Şimdi Ara

Kendi yolumu çizmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar abimin yanına çalışmaktayım kendi yolunu çizmiş evlendi şimdi de çocuk bekliyor, kardeşim hukuk okudu katüde bu sene mezun oldu birkaç ay sonraki savcılık sınavlarına girdi çok komik bir rakam ile mülakata hak kazanamadı şimdi tekrar hazırlanmak için Ankara'ya gitti yani demem o ki o da düzenini kurdu ben sap gibi kaldım ortalıkta, anne babama konuyu açtım yurt dışına çıkmak istediğimi burada çok sıkıldığımı söyledim onlar da gitme burada bir dükkan da sana açalım dediler, kendi düzenimi kurmam için iyi bir teklif ancak 1 senedir hep gitmeyi düşündüğümden bu konuda hiç kafa yormamıştım, sizlere danışmak istedim aklınızda olan ya da şu işi yapsan iyi para kazanmasanda kazan kaynar dediğiniz bir tavsiyeniz var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhey1an -- 12 Eylül 2017; 22:22:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence Avrupaya git orada 1-2 ay kal hem hevesini almış olursun hem de oraları gözlemle Türkiye de olmayıp oralarda olan işleri bul gel Türkiye ye aç o Türkiye de olmayan iş alanını yolunu bul.
  • üstteki bıyıklı abiye katılıyorum. bence de öyle yap
  • Buralarda cok sıkılınca yurt dısına cıkılmıyor oyle, sana neden yurt dısına cıkmak ıstıyorsun dıye sorduklarında buralarda cok sıkıldım dersen o vızenın gelmesı senın ortalama yasam surenı asar.



    Dıl bılıyor musun, oralarda sana yol yordam gosteren, sahıp cıkan olacak mı bunları yazmadan cıkayım mı yurt dısına yoksa ıs mı kurayım dıyorsun. Yurt dısına cıktıgın hatta ıse gırdıgın gunden ıtıbaren en az 2 3 ay boyunca sana yardımcı olacak kımsen yoksa o yurt dısına cıkmayı unut, ha cıkma demıyorum. Rezıllıge falan alısıksan, cıleyle yatıp cıleyle kalkıyorsan cık.



    Ote yandan buralarda cok sıkıldım yurt dısına mı cıkayım, burada ıs mı kurayım hangı ısı yapsam bızım kazan kaynar dıye soran bırının ne yurt dısına cıkabılecegıne, ne ıs kurabılecegıne, ne kazan kaynayabılecegıne ınanmıyorum ayrı dava. Insan once kendını, yapabıleceklerını bılmelı. Ele gune sormakla olmuyor bu ısler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grumpyxx G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, değerli yorumum için öncelikle teşekkür ederim. Yurt dışında elbetteki bir tanıdığım ve yol yordam gösterecek birisi var, körü körüne konsolosluğa gidip ben sıkıldım vize verin biraz durayım demiyeceğim, dil kursları vasıtası ile 6 aylık vize almayı düşünüyordum hem dil öğrenmiş hem de yaşam alanlarını uyum sağlayıp sağlayamayacağımı 6 aylık süre içerisinde karar verecektim bu arada gideceğim yer Miami'de bir restoran dı, babamın İstanbul'daki eski otelde çalıştığı dönemden bir arkadaşının kızı orada restoran sahibi onun yanında işe girmeyi (başlangıç için bulaşık düşünüyorum dil bilmediğim için) ve dil için pratik yapmayı planlıyordum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.