Şimdi Ara

acil jetta yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuan araç bakıyorum
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-arac-474746421/detay

    Bu model için neler söyleyebilirsiniz bu şanzıman dsg midir? Satıcının ifadesine göre 1.6 102 bg düz motor araç. 6 ileri dsg midline paketmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 19 Eylül 2017; 14:39:55 >



  • Eski tip 6 vitesli yağlı tip DSG şanzıman. Zamanında bunların daha sorunsuz olduğu konuşulurdu. Yalnız efsaneden ibarettir. Çünkü VW bu modelden sonra defalarca DSG nin kavramasını, beynini, elektroniğini, dişlilerini, yağını (şu an kullanılanlar kuru tip) vb. birçok unsuru güncelledi. Günümüzdeki DSG ile bunun çift kavramalı olmasından başka neredeyse benzer bir yanı kalmadı. Zaten 10 yıl önceki teknoloji.

    Yetkili servise detaylı bir ekspertiz yaptırıp şanzıman sorunsuzsa alınabilir. İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotech1

    Eski tip 6 vitesli yağlı tip DSG şanzıman. Zamanında bunların daha sorunsuz olduğu konuşulurdu. Yalnız efsaneden ibarettir. Çünkü VW bu modelden sonra defalarca DSG nin kavramasını, beynini, elektroniğini, dişlilerini, yağını (şu an kullanılanlar kuru tip) vb. birçok unsuru güncelledi. Günümüzdeki DSG ile bunun çift kavramalı olmasından başka neredeyse benzer bir yanı kalmadı. Zaten 10 yıl önceki teknoloji.

    Yetkili servise detaylı bir ekspertiz yaptırıp şanzıman sorunsuzsa alınabilir. İyi günler...


    Yani riskli şanzıman grubunda diyebiliriz o halde doğru anlıyorsam?? Aslında civic fd6 düşünüyorum ama ilandaki araç fiyatıylada cazip gibi görününce dikkatimi çekiverdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Şanzıman şans işi. Doğru kullanılmış mı, bakımları düzenli olarak yapılmış mı bu konular çok önemli. Bazı şanzımanlar sorunlu olarak bilinir. Bu onlardan değil. Ama nedense piyasada bunların daha sorunsuz olduğuna dair efsane bir bilgi dolaşır. Böyle birşey de yok. Ona istinaden yazdım.

    VW her yeni modelinde bir önceki modelde var olan sorunları görerek düzeltiyor. Bu 10 sene içinde DSG çok farklı bir yere geldi. En son birkaç sene önce kavrama sistemini tamamen değiştirdiler. Yeni modellerde arızaları daha az duyar olduk. Yalnız yine de tamamen sorunsuz mu? Hayır değil. Dediğim gibi biraz da şans işi. 2017 model araç 1 hafta sonra DSG arızasından servise çekilebiliyor.

    Hangi aracı alırsanız alın otomatikse sağlam bir ekspertiz yaptırmadan kesinlikle almayın. Sağda solda 100 TL. karşılığı boya kalınlığı ölçüp rapor veren ekspertizlerden bahsetmiyorum. Örneğin yetkili servis 3.5 - 4 saat aracı inceler. Test sürüşüne çıkar. Şanzımanı zorlayarak dener. Arıza kodlarını görebilir. İyi günler dilerim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.