Şimdi Ara

FIFA 18 Demo Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
       FIFA 18'in demosu bugün saat 20:00 itibariyle PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirdi.
     
       İlgilenenler demoyu PlayStation Store, Xbox Live Store veya Origin üzerinden indirebilirler. İndirme boyutu PlayStation 4 üzerinde 7,36 GB, PC üzerinde 6.74 GB. 
     
       Demoda Alex Hunter'ın yeni hikayesi The Journey: Hunter Returns modunun küçük bir kısmı ve Kick Off modu bulunuyor. Kick Off modunda bulunan takımlar ve stadyumlar ise şu şekilde: 
     
       Takımlar:
     
    Manchester United, Manchester City, Real Madrid CF, Atlético de Madrid, Juventus F.C., FC Bayern Munich, Paris Saint-Germain F.C., LA Galaxy, Toronto FC, Boca Juniors, C.D. Guadalajara, Vissel Kobe 
     
       Stadyumlar:
     
    Santiago Bernabéu (Real Madrid) , La Bombonera (Boca Juniors) , StubHub Center (LA Galaxy), King Fahd Stadium (Suudi Arabistan)
     
       FIFA 18, 29 Eylül tarihinde çıkacak. Oyun PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 üzerinde ulaşılabilir olacak.  








  • 1 maç yaptım vay arkadaş zerre değişiklik yok fifa 17 kopyası fakat 280-300 TL satılıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yemin ediyorum fifa 17 ile aynı.yurtdışı forumlarda bile aynısını diyorlar
  • Fifa 17 varsa kullanacağın birkaç takımın transferlerini elle yap oldu sana fifa 18 para mı batıyor :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aman aman bir değişiklik göremedim oyunda çok ufak değişiklikler yapılmış.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • nede olsa çatır çatır satıyor rakibi de yok bundan sonra her sene aynı oyunu satar bunlar

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • fıfa 17 sahibiyim 18 ile aralarında cok üst düzey bir fark göremedim bir iki irili ufaklı güncelleme mevcut premier lig deki kadro gösterimlerinde futbolcuların harekli animasyonları mevcut oyun içinde bir kac yeni özellik var en büyük yenilik galiba yenilenen kadrolar onun haricinde hiç bir gelişme yok 200 300 arası tl verip sırf yenilenmiş kadrolar için para verilirmi orası tartısılır tabiki almak isteyen zaten alıcak sonucta online multi zevki ayrı yenilenmiş kadrolarla bir galatasaraylı olarak bende oynamak isterim o yönden cıksın fiyatlar alınabilicek seviyelere gelsin alırız suan pek acelesi gözükmüyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu oyun neden 60 dolara satılıyor anlamış değilim.Hırsız EA,Activision,Ubishit milleti iyi soyuyor valla.Hooop cebellezi :)
  • Herhalde 17 ile 18 arasında 2 fark olacak. 1 transferler 2 BJK + 1 yıldızı... Yenilik göremedim ben. Ha PES'e oranla biçilmiş kaftan tabii orası başka :)
  • FIFA 17 ile aynı diyen arkadaşların FIFA 17 oynadığından şüpheliyim.200 den fazla saatim var FIFA 17de ve kesinlikle 18 çok daha farklı ama kesinlikle kötü yönde değil.Oynanış biraz yavaşlayıp PES vari olmuş ama robotik animasyonlar değilde akıcı bir şekilde aktarılınca harika bir iş çıkmış ortaya.Uzun zamandır çıkan en iyi fifalardan birisi kesinlikle.Tabi her sene demoda bunları diyip oyun çıkışını yaptıktan sonra o büyüsünü yitiriyor her sene.EA in alıp veremediği ne bir fikrim yok.Ortalara yenilik gelmiş ama biraz fazla OP gibi duruyor.Eğer kullanmasını iyi bilen bir oyuncu varsa karşınızda bu sene çok fazla kafa golü olabilir.Yapay zeka ise kullanıcı tarafında iyi ama yapay zeka kendisinde fazla defans açığı veriyor gibi geldi.17de olan pasları mükemmel şekilde kesme, yerden kayarak tam zamanında alma gibi olaylar yerini bire bire bırakmış bu sevindirdi.Onun dışında oyunda tek eksik nokta oyuncuların çok ağır şekilde hızlanmaları oldu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Abi fifa 17 ile nerdeyse aynı grafik olarak ama 18 demo kasıyor sistem yetiyor sadece intel core i3 farkı var. Sebebini bilen var mı yada çözümünü. Full sürümde böyle olur mu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Demoyu PC'de oynadım. Farkettiğim en büyük değişiklik top kontrol mekaniği ile ilgili, topları tam istediğim şekilde kontrol edebiliyorum. Gerekirse vücudunu topla rakip arasına koyup çok güzel top saklanıyor. Onun dışında ufak bir grafiksel gelişme var, oyuncu değiştirme ile ilgili bir özellik gelmiş. Başka da bir fark görünmüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hakantknxo

    Abi fifa 17 ile nerdeyse aynı grafik olarak ama 18 demo kasıyor sistem yetiyor sadece intel core i3 farkı var. Sebebini bilen var mı yada çözümünü. Full sürümde böyle olur mu

    17 çıktığında bende kasıyordu. i5 işlemcim var. Oyun çıktıktan birkaç gün sonra gelen grafik kartı güncellemesinden (NVidia) sonra kasma bitti. Sizde aynısı olacağını kastetmiyorum. Ama yine de aklınızda bulunsun.
    _____________________

    Ayrıca diyeceğim şey. Arkadaşlar adamlar oyundan bağımsız yeni senaryolu bir Yolculuk moduyla bütün sene çalıştılar. Seyircilerden tutun, çimlere; Ronaldo, Grizzman, Sterling gibi oyuncuların hareketlerine; skor tabelalarına, maç sunumlarına, top fiziğine, oyun hatalarına, kısacası bir futbol oyununda olması gereken tüm özellikleri geliştirdiler.
    Tanrı'sını seven şu dandik PES ile yüce F I F A 'yı kıyaslamasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur89tr -- 15 Eylül 2017; 1:20:22 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Herkese Selam, FIFA18 Pro oynayacak arkadaşları Discord adresimize bekliyorum :https://discord.gg/PDxXVyU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.