Şimdi Ara

Konu Ciddi Kim Ne Dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırsız yabancı oyuncu transferine katılmıyorum. Biz kendi altyapımızı iyi bir şekilde oluşturmalıyız."

    'Milli' yorumcu Rıdvan Dilmen: İstiklal Marşı bilen kaç kişi var? Lig zıvanadan çıktı. Türk ebenin doğurduğu oyuncu kalmadı. Sınır kalkmalı.

    TFF Başkanı Demirören: "Cumhurbaşkanına katılıyorum. Yerli artmalı. Kulüpler Birliği kabul ederse, yabancı kuralına sınırlandırma getiririz"

    Başbakan Binali Yıldırım: "Evet ben de böyle düşünüyorum. Milli takımlara mutlaka Türkleri katmak gerekiyor. Kendi kaynağımızı ikinci plana atıyoruz. Maç seyretmeye oturuyoruz, hanım 3 dakika sonra “Değiştir kanalı, bunların arasında hiçbir Türk ismi yok, başkasının maçından bize ne” diyor. Böyle taşıma suyuyla değirmen dönmez. Kendi çocuklarımızı yetiştireceğiz. Dünya yıldızı yapacağız. Dünya kadar para veriyoruz bunlara.

    Milli takım TD Lucescu: "Türkler, İtalyan ve İngilizleri yeniyordu. Artık maçlarda takımlar sınırsız yabancıyla oynuyorlar. Sınır sorun."

    Eski Kulüpler Birliği Başkanı Gümüşdağ: "Önümüzdeki sezon yabancı kuralı değişebilir. Altyapıya eğilmeliyiz. Yeni Arda'lar çıkmalı."

    Sinan Engin: Yabancılar yüzünden yerli oyuncularımız oynayamıyor. Sınır geri gelmeli.

    Arda Turan: “14 yabancı oyuncunun olmasını fazla buluyorum. Kulüplerin maddi güçleri yeterli olabilecek mi?”

    Burak Yılmaz: "Arkadaşlarım futbolu 31'inde bırakıyor. Türk oyuncular artmalı. Yabancı sınırına karşıyım. Çok net görüşüm bu."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 4 Eylül 2017; 19:25:56 >







  • En üsttekinin yorumu üstüne yorum yapacak tek 1 Allah'ın kulu yok bu ülkede. Bence sorun en yukarı da o kişinin de hangi takımlı olduğu belli.
  • Ne zaman İngiltereyi yendik la
  • Bunların hepsine ana avrat düz gideceksin , çocuk oyuncağı mı bu lan ?
    Kulüpler buna göre planlamasını yapıyolar. Bunların Türk futbolunu düşündüğü yok , sadece kendi çıkarlarını düşünüyolar. Karaktersiz yalakalar Allah hepinizin belasını versin.
  • Sunu soyleyenlerin akli yerinde mi ? Bundan once basaridan basariyami kosuyoduk ? Feghouli yi 4.25 euro ya aldi bu takim Tarik Camdal dan ucuza.Hak eden adam cikip adam akilli oynar takimda yerini alir.Bombos adamlara para sacilan devir bitti artik bos yapmasinlar.Kulupler birliginden onay cikacagini sanmiyorum butun takimlar ona gore transfer yapti ona yapilandirdi takimlarini.
  • Arda Turan denen herife bak hele. Kulüplerin maddi gücü yeterli olabilir mi diyor. Rahat ol sen. Selçuk parasına Fernando oynuyor. Tarık parasına Mariano. Burak kankanın parasına Gomis. Adamların maliyeti sizden daha az. Ve adamların başarı isteği ve azmi sizden daha fazla.

    Kıssadan hissi gidin topunuzu oynayın. Top oynamak dışında her haltı yiyorsunuz.
  • Yabancıdan yakınılan ülkenin TD'ü de yabancı . Böyle şeyler anca Türkiye de olur
  • Zihneyete bak, yazık. Yabancılar olmasın da bir işe yaramayan çöpler değerinden 4 kat fazla para istesin sonra değil mi? Bir ülkenin her şeyi mi kötü yönetilir yahu?
  • 3. dünya ülkesi olduğumuz bir kere daha tescillendi. Şu vaziyete bak.
  • Bu karar çıkarsa sadece karşı olanlar birlik olsun, ne kombine ne yayın ne bilet alsın. Bak bakalım ne kadar devam edecekler.
  • Ülkede en nefret ettiğin adamlar listesini yap deseler şunları yazardım herhalde, bir de Aziz Yıldırım eklerdim. Hepsi birbirinin aynısı. Bir tane rumen maşa karışmış işte araya.
  • Sahtekarca yalan haber yapmayın ; Erdoğan bu yorumu 9 Temmuz 2007de yapmış yeni açıklama değil !
    https://www.haberler.com/basbakan-erdogan-sinirsiz-yabanci-oyuncu-haberi/
  • Lucesku saçma sapan kadroyu sırf bunun için çıkardı.

    Hatta bence danışıklı dövüş var, daha geldiği ilk günlerde bu lafı demişti, sonra baktılar zaten dünya kupasına gidemicez, as oyuncuları yedek oynatıp takımı sabote etti ki bakın yabanclar var diye bu haldeyiz dedi.

    Yemişim milli takımı, sanırdın her turnuvada ilk 4 teyiz. Bu ülkeye geliri prestiji avrupa kupalarındaki takımlar getiriyor. Sen de onları kısarsan ne olacağı malum.

    Ayrıca rıdvan efendi milli marşı bilen kaç kişi var geyikleri yapmış, avrupa şampiyonasında 18 tane vardı onlardan, ama hepsi para almak için birbirini sattı. Bu çıkmış boş beleş milliyetçilik ayakları yapmış...
  • Konu Ciddi Kim Ne Dedi





    Paşalarımız rahatsız olmuş arkadaşları oynayamıyormış. Ulan şunların suratını bile görmeye tahammül edemiyorum artık.
  • Yabancı sınırı geldiği an Digiturk'u iptal ederim. Aslında keşke bu doğrultuda bir sosyal medya hashtagi falan açılsa, Beinsport yetkilileri elbet takip edecektir kamuoyu tepkisini.

    Onun yerine alt yapı yatırımı yapın. İyi oyuncu her zaman forma şansı bulur, ki sınır olmadığı sürece kendilerini de daha iyi geliştirirler.

    Arda, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Nihat, Tuncay gibi oyuncular buradaki "garanti" formalarını bırakıp "rekabetin" içine atılınca, kendini geliştirmek zorunda kaldı.

    Sen adama garanti forma şansı verip, rekabet sunmazsan adamın kendini geliştirmesi mümkün mü?

    Neymiş 31 yaşında futbolu bırakıyormuş arkadaşları, kıyamam. Fizik gücü olarak Avrupalı oyuncuyla yarışamıyor yani 30unu geçince. Buradan bu anlam çıkıyor. Ee? Fizik gücü 30undan sonra bu kadar düşen adam bir zahmet futbol oynamasın o zaman ne diye garanti forma veriyoruz?

    Arkadaş nereden tutsan elinde kalıyor, bir tane mantıklı sebep yok. Zaten arasan tarasan da bulamazsın da neyse.




  • Bize ne kardeşim gitsinler nerden bulurlarsa bulsunlar. Biz milli takıma oyuncu yetiştirmek göndermek zorundamıyız? Gönderiyorsunda noluyor. Hatayı yapan adamdan çok hangi takımda oynadığı konuşuluyor artık. Galatasaraydan Fenerden Beşiktaştan çıkmıyorsa gitsinler İBB'den çıkarsınlar Bursadan çıkarsınlar efendime söyliyim Altınordu'dan çıkarsınlar. Türkiye'de sadece 3-5 tane takım yok. Ha çok bu işi önemseyen ciddiye alanda varsa alsın ne kadar milli takımda oynayacak potansiyele sahip çöp Türk onlar oynatsın. Sonuçta şu kadar yabancı oynatabilirsin diye bir kural var, şu kadar Türk oynatamazsın diye bir kural yok.
  • Konu Ciddi Kim Ne Dedi
  • Yav sınır kalktı gençlerimiz yurtdışına transfer yapmaya başladı. Çağlar Söyüncü biz alamadığımızda çok üzülmüştüm gitti Freiburg'da mükemmel bir sezon geçirdi. Siz stoperde Mehmet Topal oynatıp yenildikten sonra eühüehühe ağlıyorsanız sıkıntı sizde yabancı oyuncularda değil.
  • Fatih Terim bugünlerde egolarından dolayı çoğu kişinin nefret ettiği biri fakat öldükten bir 5 sene sonra kazandıkları ve yabancı sınırını kaldırtması artı söyledikleri ile efsane olarak anılacak. Üstüne FT bu konuşmaları yapan tüm isimlerden daha milliyetçi bir insan. Hatta zamanında Aurelio'yu tüm eleştirilere rağmen milli takıma kazandırdı ve Euro 2008'deyine kendisi gibi devşirme olan Marcos Senna'dan sonra en çok beğenilen defansif orta saha oldu.

    Bir de basketbol'da neden yabancı sınırı gündeme gelmiyor? Euroleague şampiyonu Fenerbahçe takımında ilk beş olduğu gibi yabancıydı. Türk olarak geçen Boby Dixon ABD'li devşirme oyun kurucuydu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.