapılmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.