Şimdi Ara

Papara Card ve Yeni Site Tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nasıl Papara Card sahibi olabilirim?

    Papara Card sahibi olabilmek için önce bir Papara hesabı açmalısınız. Ücretsiz hesap oluşturun. Hesabınıza giriş yapın ve Papara Card sayfasından Başvuru Yap seçeneğine tıklayın. Kartınızın gönderileceği adresi yazın ve kart başvurunuzu onaylayın. Hepsi bu kadar, kartınız basılıp adresinize kurye ile teslim edilecektir.

    Kartım ne zaman ve kime teslim edilir?

    Kartınız ortalama 4-7 iş günü içerisinde adresinize kurye ile teslim edilecektir. Kartınız ile birlikte gönderilen sözleşmeyi imzalamanız gerekir. Bu yüzden kartınız yalnızca size teslim edilir.

    Kartımı hemen kullanmaya başlayabilir miyim?

    Kartınızı teslim aldıktan sonra Papara hesabınıza giriş yapıp kartınızı aktif hale getirmelisiniz. Hesabınıza giriş yapın ve Papara Card sayfasından Aktif Et seçeneğine tıklayın. Kartınızın üzerindeki bilgileri girin. Hepsi bu kadar, Papara Card'ınız artık aktif. Tüm dünyada MasterCard güvencesiyle kullanabilirsiniz.

    Para çekmek için ne yapmalıyım?

    Kartınızı aktif hale getirdiğiniz anda dünyadaki bütün ATM'lerden para çekebilirsiniz. Farklı bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

    Papara Card ücretli midir?

    Papara Card başvuru ücreti 9.99 TL, aylık kart ücreti 1 TL'dir.
    Aylık kart ücreti yalnızca kartınızı kullandığınız aylarda alınır. Kartınızı kullanmadığınız aylar için hiçbir zaman ücret alınmaz. Her ay yaptığınız ilk işlem ile birlikte kart ücreti Papara hesabınıza yansıtılacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.