Şimdi Ara

Call of Duty 2018 Günümüzde Geçebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       Call of Duty: WWII henüz çıkışını gerçekleştirmedi ancak bir sonraki senenin oyunu hakkında ilk ipuçları ortaya çıktı.
     
       World at War ve Black Ops oyunları ile tanıdığımız Treyarch, 2018'de çıkacak olan Call of Duty oyununu geliştiriyor ve yeni açılan bir iş ilanında "ateşli silahlar ve modern askeri teknolojiler hakkında derin bilgi sahibi" gereksinimi mevcut. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da bu bilgi Treyarch'ın modern yani günümüzde geçecek bir oyun üzerinde çalıştığını işaret ediyor.
     
       Call of Duty: WWII 3 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.  








  • Gelecekte geçmesinde hangi zaman diliminde geçerse geçsin. Gelecek teması işin içine girdimi mıçıp bırakıyorlar.
  • İsterse mw4 cıksın olmuyor artik multisini yapamiyorlar ww2 betada anladim artik, single bitir yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer mw1 deki gibi bir modern savaş teması olacaksa Bf1 den sonra tadından yenmez ama yok mw3 bo1 gibi çıkarsa hiç çıkmasın daha iyi.
  • ww2 beta tam komediydi ya, silah dengeleri o kadar sacmaki eline smg alan teror estiriyor bildigin silahlarda ne recoil var ne bisey lazer silahi gibi bildigin. 2. Ds oyunu yapmislar ama oyun 2. Ds temasina sahip star wars gibi. Killstreak lar desen tatsiz oyun cok basit. Ulan united offensive, cod 2 gibi mpsi olan bir oyun yapmak bu kadarmi zor anlamadim. Infinity ward dagildiktan sonra bu seriden hayir gelmiyor anladim artik 2. Ds de olmuyorsa cod gercekten bitmis demekki.
  • Günümüzde geçmesi daha iyi olur, eskiye döndükleri zaman oyunu daha fazla patlamalı, çatlamalı yapmak için tarihe uymayan teknoloji ve silahları kullanmak zorunda kalıyor BF1'de olduğu gibi. Treyarch Black Ops 1 ve 2 ile çok başarılı oyunlar çıkarmıştı ama 3'ü ne yazık ki hiç beğenmedim umarım BO2 kalitesinde bir oyun olur.
  • hala cod diyen var toplasan bir haritada 10 kişi yok 10 metrekare haritalarda ergenler oynar
    savaş alanı dediğin battlefield gibi olur codu cod yapan her zaman singleplayerdı senaryo idi captain price mactavish makarov du onlarda öldü.
  • Infinite Warfare'den sonra ümidi kestim artık ben bu seriden.Adam akıllı 4 yıl hiçbir şey geliştirmeyip çalışmaları lazım biz neyi beceremiyoruz diye.Beta'da gördün skinler değişmiş etraf değişmiş ama vuruş hissiyatı aynı boncuklu tabanca sıkar gibi ilerliyorsun e yeter be kardeşim kaç oyundur aynı terane yahu insan salak yerine koyulduğunu hissediyor.Ayrıca konsollara acilen oyunu iade etme sistemi gelmeli aynı Steam'de olduğu gibi, yoksa bu firmalar akıllanmayacak.Millet alıp iade edemediğinden zoraki oynamak zorunda kalıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Günümüzde geçsinde, CoD'ların kötü olmalarının sebebinin geçtiği zamanla alakalı olmadığı anlaşılsın artık. Taştan da yapsalar satacağı için öylesine bir şeyler yapıyorlar iste. MW2'yi yapanlar gitti Titanfall 2'yi yaptı. Single'ı çok güzeldi ve orijinal CoD'ları yapanların elinden çıktığı belliydi. O yüzden fazla ümitlenmeyin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    hala cod diyen var toplasan bir haritada 10 kişi yok 10 metrekare haritalarda ergenler oynar
    savaş alanı dediğin battlefield gibi olur codu cod yapan her zaman singleplayerdı senaryo idi captain price mactavish makarov du onlarda öldü.


    Dediklerine bakarsak sen ergen bile değilsin...
  • Arkadaş kaç yıldan beridir ghost un devamını bekliyoruz yok gelmiyo call of duty ghost oyununda oyunun sonunda bi kafeste kalmış halde oyun bitiyor buda devamı gelecek ipicunu veriyor rica ediyorum 2018 de gelecekse ghost2 gelsin artık!
  • artık ghost 2 gelsin enson bizi sürüklüyorlardı orda bitiyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.