Şimdi Ara

Bu kupona ortakla yüklü girecez gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu kupona ortakla yüklü girecez gelir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 3 Eylül 2017; 1:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • .....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naaalalllakakal -- 23 Eylül 2021; 19:21:16 >
  • Haftaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenalin son durumu göz önüne alırsan o maç 1,48 lik maç değil 1 hafta önceden bu tarz kupon almak riskli sonuç olarak milli takım haftası sakatlık formsuzluk vs ile dönebiliyor oyuncular maç tarihinde kadrolar girildiğinde tek tek almak daha mantıklı olacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollicool

    arsenalin son durumu göz önüne alırsan o maç 1,48 lik maç değil 1 hafta önceden bu tarz kupon almak riskli sonuç olarak milli takım haftası sakatlık formsuzluk vs ile dönebiliyor oyuncular maç tarihinde kadrolar girildiğinde tek tek almak daha mantıklı olacaktır

    Arsenal 2 haftadır yeniliyor arsene wenger geçen hafta çok fazla eleştiri aldı bu maçı kaybederse arsenal şampiyonluk yarışından kopar ne yapar eder arsenal bu maçı alır.



    Milli ara böyle kötü giden takımlar için genelde daha iyi olur arsenal seyircisinin önünde bu maçı kazanmak zorunda.bour'u geçen hafta manchester city karşısında izledim bireysel çabayla attıkları bir gol var gol çok şıktı ama dediğim gibi beklenmedik bir gol attılar sonra üstüne yatmaya çalıştılar forvet hatları iyi değil defoe'nin kaptırdığı toplar çok fazlaydı.defansları desen ake dışında etkili birisini göremedim ayrıca pres karşısında çok panikliyorlar.



    Wenger bu hafta etkisiz oynayan mesut özil'i ilk 11'e almaz ileri hat welbeck-lacazette-sanchez olur.lacazette henüz isteneni verebilmiş değil ve eleştiri alıyor bu maçta artık birşeyler ortaya koyacaktır diye düşünüyorum.ayrıca sanchez gidecekmi kalacakmı sorularıda bitti takımda kalıyor artık kafası rahat oynar.takım bu hafta kendine gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iyi kupon, en az 1000 basarım ben buna.
  • Hic bi bahis sitesi 1 haftada bu kadar favori takimin galip gelmesini saglamaz. En az 1 i patlar gibi dusunuyorum. Patlamayabilirde bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkazancakis N kullanıcısına yanıt
    Katilim tarihi bugun



    Sen hic 1000 tlyi bi arada gordunmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakınca hepsi olur gibi duruyor ama 5 maç aradan biri ters köşe olabilir. Arsenal patlar mı bilmem ama bana italya daha sıkıntılı geldi. Tempobet güzel oranlar açmış özellikle real madrid için.
  • Gelmez hocam ikili sistem oyna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti gibi de görünse fazla maç her zaman fazla risk demektir. Eğer çok yüksek basacak iseniz 2.00 oran işinizi görür ona göre maçları azaltın derim..
  • Tek tek bakınca hepsi favori takımlar. Hepsi gelir gibi duruyor. Ama aynı kupona koyunca biri patlıyor hep. Bence patlarsa Arsenal veya Barcelona patlayabilir. Arsenal'li oyuncular artık bıktılar. Leicester'lı oyuncuların yaptığı gibi bence Arsene Wenger'i göndermek istiyorlar.
    Barcelona-Espanyol maçı ise Katalunya derbisi. İki takım arasında çok büyük güç farkı olmasına rağmen zayıf takımlar bu tür derbilere her zaman ayrı bir motivasyonla çıkıyor.
  • 5 tane banko maç kağıt üzerinde hepsinin galip gelmesi gerekiyor ama realite de nedense illa bir maçtan biri patlıyor.
    Bence şansınızı başka bir kuponda deneyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.