Şimdi Ara

Gearbest Yorumları Ne Kadar Güvenilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gearbest'te bir durum oldukça dikkatimi çekti. Neredeyse bütün ürünler kullanıcılardan 5 üzerinden ortalama en az 4.5 almış. Üstelik yorum yapanların çoğu aynı avatarı kullanıyor. Yetmiyor aynı kişiler aynı ürüne bir kaç farklı dilde yorum yapıp hepsinde tam puan veriyor. Bu durum beni ürün hakkındaki tüketici yorumlarını inandırıcı olmaktan uzaklaştırıyor. Yorumlardaki avatarların hep aynı olması, her ürüne birkaç dilde hep tam puan vermek ne derece inandırıcı? Amazon'da Verified Purchase diye bir özellik vardı ama Gearbest'te sanırım aynı özellik yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • çok güvenmemenizi tavsiye ederim. zira gearbest, everbuying gibi firmalar puan karşılığı diğer kullanıcı yorumlarnın olduğu platformlara iyi yorum yaptırıyor. kendi sitelerindeki yorumları tahmin edemiyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aqhuan

    çok güvenmemenizi tavsiye ederim. zira gearbest, everbuying gibi firmalar puan karşılığı diğer kullanıcı yorumlarnın olduğu platformlara iyi yorum yaptırıyor. kendi sitelerindeki yorumları tahmin edemiyorum.

    Ben de aynı düşüncede olduğum için Gearbest'ten alışveriş yapmaya hiç istekli değilim. Kullanıcı yorumlarına güvenerek alacağımız bir ürün elimizde patlayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Bir sorunuz veya sorununuz var ise, benimle iletişime geçebilirsiniz.

    Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

    Mutlu günler dileriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.